2 ay önce 2,5 yıllık güzel gittiğini sandigim iliskiyi aniden sebepsizce bitirdi üstelik ayrılmak istediğini telde söyledi.ayrilmadan 3 gün öncede her ay yaptığı gibi ay dönümümüzü kutlayıp “bu hayatı seninle yaşayacağıma söz veriyorum “ diye mesajlar atan adam üç gün sonra ayrıldı ..ayağına gittim sebebini sormaya gelmedi geri dön dedi ..aynı akşam dayanamayıp bir daha yanına gittim bu sefer geldi böylesi ikimiz icin daha iyi dedi ve ne helallik aldı ne özür diledi arkasını döndü gitti öyle fedakarlıklar yapmıştım ki ona ne kadar hataymış kendimden nasıl odun vermişim çok kızıyorum kendime .kiz avukat ve benden çok güzel olduğu icin sattı beni ..Hikayeler paylaşıyor hiç utanmadan kıza göndermeler şarkılar bir gördüm aşık oldum demeler,bana yaptığı gibi güllü çiçekli masalarda yemekler ..üstelik benim fake hesaptan takip ettiğimi biliyor gözüme soka soka yapıyor ..utanmadan da hala şirket adresinden benim ve herkese açık hikaye paylaşan adrkadasimin hikayelerine bakıyor ..çok salakmisim .düşündüğüm tek şey hersey yalanmış sevmemiş beni ..Su an çok mutlu her anlamda istediği gibi bir aile ve istediği gibi bir kız buldu..hayat çok garip Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın .bu şekilde basına gelip ilahi adaleti yaşayan var mi arkadaslar yalvarıyorum size mutlu olurlar mi kız tam istediği gibi ?
Son düzenleme: