• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzluk üstünden mutluluk kurulur mu ilahi adalet var mi arkadaslar ?

Neden mutlu olmasın mutsuz olmasını beklersen daha çok üzülürsün evli olup da seni aldatıp başkasına gitmemiş ki nişanlı bile degilmissiniz
Iste olur mu olmaz mi diye birbirini tanımak için ilişki yaşıyor insanlar olmamış ayrılmış
Ayrilmadan 3 gün önce ay dönümümüzü çiçeklerle kutladı hiç bir sebep yok ayrilmak isteyen insan 1 günde mi değişir üstelik ailesi arkadaşları herkes biliyordu beni yanı resmen daha iyisini bulunca sattı

Ayrilmadan 3 gün önce ay dönümümüzü çiçeklerle kutladı hiç bir sebep yok ayrilmak isteyen insan 1 günde mi değişir üstelik ailesi arkadaşları herkes biliyordu beni yanı resmen daha iyisini bulunca sattı
Evet öyle olmuş ama siz de önünüze bakın, onların mutsuzluğunu beklemeyin. Çok mutlu da olabilirler, belli olmaz. İlahi adalete inanmıyorum.

2 ay önce 2,5 yıllık güzel gittiğini sandigim iliskiyi aniden sebepsizce bitirdi üstelik ayrılmak istediğini telde söyledi.ayrilmadan 3 gün öncede her ay yaptığı gibi ay dönümümüzü kutlayıp “bu hayatı seninle yaşayacağıma söz veriyorum “ diye mesajlar atan adam üç gün sonra ayrıldı ..ayağına gittim sebebini sormaya gelmedi geri dön dedi ..aynı akşam dayanamayıp bir daha yanına gittim bu sefer geldi böylesi ikimiz icin daha iyi dedi ve ne helallik aldı ne özür diledi arkasını döndü gitti öyle fedakarlıklar yapmıştım ki ona ne kadar hataymış kendimden nasıl odun vermişim çok kızıyorum kendime .kiz avukat ve benden çok güzel olduğu icin sattı beni ..Hikayeler paylaşıyor hiç utanmadan kıza göndermeler şarkılar bir gördüm aşık oldum demeler,bana yaptığı gibi güllü çiçekli masalarda yemekler ..üstelik benim fake hesaptan takip ettiğimi biliyor gözüme soka soka yapıyor ..utanmadan da hala şirket adresinden benim ve herkese açık hikaye paylaşan adrkadasimin hikayelerine bakıyor ..çok salakmisim .düşündüğüm tek şey hersey yalanmış sevmemiş beni ..Su an çok mutlu her anlamda istediği gibi bir aile ve istediği gibi bir kız buldu..hayat çok garip Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın .bu şekilde basına gelip ilahi adaleti yaşayan var mi arkadaslar yalvarıyorum size mutlu olurlar mi kız tam istediği gibi ?
Benim bunun gibi değildi ama arkadaşımın ki aynen böyleydi. Çocuk ben aramamaya başlamıştı kız peşinden gitti sebep nedir neden diye en azından bana bi açıklama yap diyince çocukta bi kaç yalan sallamış işte ben yurtdışına gidecem abimle orda ben burda hayat düşünmüyorum falan da filanda başından atmış kızı. Ki üç sene boyunca bende şahidim çiçekler ayrılırsan benden intihar ederimler sürekli dip dibe eğlenceler gezmler vs..tam 10 gün sonra Facebook ta ilişkisi başladı diye yanında doktor bi kadın fiyakalı bi de. Arkadaşımın nasıl yıkıldığını hatırlıyorum. Arkadaşımda bunun mail adresi kalmış onu açtı bakti ki konuşmalar bi yıla yayılıyor kadına bi yalvarmış bi yakarmış varya yani doktor olanı elde edene kadar arkadaşımı da elinde tutmuş. Ama sona gelelim en güzel bölüm haftaya nişanımız var bütün arkadaşlarımız davetlidir paylaşımından üç gün sonra kadını başka bi erkekle yakalıyor yetmiyor yurtdışında da kadını bi flörtü var onu da yakalıyor üstüne kadın gelip buna diyor ki sen bana göre çok kurosun ben senle zaten yapamam deyip çekip gidiyor valla içimin yağları erimedi desem yalan olur arkadaşımla o gün kutlama yemeği vermiştik 😃😃😱🤣🤣 .

Neden mutlu olmasın mutsuz olmasını beklersen daha çok üzülürsün evli olup da seni aldatıp başkasına gitmemiş ki nişanlı bile degilmissiniz
Iste olur mu olmaz mi diye birbirini tanımak için ilişki yaşıyor insanlar olmamış ayrılmış
Ümit vermek diye bi deyim var bilmem anlıyor musunuz ?

