- 7 Mart 2014
- 968
- 43
- 43
- 35
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
Dayak varsa isin icinde dicek cokta birsey yok demektir.siz onun basinin taci olmaliydiniz hayvana bile vurulmuyor bu devirde size nasil bir deger bicmis esiniz aklim almiyor...bencede bir doktor yardimi almalisiniz ama sizden once esiniz doktora gitmeli.anladigim kadariyla siz esinizide birakmak istemiyorsunuz o zaman benden size tavsiye kolay affetmeyin.kolay affederseniz aliskanliga donusturur kalbiniz cok kirilir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gercekten anlayamiyorum adam once size vuruyor sonrada hic bisey olmamis gibi arayip konusuyor. Yaramaz bisey varmi oylemi sen varsin yetmezmi deseydin keske.
Bide siz surat yapinca trip atiyor oylemi.
Bence yaptigini burnundan getirmeden yuz vermeyin. Eli alisirsa hergun ayni seyi yasarsiniz.
Allah kolaylik versin
Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla adam sabit fikirli ve kendi dediği yapılmadığında zorla kabul ettirmek ya da mecbur bırakmak için dayağa başvuruyor. Aslında haksız olduğunu biliyor ama bunu tatlı tatlı konuşarak anlatıp kendini düzgün ifade edemiyor. Sonra da hatasını anladığı için nasıl oldu diye merak edip arıyor. Bir de her halukarda eve döndüğünde herşey unutulur gider, hayata kaldığımız yerden devam ederiz düşüncesinde hissediyor ki gönül almak için çok çabalamasına gerek kalmıyor ve bu artık alışkanlık haline gelmiş. Ayrılmayı düşünmediğinizi yazmışsınız ama bence düşünmeseniz bile eşinize sizi kaybedebileceğini hissettirin. Bir de sorunlarınızı konuşun, tozları halı altına süpürür gibi yaşadıklarınızın üstünü örtmeyin. "Ben şu konuda beni dinlemediğin, benim sözüme değer vermediğin ve bir de bana tokat attığın için sana kırgın ve kızgınım. Şu an sinirliyim, bana yaklaşmanı istemiyorum" gibi ifadelerle kendi hislerinizi açıklayın, hem suçlamış da olmazsınız. "Sen şöyle yaptın, böyle insansın" gibi hakaret içerikli sözler kullanmamaya çalışın. Baktınız trip mi atıyor o zaman siz alasını yapın, "ya bu sorun konuşarak halledilecek, ya bu evden gider bir daha dönmezsin beni de unut ya da tamam biz bu konuyu çözemiyoruz her çözümsüz soruda dayak söz konusu o zaman bir psikoloğa/aile danışmanına/aile terapistine gideceğiz birlikte" şeklinde bir konuşma yapın. Aile terapistine gitmeyi şart koşun yoksa bu iş burada biter gibi ufak yollu tehdit sinyalleri verin. Yoksa " nasılsa ben ne yaparsam yapayım eve gidince her şey süt liman, dayak konusunda bu kadın beni affediyor" diye düşünüp hiç umursamadan yaptıklarına devam eder ve bence zamanla dozunun artması kuvvetle muhtemel. Bir de psikoloğa yalnız gitmeyin çünkü tek taraflı çaba yetersiz kalır, ikinizin de çabasıyla ancak bu ilişki daha sağlıklı hale gelir. Sevgiler...
bu durumu onunla konuşmalısın..ne kadar kırıldığını,incindiğini söylemelisin ona...onun senın gönlünü alması lazımken nasıl hıc bısey olmamış gibi davranabilir?? mutlaka konuşun eşinizle tartışmadan güzelce konuşun ama konuşun!! eğer bunu bugün yapmazsanız ona resmen ben senın bana vurmanı kabul ediyorum demiş olacaksın ve Allah korusun devamı gelir..
bence barışmayın hatasını anlamadan. yemekte hazırlama...
kendini odaya kapat açma kapıyı.. anca öyle anlar.
Dayak atıp seni ağlarken bıraktı gitti yaramazlık var mı diye bir şey yok gibi arıyor..
Sen de cevap veriyorsun o telefona öyle mi?
Daha önceki dayakları çok kolay affetmişsin o yüzden bu kadar rahat bence.
Eve almazdım ben olsam. Kilidi değiştirir bir mesaj atardım akşam boşa eve gelme.
Yarın dava açacağım bitti bu iş. diye.
ilk dayakta veya olumsuzlukta tepkı vermeyince,böyle yalama oluyor ilişkiler..
Geçmişi pişirip pişirip önüne koyma gibi bir durumunuz var mı? Yani niye vurdu tam olarak
önceki eşin neden boşandığı anlaşıldı. adam dayakçı kesin öncekini de dövdü kadın da kaçtı gitti şimdi de şiddet eğilimini senin üzerinde gideriyor. bir insan ne kadar kızarsa kızsın karısına vurmasının mazereti olamaz. kızıyorsa çarpsın kapıyı çıksın gitsin. yok eğer vuruyorsa arıza var demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?