Mutsuzluk!!! Ltfen yardm :(

Cnm bu kitabın amacı sandığın kadar masumca değil
Yani asıl amacı aman insanlar iyi düşünsün hayatlarını güzel yaşasın çiçek böcek gibi şeyler değil.
Bu konu biraz derinlere iniyo şuan açıklamaya kalksam da inanmak istemzsin belkide
Ama sadece şunu söyliyim
Bu bahsettiğin kitap ve secret teranesi bizi Allaha olan dualarımızdan uzaklaştırmaya çalışan bi faso fiso sadece.
Ben düşüncelerimle herşeyi yapabiliyorum dedirterek şuan kurmak istemediğim bi cümleye itmeye istiyorlar bizi.
Araştırabilirsin

Son düzenleme:

Eğer hayatı sadece bu kitap üzürinden yaşarsan evet uzaklaşırsın. Benim bakış açıma bir yön daha kazandırmış bir kitap sadece. Kitapı okurken düşünmedim mi dediğin şeyi elbette düşündüm ama önemli olan bu kitabı hayatının ne kadarlık kısmına dahil edeceğin. O kitaptan sadece kendime edindiğim şey her gece dularımın ardından "Şükretme egzersizi" diye bir bölüm var onu uygulamak oluyor. [kitabı okuyanlar bilir.] Ve olumlu düşünmek beni rahatlatıyor. Söylediğin şey ilk kez duyuyorum ve hiç bir yerde rastlamamıştım. Teşekkür ederim söylediğin için.. Bu zamanda her şeye kuşkuyla yaklaşmak gerekiyor gerçekten

üzerinden nerdeyse 3 sene geçmiş bir konuyu nasıl bulup çıkardınız oldukça şaşırdım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…