- 7 Mart 2014
- 968
- 43
- 43
- 35
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
allah sabır versin ve yardımcın olsun işin zorrr dayak işi çok zor insanın herşeyini bitirir öz güvenini psikolojisini sevgisini kalbini karartır...
ben şuna takıldım siz ailenize rağmen evlenmişsiniz,belki annenizde seviyordur aşıktır neden saygı duymuyorsunuz,sevmek sadece sizin hakkınızmı..:44:Merhaba arkadaşlar uzatmadan yazmak istiyorum ki suan hem ağlayıp hem uaziyoru....o cok sevdiğim adam uğruna ailemi karşıma aldığım eğitimimi yarım bırakıp açıköğretim okuduğum eşim gerçekten artık yordu beni..tekrardan uniye örgün olarak devam etmk icin ders çalışıyorum aynı zamanda açıköğretim okuyorum haftanın en az 3 gunu evladımız var ona bakiyrm..(eşimin ilk evliliğinden olan çocuğu) ev işleri yemek utu alışveriş faln rutin şeyler ama hic yaranamiyrm sanırım bugun eşimle tartıştık cok cok basit biseyden ve tartışmayı büyütüp hakaret edip vurdu bende ağlayarak haliya yattım ağla ağla oldum sonra çıktı gitti az önce aradı bişey olmamış gibi Napiyosun var mi bi yaramazlık diyo bende yok dedim rutin konuştum..yemk yapicam birazdan..ama içimde bugun bişey koptu kocama karşı ben kocama acayip aşık bi kadınım benim gözümde ondan yakışıklısi mikemmeli yoktur..tabi babam hariç..evlendigimix ilk zamanlar cok tartisirdil ben geçmişine cok takıldığım icin bi kaç kez daha vurmuştu..ama o zamnlar bende vurmaya yrpteniyodum hiç sağlıklı değildik yani artık toparlandik ama bugun eften bişey icin tokat atması içinde biseyleri kopardı sanki...eve gelince biliyrm yanasicak gönlümü almak icin ama ben istemiyrm istemdegim icin daha cok trip aticak artık yoruldum ben tam eskileri kapatıp mutlu olmuşken böyle yapması soğudum sanki...artı annemle tartıştık az evvel aslında ben tartışmak icin ortam hazırladım annem ikinci evliligini yapmayi düşünüyor ben asla istemiyrm o yuzdende soğuğum anneme karşı..ve acayip bi korkum var heran sevdiklerime bişey olcakmis gibi anneme abime kocama falan tam iyi olmaya basliyrm hep bi mutsuzluk...suan yine aglamaktan gözlerim şişti sabahtan beri perisanim..yemk yapmak bile gelmiyo içimden...anneme abime kocama bişey olmasın ama ben yalnız kaliyim istiyrm artık pskolojik destek alicam bi kaç ay içinde..akşam kocam geldiğinde nasıl davranmaliyim sizce...uzun oldu hakkınızı helal edin
ben şuna takıldım siz ailenize rağmen evlenmişsiniz,belki annenizde seviyordur aşıktır neden saygı duymuyorsunuz,sevmek sadece sizin hakkınızmı..:44:
Aşık olmadigini biliyorum annemin suan pskolojik boşluk içinde ve yardımı kabul etmiyo annemde eşim gibi inat
ilk okul mezunlarını küçümsüyolar buyrun ünüversite öğrencisi..dayak yedikten sonra bana söyliycek bir şey bulamasın diye yemek yapıyo..Yemek yaptım evi temizledim..ama bunlari onun icin yapmadım sadece stres atmak icin...ge bana laf solucek bişey bulamasin
ilk okul mezunlarını küçümsüyolar buyrun ünüversite öğrencisi..dayak yedikten sonra bana söyliycek bir şey bulamasın diye yemek yapıyo..
halbuki kusur bulmak isteyen bulur herzaman..
Gerçi dogru soluyorsunuz.az önce msj attım bişey sormak icin gayet soguk Cvp yazdı sanki hatalı benm ya...ama biliyomusunuz artık önceki gibi degilm hatta önceden olsa değil evi temizlemek üstüne daha cok batirirdim Msj üstüne Msj atıp saydirirdim..ama artık oyle değilim hiç umrumda değil suan kendisi yordu bıktırdı beni benim sevdiğim adam bu değildi...
Bide bu insanın sevdiği ilk insanım ben düşünün yani insan sevdiğine böyle yapar mi iyiyken cok iyiyiz hakkını yemiyim maddi olark beni asla sıkıntıya sokmadi manevi olarkta iyiyken cok iyiyiz gezeriz eğleniriz ama en ufak biseyine karşı oluyim hemen tartisiyrz..ve cok cok inat bi karakter...ayrılmayı suan düşünmüyorum..ki annemlede sorumluyum.bakın bu konuda da hakkını yemiyim kendi ailesinden fazla benim aileme sahip çıkar benim babam vefat etti...hemen affetmeyi düşünmüyorum ama akşam gelince biliyrm barışmak icin cabalicak vicdani sizlmais ki a önce aradı beni napiysun diye.akşam gelince o cabalayinca ben tepkisiz kalmk istiyrm bıktım cunku artık ama ben sürat yapınca o daha cok yapiyo her halükarda yoruyo beni
İşin can acıtan yanida solenenlere ve duyduklarına göre ona vurmuyomud önemsemediği icin beyimix beni cok önemsiyo allahım ya pisman olmak sogumak istemiyrm sogursam kendimi biliyrm geri dönüşüm olmaz
Merhaba arkadaşlar uzatmadan yazmak istiyorum ki suan hem ağlayıp hem uaziyoru....o cok sevdiğim adam uğruna ailemi karşıma aldığım eğitimimi yarım bırakıp açıköğretim okuduğum eşim gerçekten artık yordu beni..tekrardan uniye örgün olarak devam etmk icin ders çalışıyorum aynı zamanda açıköğretim okuyorum haftanın en az 3 gunu evladımız var ona bakiyrm..(eşimin ilk evliliğinden olan çocuğu) ev işleri yemek utu alışveriş faln rutin şeyler ama hic yaranamiyrm sanırım bugun eşimle tartıştık cok cok basit biseyden ve tartışmayı büyütüp hakaret edip vurdu bende ağlayarak haliya yattım ağla ağla oldum sonra çıktı gitti az önce aradı bişey olmamış gibi Napiyosun var mi bi yaramazlık diyo bende yok dedim rutin konuştum..yemk yapicam birazdan..ama içimde bugun bişey koptu kocama karşı ben kocama acayip aşık bi kadınım benim gözümde ondan yakışıklısi mikemmeli yoktur..tabi babam hariç..evlendigimix ilk zamanlar cok tartisirdil ben geçmişine cok takıldığım icin bi kaç kez daha vurmuştu..ama o zamnlar bende vurmaya yrpteniyodum hiç sağlıklı değildik yani artık toparlandik ama bugun eften bişey icin tokat atması içinde biseyleri kopardı sanki...eve gelince biliyrm yanasicak gönlümü almak icin ama ben istemiyrm istemdegim icin daha cok trip aticak artık yoruldum ben tam eskileri kapatıp mutlu olmuşken böyle yapması soğudum sanki...artı annemle tartıştık az evvel aslında ben tartışmak icin ortam hazırladım annem ikinci evliligini yapmayi düşünüyor ben asla istemiyrm o yuzdende soğuğum anneme karşı..ve acayip bi korkum var heran sevdiklerime bişey olcakmis gibi anneme abime kocama falan tam iyi olmaya basliyrm hep bi mutsuzluk...suan yine aglamaktan gözlerim şişti sabahtan beri perisanim..yemk yapmak bile gelmiyo içimden...anneme abime kocama bişey olmasın ama ben yalnız kaliyim istiyrm artık pskolojik destek alicam bi kaç ay içinde..akşam kocam geldiğinde nasıl davranmaliyim sizce...uzun oldu hakkınızı helal edin
sana bu masalları kim anlattı
yok efendim onu önemsemiyormuş vurmuyormuş
hikaye bunlar
sen o adama katlan diye hikaye yazıyorlar sana
önemseyince dövmek ne demek ya
ne çeşit ruh hastalıkları varmış da haberim yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?