• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzluk üstünden mutluluk kurulur mu ilahi adalet var mi arkadaslar ?

sdseda

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
907
206
323
İstanbul
2 ay önce 2,5 yıllık güzel gittiğini sandigim iliskiyi aniden sebepsizce bitirdi üstelik ayrılmak istediğini telde söyledi.ayrilmadan 3 gün öncede her ay yaptığı gibi ay dönümümüzü kutlayıp “bu hayatı seninle yaşayacağıma söz veriyorum “ diye mesajlar atan adam üç gün sonra ayrıldı ..ayağına gittim sebebini sormaya gelmedi geri dön dedi ..aynı akşam dayanamayıp bir daha yanına gittim bu sefer geldi böylesi ikimiz icin daha iyi dedi ve ne helallik aldı ne özür diledi arkasını döndü gitti öyle fedakarlıklar yapmıştım ki ona ne kadar hataymış kendimden nasıl odun vermişim çok kızıyorum kendime .kiz avukat ve benden çok güzel olduğu icin sattı beni ..Hikayeler paylaşıyor hiç utanmadan kıza göndermeler şarkılar bir gördüm aşık oldum demeler,bana yaptığı gibi güllü çiçekli masalarda yemekler ..üstelik benim fake hesaptan takip ettiğimi biliyor gözüme soka soka yapıyor ..utanmadan da hala şirket adresinden benim ve herkese açık hikaye paylaşan adrkadasimin hikayelerine bakıyor ..çok salakmisim .düşündüğüm tek şey hersey yalanmış sevmemiş beni ..Su an çok mutlu her anlamda istediği gibi bir aile ve istediği gibi bir kız buldu..hayat çok garip Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın .bu şekilde basına gelip ilahi adaleti yaşayan var mi arkadaslar yalvarıyorum size mutlu olurlar mi kız tam istediği gibi ?

Son düzenleme:
Mutlu olurlar.Siz boşuna mutsuz olmalarını beklemeyin.Kendi hayatınıza bakın.Fake hesabinizdan da takip etmeyi bırakın.Takip ettikçe kendinize yazık edeceksiniz
Bende takibi bırakmayı düşünüyordum haklısınız sadece bu kız kim diye merak etmiştim artik hersey ortada

Bence şu karakterdeki bi insanın uzun vadede mutlu olması çok zor. Belli ki doyumsuz. Ama şlahi adalet de, ama karakter sorunu de.
Siz de takibi bırakın önünüze bakın artık. Fake hesabınızı bildiği halde hala bakıyo musunuz? Gururunuz ataklar altına alınmış tamam ama artık o ayakların altından kaldırın şu gururunuzu.

Bence şu karakterdeki bi insanın uzun vadede mutlu olması çok zor. Belli ki doyumsuz. Ama şlahi adalet de, ama karakter sorunu de.
Siz de takibi bırakın önünüze bakın artık. Fake hesabınızı bildiği halde hala bakıyo musunuz? Gururunuz ataklar altına alınmış tamam ama artık o ayakların altından kaldırın şu gururunuzu.
Mutlu olur ya da olmaz onu biz bilemeyiz.Ancak sürekli konu sahibi mutsuz olmaları beklentisine girerse bu onun psikolojisini kötü etkileyecek

