çok ilginç gerçekten. çocukken hep başkasının kıyafetlerini mi giymiş de komplesk oluşmuş acaba?
5 ay neden tek kalmış o zaman, sorun yoksa
Burdan bile çözmeli..
Ben dibe kadar olmasını istemiyorum ki zaten. Eşin 5 dk çocuğun ile ilgilenemiyorsa, evin tüm sorumluluğu kira, faturalar, market senin üzerindeyse, para biriktirip ev hayalleri tek başına kuruyorsan eşin elindeki tüm parayı kıyafet ve ayakkabı almak için harcıyorsa ve bunlar bir erkeğe normal geliyorsa benim için büyük sorun vardır. Ben bunların düzelmesini istiyorum sadece.
tiny ilk evlendiğinizde nasıldı? yani şimdi sorun olarak gördüklerin o zaman var mıydı? sonradan mutasyona mı uğradı eşin?
Onu düşünmüyor çünkü ben geri döndüm. Ger döndüm ya sorunlar halloldu zannediyor nasılsa varım nasılsa herşeye yeterim ben.
tiny ilk evlendiğinizde nasıldı? yani şimdi sorun olarak gördüklerin o zaman var mıydı? sonradan mutasyona mı uğradı eşin?
Çok ilginç geldi bana açıkçası, hele de alışverişe düşkün bir erkek.
Evin ekonomisine tek başınıza hakim olmayı denediniz mi hiç? Belki eline kısıtlı para geçince bu alışveriş saplantısından vazgeçip size yönelir.
Sende yetme..
Bırak faturalar biriksin..
Ev sahibi kapıya dayansın..
O zaman ne yapıyo bakalım, spor ayakkabısını mı satıyo gömlek koleksiyonunu mu..
Sende sorun yokmuş gibi davran, borçlardan bahsederse
Rolleri değişin
Bilmiyorum olabilir belki ama zaten çocukluğu gençliğinin bir kısmı yurtlarda geçmiş.
Onu düşünmüyor çünkü ben geri döndüm. Ger döndüm ya sorunlar halloldu zannediyor nasılsa varım nasılsa herşeye yeterim ben.
tiny cim çok yorgunsun sen, bir arkadaşında yukarda dediği gibi bence bir tatil yap, kafan dinlensin biraz, ondan sonra karar ver.
tiny cim çok yorgunsun sen, bir arkadaşında yukarda dediği gibi bence bir tatil yap, kafan dinlensin biraz, ondan sonra karar ver.
Şimdi yaparsam yazın yapamam. Neye yeteceğimi de bilmiyorum oğlumunda bana ihtiyacı var
Ben bunu yapamıyorum kimseye mahçup olamam. Hani düşündüm bende ama ev sahibine mi rezil olalım apartmandakilere mi aileme mi
anlam veremiyorum cidden bak. yani alış veriş hastası erkek...
ve cidden geçmiş psikoloji çok önemli.çocukluk çağında eğer çok özendiyse belleğine kazınmıştır ister istemez..
Anlattığına göre istediği herşeyi almış, giymiş. Ama o zamanlarda bile çalışıp para kazanmış kıyafet almış. Ailesi para yollamadığı için.
bir sağlık raporu alamazmısın
siz rolleri değişmişsiniz..
1 ay dene bunu. ama sen yine birikimini yap çaktırmadan madem kasa sensin..
ay sonu yüzleşsin bakalım neler oluyor.
yani hala kafam basmıyor bir erkek bu kadar nasıl düşkün olur kıyafete? alla alla bizim erkeklere ters bu ya.
Ben bunu yapamıyorum kimseye mahçup olamam. Hani düşündüm bende ama ev sahibine mi rezil olalım apartmandakilere mi aileme mi
Takip etmem gereken işler var, proje hazırlığındayız yapamam.
Herşeyi üstüne yıkmadım ama ufak tefek şeyleri söyledim öde falan diye unutuyor yada arıyor beni sende para varya hani onun yerine şu ayakkabıyı alsam sen ödesen vs. vs. diye
o zaman bu derece açlık neden?
size harcıyor mu peki?
yani senin bakımlı olmanı en az onun kadar iyi giyinmeni istiyor mu? sana da alıyor mu?
aldatma konusunda emin misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?