Mutsuzluk!!! Ltfen yardm :(

Jumblante

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
7.437
987
363
aslında duygularımı anlatmam çok zor olucak
çok kötü bir hayatım yok ama her dakika ağlayasım geliyo sebebi olmadan
engel olamadan yaşlar akıyo
bi mutluysam bi mutsuz oluyorum nasıl geçer bu
ve benim gibi olanlar varmı

mutlaka aklina gelen seni uzen birsey vardir..
sebepsiz aglanmaz.. daha evvel cok uzulmussundur acisi simdi cikiyordur belki..

evet aslında belkide öyle ama mutluyum şimdi sadece engel olamadığım gözyaşları ve karamsarlık var
üzülüyorum herşeye ağlıyorum

İşte sende yazmışsın.. karamsarlık diye.. mutlaka birşeye karşı karamsarlık yapıyosun
Mutluyken ağlamaz ki insan.. dertmi arıyosun kendine

canım benim anladığım kadarıyla duygusal anlamda bir boşluk içindesin.sevmek aşık olmak ishtiyacı hissediyor olabilir misin acaba?

ergenlik döneminde sebepli veya sebepsiz durduk yere birikip öfkelenebiliyoruz, -ki; ergenlik ciddi bir sebeptir- gözünün gördüğü hemen her insan muhakkak yaşayıp bitirmiştir.. biraz dönem böyle üzülerek geçebilir.. varsın geçsin.. üzüldüğüne üzülme sen e mi ...

Canim arkadasin dedigi gibi sorun platonik askin icindeki birikim ve simdi disa vuruyosun

tamam sorunu bulduk sanırım tatlım :) aşık olmak çok güzel bişey tabii ki.ama karşılıkşı olursa zevk verir.imkansız iye bişey yoktur.yakın değil misiniz seni tanımıyor mu?

platonik bişey canım
beni sevmesi imkansız
etrafında birsürü kız var
zor bi aşk

dikkate alıcam ilgilendiğin ve yorum yapmaya değer buldduğun için teşekkürler

büyük bir derdin olduğunda RABBine dönüp benim büyük bir derdim var deme.derdine dönüp benim üyük bir RABBim var dezemuszemuszemuszemus başlığı okuyunca aklım ageldi ben çok severim bu sözü

hmmm...

sorun bence platonik aşk imkansız demişin ama imkansız diye bir şey yok yeter ki sen olacağına inan.

tabi bi arkadaşında dediği gibi ergenlik dönemi de zor bir dönem. Bikaç yıl sonra bakmışın aslında sen çok seviyorum aşığım dediğin insanı sevmemişin bile senin istediğin vasıflara uygun bile değil. O yüzden biraz da zamana ihtiyacın var tatlım

canım benim anladığım kadarıyla duygusal anlamda bir boşluk içindesin.sevmek aşık olmak ishtiyacı hissediyor olabilir misin acaba?

aşık olmakla alakası yok bu durumun duygusal boşlukla da...:umursamaz:

hemen her problemin kaynağı niye aşk meşk oluyor anlamıyorum akannehir

aşağıdaki yoruma katılıyorum, ergenlikten olabilir

ayrıca uzun süre devam ederse bi psikologa görünmende fayda var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…