2 ay önce 2,5 yıllık güzel gittiğini sandigim iliskiyi aniden sebepsizce bitirdi üstelik ayrılmak istediğini telde söyledi.ayrilmadan 3 gün öncede her ay yaptığı gibi ay dönümümüzü kutlayıp “bu hayatı seninle yaşayacağıma söz veriyorum “ diye mesajlar atan adam üç gün sonra ayrıldı ..ayağına gittim sebebini sormaya gelmedi geri dön dedi ..aynı akşam dayanamayıp bir daha yanına gittim bu sefer geldi böylesi ikimiz icin daha iyi dedi ve ne helallik aldı ne özür diledi arkasını döndü gitti öyle fedakarlıklar yapmıştım ki ona ne kadar hataymış kendimden nasıl odun vermişim çok kızıyorum kendime askılı bluz giydiğim Zaman olay çıkaran adam şimdi Twitter da g.tune kdr yırtmaçlı kıyafetler paylaşan kızla evlenecek .kiz avukat ve benden çok güzel olduğu icin sattı beni ..Hikayeler paylaşıyor hiç utanmadan kıza göndermeler şarkılar bir gördüm aşık oldum demeler,bana yaptığı gibi güllü çiçekli masalarda yemekler ..üstelik benim fake hesaptan takip ettiğimi biliyor gözüme soka soka yapıyor ..utanmadan da hala şirket adresinden benim ve herkese açık hikaye paylaşan adrkadasimin hikayelerine bakıyor ..çok salakmisim .düşündüğüm tek şey hersey yalanmış sevmemiş beni ..Su an çok mutlu her anlamda istediği gibi bir aile ve istediği gibi bir kız buldu..hayat çok garip Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın .bu şekilde basına gelip ilahi adaleti yaşayan var mi arkadaslar yalvarıyorum size mutlu olurlar mi kız tam istediği gibi ?

Yaşadığınız şey ilişki, flört adı her neyse evlenipte sizi yüzüstü bırakmış değil
İnsanlar seçebilmek, aklına, gönlüne en fazla uyanını bulabilmek için ilişki yaşıyor
Sizin hatanız kendinizi çok fazla kaptırıp, fedakarlık yapmanız, kocanız bile olsa bluzunuzun askısına kadar karışma izni vermeyin. İnsanların duyguları değişir, görüşleri değişir, ilelebet sevmek gibi bir durum yok, artık takip etmeyi bırakın yolunuza bakın ve insanların mutsuzluğunu dilemeyin Allah'tan, bilemezsiniz belki sizin için bu daha hayırlıdır, karşınıza daha güzeli çıkacaktır, kalbinizi kirletmeyin

Haklısınız meraktan bakıyordum kiminle çıkıyor diye artık gördüm bu saatten sonra bakmam

2 ay önce 2,5 yıllık güzel gittiğini sandigim iliskiyi aniden sebepsizce bitirdi üstelik ayrılmak istediğini telde söyledi.ayrilmadan 3 gün öncede her ay yaptığı gibi ay dönümümüzü kutlayıp “bu hayatı seninle yaşayacağıma söz veriyorum “ diye mesajlar atan adam üç gün sonra ayrıldı ..ayağına gittim sebebini sormaya gelmedi geri dön dedi ..aynı akşam dayanamayıp bir daha yanına gittim bu sefer geldi böylesi ikimiz icin daha iyi dedi ve ne helallik aldı ne özür diledi arkasını döndü gitti öyle fedakarlıklar yapmıştım ki ona ne kadar hataymış kendimden nasıl odun vermişim çok kızıyorum kendime askılı bluz giydiğim Zaman olay çıkaran adam şimdi Twitter da g.tune kdr yırtmaçlı kıyafetler paylaşan kızla evlenecek .kiz avukat ve benden çok güzel olduğu icin sattı beni ..Hikayeler paylaşıyor hiç utanmadan kıza göndermeler şarkılar bir gördüm aşık oldum demeler,bana yaptığı gibi güllü çiçekli masalarda yemekler ..üstelik benim fake hesaptan takip ettiğimi biliyor gözüme soka soka yapıyor ..utanmadan da hala şirket adresinden benim ve herkese açık hikaye paylaşan adrkadasimin hikayelerine bakıyor ..çok salakmisim .düşündüğüm tek şey hersey yalanmış sevmemiş beni ..Su an çok mutlu her anlamda istediği gibi bir aile ve istediği gibi bir kız buldu..hayat çok garip Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın .bu şekilde basına gelip ilahi adaleti yaşayan var mi arkadaslar yalvarıyorum size mutlu olurlar mi kız tam istediği gibi ?

Normal normal okuyup size hak vermekteyken yırtmaç yorumunuzu okudum ve konu bitti benim için.

İsterse kol altına kadar yırtmaç giysin size ne?

Ayrıca kız tam istediği gibiyse neden mutlu olmasınlar ki?

Belki gerçekten görür görmez aşık olmuştur, neticede sizi aldatmadan ayrılmış yoluna bakmış.

Yaşadığınız şey ilişki, flört adı her neyse evlenipte sizi yüzüstü bırakmış değil
İnsanlar seçebilmek, aklına, gönlüne en fazla uyanını bulabilmek için ilişki yaşıyor
Sizin hatanız kendinizi çok fazla kaptırıp, fedakarlık yapmanız, kocanız bile olsa bluzunuzun askısına kadar karışma izni vermeyin. İnsanların duyguları değişir, görüşleri değişir, ilelebet sevmek gibi bir durum yok, artık takip etmeyi bırakın yolunuza bakın ve insanların mutsuzluğunu dilemeyin Allah'tan, bilemezsiniz belki sizin için bu daha hayırlıdır, karşınıza daha güzeli çıkacaktır, kalbinizi kirletmeyin
Aynen haklısınız

Normal normal okuyup size hak vermekteyken yırtmaç yorumunuzu okudum ve konu bitti benim için.

İsterse kol altına kadar yırtmaç giysin size ne?

Ayrıca kız tam istediği gibiyse neden mutlu olmasınlar ki?

Belki gerçekten görür görmez aşık olmuştur, neticede sizi aldatmadan ayrılmış yoluna bakmış.
Ayrilmadan 3 gün önce ay dönümümüzü kutladık hiç bir şekilde kavga etmedik bu kizi bulunca terk etti ayrıldıktan sonra bulmamış yanı

"G.tune kdr yırtmaçlı kıyafetler" nedir ya? Hayal kırıklığınızı, kızgınlığınızı anlıyorum ama kızın giydiklerinin konuyla alakası yok. Yerinizde olsam bu hödükten kurtulduğuma şükreder, hayata bakış açımı da değiştirmeye çalışırım. Ne ne giyeceğinize karışma haddini bir erkeğe verin ne de hemcinslerinizi giydiklerini böyle aşağılar şekilde ağzınıza alın. Mutlu olurlar mı kısmına gelirsek, biz bilemeyiz tabi ama ayrıldığı son ana kadar size aşkını dile getiren adamın öyle çok derin, anlamlı ilişkiler yaşayabileceğini sanmıyorum.

sizden ayrılan eski erkek arkadaşınız kıza laf etmenin anlamı yok ister g*tüne kadr açar ister gögüslerine kadr
Bende zaten laf etmiyorum erkek arkadasimin gözünden bakarak yazdım olayı tabii ki giyebilir bende giyiyorum ama erkek arkadaşım izin vermezdi böyle giyenlere ters düşünce ile bakardı yoksa bende giyerim
Sıkıntı yok kız ne giymiş etmiş beni ilgilendirmez tabiiii ki

sizden ayrılan eski erkek arkadaşınız kıza laf etmenin anlamı yok ister g*tüne kadr açar ister gögüslerine kadr
Yanlış anlamayın bende açık giyiyorum erkek arkadaşımın gözüyle yazdım askılı giyenlere bile laf eden adamdı yanı onun gözüyle söyledim işine gelince kıyafet sorun olmamış demek istedim

Öncelikle kimin nereye kadar yırtmaç giydiği kimseyi ilgilendirmez. Adam seçimini yapmış. Siz de onun isteklerine boyun eğdiğinizle kaldınız.

Mutsuz olmasını beklemek yerine siz de yolunuza bakın derim
Yanlış anlamayın bende açık giyiyorum erkek arkadaşımın gözüyle yazdım askılı giyenlere bile laf eden adamdı yanı onun gözüyle söyledim işine gelince kıyafet sorun olmamış demek istedim

Neden mutlu olmasın mutsuz olmasını beklersen daha çok üzülürsün evli olup da seni aldatıp başkasına gitmemiş ki nişanlı bile degilmissiniz
Iste olur mu olmaz mi diye birbirini tanımak için ilişki yaşıyor insanlar olmamış ayrılmış

Back
X