Benim bunun gibi değildi ama arkadaşımın ki aynen böyleydi. Çocuk ben aramamaya başlamıştı kız peşinden gitti sebep nedir neden diye en azından bana bi açıklama yap diyince çocukta bi kaç yalan sallamış işte ben yurtdışına gidecem abimle orda ben burda hayat düşünmüyorum falan da filanda başından atmış kızı. Ki üç sene boyunca bende şahidim çiçekler ayrılırsan benden intihar ederimler sürekli dip dibe eğlenceler gezmler vs..tam 10 gün sonra Facebook ta ilişkisi başladı diye yanında doktor bi kadın fiyakalı bi de. Arkadaşımın nasıl yıkıldığını hatırlıyorum. Arkadaşımda bunun mail adresi kalmış onu açtı bakti ki konuşmalar bi yıla yayılıyor kadına bi yalvarmış bi yakarmış varya yani doktor olanı elde edene kadar arkadaşımı da elinde tutmuş. Ama sona gelelim en güzel bölüm haftaya nişanımız var bütün arkadaşlarımız davetlidir paylaşımından üç gün sonra kadını başka bi erkekle yakalıyor yetmiyor yurtdışında da kadını bi flörtü var onu da yakalıyor üstüne kadın gelip buna diyor ki sen bana göre çok kurosun ben senle zaten yapamam deyip çekip gidiyor valla içimin yağları erimedi desem yalan olur arkadaşımla o gün kutlama yemeği vermiştik 😃😃😱🤣🤣 .
Çok güldüm insalla bende de böyle bi durum olur ilahi adalet iste

olmazlar tabi. sizden ayrılmadan bulmuş sizi bu kadar kırıp dökmüş. eğer kızla birliktelikleri olursa kızın da demek ki çekeceği varış diye düşünürüm.
er ya da geç sıkııntı yaşarlar. siz önünüze bakın artık onu unutun gitsin.

Bunu ilerleyen zamanda anlayacaksınız kızın suçlu olmadığını .
Erkek arkadaşınız sizi terk eden ve başka biriyle beraber olan kişi ne ara konu kıza geldi ki ? Neden hemcinsinizi giyimiyle eleştirdiniz ? Ne güzel tarz ve güzel giyiniyordur sizde başından erkek arkadaşınıza ben istediğimi giyinirim diye rest çekebilir ve o kız gibi giyinebilirdiniz ? Sahibiniz mı o erkek aşk gözünüzü bu kadar mı kör ediyor ? Bende sevgilim olduğu zamanlar başından telkin ederdim istediğimi giyinirim karışırsan bitiririm diye :) kıskançlık mis boş bunlar ileride bunu neden kıskandım diye üzülürsünüz bu duyguyu atın içinizden kendinizi başkasıyla kiyaslamayin güzelmiş cirkinmis uzunmuş kisaymış hemcinsinize bunu yapmayın erkekler yeteri kadar yapıyor zaten. Ne güzel kurtuldunuz işte sizde birini bulun sallayın eskisini

Evet ilahi adalet diye bir şey var ama sen peşini bırakırsan gerçekleşir ancak.

Bırak, o tercihini yapmış. Kendine gel, bakımlı ol, illaki biri girecektir hayatına ve yoluna bak. Mutlu olacaksın emin ol.

Onu kafandan çıkar olan olmuş artık. Fake make bütün hesaplarını kapat, kendisi de sana bakamasın. Her yerden sil.

İnan bana, bu tip bir insan, belli bir zaman sonra totosunun üstüne lap diye oturacak.

Oh iyi mis o zaman, hemencecik daha güzelini, daha iyisini bulunca elimizdekini atalım gitsin. Hem de hiç açıklama filan yapmadan.

Bu ne be? Pazardan domates mi aldık da çürük çıktı diğer tezgaha gidelim?

Doyumsuz, aç gözlü, ergen bi tip işte belli. Kurtulduğuna dua et. o kadının senden haberi bile yoktur. Onu da takma kafana. Suçlu filan değil yani. Kendinle de karşılaştırma.

Durumu kabullen hayatına devam et.

3 gün önce aşk naraları atan şahıs sebep sunmadan , helalleşmeden ayrılıyor. Elbet oda aynısını bulur merak etmeyin.

Adam bile olamamış. Böyle bir karaktersizle evlenseydiniz çok daha yanardiniz.

Şimdi ağrınız yeni , ağrılar dindiginde , ortalık aydinlandiginda çok daha iyi anlayacaksınız.

İnşallah çok mutlu olacaginiz ,çok çok huzurlu bir birlikteliginiz olur bir ömür boyu.

adamla evli değilmişssiniz.Anladıgım kadarıyla sıze guzel sozler soylemısse de sıze vaatlerde bulunmamıs.
sız onları mutlu / mutsuz olduguna bakmayın. Bu konuda ilahi adalet arayacak bir durum yok.
2,5 sene evet cok uzun bir süre, ama neyin garantisi var ki, ilişkiler bitebiliyor, senelerce süren evlilikler dahi bitebiliyor.
adamla ilişkiniz bitmiş, siz kendi hayatınıza kendi önünüze bakın. asla ve asla onla ilgili bir medet ummayın

3 gün önce aşk naraları atan şahıs sebep sunmadan , helalleşmeden ayrılıyor. Elbet oda aynısını bulur merak etmeyin.

Adam bile olamamış. Böyle bir karaktersizle evlenseydiniz çok daha yanardiniz.

Şimdi ağrınız yeni , ağrılar dindiginde , ortalık aydinlandiginda çok daha iyi anlayacaksınız.

İnşallah çok mutlu olacaginiz ,çok çok huzurlu bir birlikteliginiz olur bir ömür boyu.
Çok saolun çok iyisiniz insallah dediğiniz olur

neden istediği gibi aile istediği gibi kız ki senin eğitimin ne ailenin nesi var? neden bu kompleks?
Ben özel bir şirkette çalışıyorum maaşlar belli ortalama veriyorlar .o hep bana derdi keşke daha iyi bi bölüm okusaydın kendine İsyeri aç istersen burası sana yakışmıyor tarzı şeyler söylerdi yanı etikete bakan bir insan

Back
X