• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutsuz..

apranaxx

siz sanki çok şeysiniz...
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
750
1.483
113
Tam her şey yolunda derken sürekli birşeyler oluyor.

Eşimde bende özel sektörde çalışıyoruz.

Eşimde varikosel bende yumurta tembelliği var ikimizde tedavi oluyoruz.

Tedavi dediğim de eşim aktarlara alternatif tıbba merak saldı. Kendi haline bıraktım artık.

Ben ilaç kullanıyorum. 3 aydır düzenli adet oluyorum.

Dün eve geldik. İşi bırakmak istiyorum dedi. Sonra dışarı çıktı eve geldi. İşi bıraktım aradım söyledim dedi.

Şimdi sadece ben çalışıyorum. Bebek fikrini iş bulana kadar ertelesek mi?

Az önce iş yerine geldi. Doktor ilaç vermişti. Onu almış. Bayağı pahalı bir ilaçtı.

Maaşını yeni almıştı. Yarısını ilaçlara falan verdim dedi. Benim aldığım neye yetecek.

Babasının kendine ait iş yeri var. Çocukluğundan beri orada çalışmış ve evlendikten sonra bile 4 ay orada çalışmıştı. Çok kötü günlerdi. Bir şey alırken 10 kişiye danışmak zorunda kaldığım zamanlardı.

O günlere dönmek istemiyorum. Ailesine bağımlı olmak istemiyorum. Kendi hesabımı bilmek istiyorum şimdi yine oraya güveniyor.

Ssk si olmayacak. Doktor masraflarını bilen bilir.

Morelim bozuk nasıl olacak. Bebek konusunda hevesli. Şimdi erteleyelim desem bebek ile ne alaka diyecek.

Kendimi yorgun hissediyorum. Hem de çok.

Tam her şey yolunda derken sürekli birşeyler oluyor.

Eşimde bende özel sektörde çalışıyoruz.

Eşimde varikosel bende yumurta tembelliği var ikimizde tedavi oluyoruz.

Tedavi dediğim de eşim aktarlara alternatif tıbba merak saldı. Kendi haline bıraktım artık.

Ben ilaç kullanıyorum. 3 aydır düzenli adet oluyorum.

Dün eve geldik. İşi bırakmak istiyorum dedi. Sonra dışarı çıktı eve geldi. İşi bıraktım aradım söyledim dedi.

Şimdi sadece ben çalışıyorum. Bebek fikrini iş bulana kadar ertelesek mi?

Az önce iş yerine geldi. Doktor ilaç vermişti. Onu almış. Bayağı pahalı bir ilaçtı.

Maaşını yeni almıştı. Yarısını ilaçlara falan verdim dedi. Benim aldığım neye yetecek.

Babasının kendine ait iş yeri var. Çocukluğundan beri orada çalışmış ve evlendikten sonra bile 4 ay orada çalışmıştı. Çok kötü günlerdi. Bir şey alırken 10 kişiye danışmak zorunda kaldığım zamanlardı.

O günlere dönmek istemiyorum. Ailesine bağımlı olmak istemiyorum. Kendi hesabımı bilmek istiyorum şimdi yine oraya güveniyor.

Ssk si olmayacak. Doktor masraflarını bilen bilir.

Morelim bozuk nasıl olacak. Bebek konusunda hevesli. Şimdi erteleyelim desem bebek ile ne alaka diyecek.

Kendimi yorgun hissediyorum. Hem de çok.
İşi neden bıraktı?
yeni iş arıyormuydu ne yapmayı planlıyor?
masraflarınız fazla iken böyle hazırlıksız pat diye işi bırakmak zorlar tabi sizi.

Tek maaş ile bebeğin masraflarına yetemeyeceğiniz için alaka. Bunu eşiniz düşünemiyor mu ? Keyfe göre iş bırakmak inanılmaz sorumsuzca bir davranış ben de yaşadım ilk eşim çat diye çıkmıştı kabus gibi günlerdi. Babasının işinde idareten çalışsın ama mutlaka iş baksın bu sürede ve evet bebek fikrini de erteleyin.

Düzgün bir os bulana kadar bebek fikrini kesinlikle erteleyin. Eşinizin yaptığı çok sorumsuzca bir davranış .

Bebek her türlü maddiyata bakar. Alakayı burdan kursun eşiniz. Yeterli imkan yoksa bebek sahibi olmak için neden zorlayacaksınız ki kendinizi? Bebek rızkıyla gelir eyvallah ama kul üstüne düşeni yaptıktan sonra bu söz geçerli. Yoksa hiçbişey yapmayıp havadan rızk nasıl gelecek?

Hem çalışıp hem bebek bakıp hem temizlik yapıp hem başkalarına muhtaç olup 15 ağıza bakmak istiyorsan bu gece hemen bebek yap.
Ay yazarken bile yoruldum. Bunların hepsini kendi omzuna yükleme.

Elinizde fırsat var işte, doğru düzgün bir işe girene kadar bebek fikrini unut diyeceksiniz olacak bitecek. Ne alakası var mı, bebek doğduktan sonra ne kadar süre calismayacaksiniz, bebeğe kim bakacak, sgk yok diyorsunuz masraflar ne olacak?

İşi ile ilgili sorun mu vardı ki acaba hem bebek istiyor hem işden çıkıyor zor günler sizi bekliyor...

türkiye şartlarında bir anda işi bırakıyorum deyip bırakmak akıl dışı bir davranış.

deli cesareti galiba

İşi bırakma sebebi. 1 ay önce doktora gitmek için şirketin aracını almıştı. İlk önce işten beni alacaktı. Arabayı bir aracın arkasına sürtmüş. Kartını vermiş işyerinin. Dün adam almaya gelmiş. Patronda kazayı sen yaptın sen öde demiş. Buda kızmış. Ben o kadar kendi cebimden benzin koyuyorum iş için istemiyorum falan filan. Ben ona dedim ki bu kadar fedakar olma patronlar anlamaz diye ama o hep dikine gitti. Adam ilk şeyde yamuk yaptı. Zoruna gitti hali ile. Ama dedim ki bak istifa etme işsizlik maaşıda alamazsın. O zannetti ki patron ona yalvaracak. Çok beklersin dedim dışarıda millet iş için kuyrukta. ya yemine ederim artık kafayı yicem.

Bebek için tedavi de bebek bakımı da oldukça masraflı durumlar.

Eşiniz yeni iş bulana kadar bebek yapmaktan vazgeçmelisiniz.

Back
X