- 24 Kasım 2022
- 935
- 993
- 33
Kesinlikle katılıyorum. Mutsuz olduğunu bu kadar geç fark etmek, ortak noktaların olmadığı 14 sene sonra fark edilmesi biraz geç olmuş. Tamam küçük yaşta evlenmiş belki ama 20 ile 30 yas arası nasi fark edememiş. Araya bir tane çocuk girmiş. Ve zaten ne oluyorsa çocuklara oluyor. Kaldı ki onca aldatmaya şiddete asagilanmaya rağmen sırf çocuğu için evliliğini sürdüren bir sürü kadın varken. Bu yüzden evlenir evlenmez çocuk yapilmamali net. En az iki sene evlilik koca eş yoklanmalı. Çocuk sorumluluğunu aldıktan sonra hiçbi şey eskisi gibi olamaz. Artık vazgeçmek zor olmaliYorumları okurken hayret ediyorum, kimse çocuğu düşünmüyor.
Siz nedensiz yere mutsuz olabilirsiniz, oluyor zamanla, daha çokta erkeklerde ama evleriniz ayrıldığında çocuğunuz mutsuz olacak, büyümesini beklemeniz daha sağlıklı değil mi?
Kadınları biliyorsunuz ruhumuzda var bu aptallık, nerede serseri bir tip var yoluna ölüyoruz ama iyi bir insana sırtımızı dönüyoruz biz acı çekmeyi seviyoruz galiba.
Ama benim fikrime göre ortada şiddet, aldatma çocuğa kötü muamele yoksa, kimsenin çocuklar yetiskin olana kadar boşanmaya hakkı yok.
Dünyaya çocuk getirmenin bir sorumluluğu olmalı