platonik bişey canım
beni sevmesi imkansız
etrafında birsürü kız var
zor bi aşk
zaten birini seviyorum ama sevgili değiliz platonik çok imkansız bi aşk
büyük bir derdin olduğunda RABBine dönüp benim büyük bir derdim var deme.derdine dönüp benim üyük bir RABBim var dezemuszemuszemuszemus başlığı okuyunca aklım ageldi ben çok severim bu sözü
geçici bi dönem olduğunu düşün.
aynı durumdayım, sana da yazdım.
zor bi aşk, engeller, başka kızlar.. yaş faktörü...
bu sabah uyandım direkt ağlamaya başladım mesela.
ama geçecek eminim.
dibe vurmadan atlatmak gerek.
sen de çabala.
eğer ki bu kadar mutsuz dönemden sonra güzel bir şeyler yaşamaya başlarsan çoook daha fazla keyif alırsın hayattan..
ben de bir ara bunu yapıyordum. yalnız hissediyordum kendimi. acaba sen de böyle olabilir misin?
tatlım bence bu durumu kendin yenemiyorsan bir psikolojik destek almakta fayda var... Herşeyi kendine sıkıntı yapıp üzülmen normal değil. İnsanın hayatında olumsuz olaylar yada etkenler vardır bunun verdiği rahatsızlıkla üzüntüler sıkıntılar yaşayabilirsin... Ama sen herşeyi kendine dert edior üzülüyorsan bunda bir prolem var demektir... Ya bize anlatmadığın bir sorunun yada bazı şeylerin birikimi olabilir.. Yaşadıklarını ve seni üzen olayları biriyle konuşarak rahatlayarak atabilirsin yada kimseye anlatmak istemiyorsan bir psikologdan yardım alabilirsin.. Bu yaşlar bunalımlı yaşlardır bizde gçtik biliyoruz.. Canını sıkmamaya çalış aklını fikrini başka şeylerle meşgul et faydası olacaktır...
slm kızlar
bende de son 2-3 haftadır duygusal bir şeyler var.kendime ufacık da olsa bir şey bulup ağlıyorum.mesela geçen gün ekşi sözlükte özlediğiniz kişi şu anda başkasıyla uyuyor diye başlığın altına yazılanları okuyordum.birisi şey yazmış özlediğiniz kişi şu anda başkasıyla uyumuyor çünkü gece onu o kadar üzdünüz ki ablasına sarılıp ağlarken uyuya kaldı diye yazmışçbu bile beni hüngür hüngür ağlatmaya yetti.acayip bi mutsuzluk değil ama ağlamak istiyorum bişeyler bulup.mevsimden midir nedir?ilk defa başıma geliyor.
banada o kadar çok oluyorki..aslında bu içindeki boşluk hissi..mutluluğa,heyecana,aşka aç bünyelerin tepkisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?