Mutsuzluk

tiny ilk evlendiğinizde nasıldı? yani şimdi sorun olarak gördüklerin o zaman var mıydı? sonradan mutasyona mı uğradı eşin?

çok ilginç gerçekten. çocukken hep başkasının kıyafetlerini mi giymiş de komplesk oluşmuş acaba?

Bilmiyorum olabilir belki ama zaten çocukluğu gençliğinin bir kısmı yurtlarda geçmiş.

5 ay neden tek kalmış o zaman, sorun yoksa
Burdan bile çözmeli..

Onu düşünmüyor çünkü ben geri döndüm. Ger döndüm ya sorunlar halloldu zannediyor nasılsa varım nasılsa herşeye yeterim ben.

Çok ilginç geldi bana açıkçası, hele de alışverişe düşkün bir erkek.

Evin ekonomisine tek başınıza hakim olmayı denediniz mi hiç? Belki eline kısıtlı para geçince bu alışveriş saplantısından vazgeçip size yönelir.

tiny ilk evlendiğinizde nasıldı? yani şimdi sorun olarak gördüklerin o zaman var mıydı? sonradan mutasyona mı uğradı eşin?

O zaman da başka sorunlarımız vardı ama mutluyduk. Biz çok aşıktık belki de nazar değmiştir bilmiyorum

tiny cim çok yorgunsun sen, bir arkadaşında yukarda dediği gibi bence bir tatil yap, kafan dinlensin biraz, ondan sonra karar ver.

Onu düşünmüyor çünkü ben geri döndüm. Ger döndüm ya sorunlar halloldu zannediyor nasılsa varım nasılsa herşeye yeterim ben.

Sende yetme..
Bırak faturalar biriksin..
Ev sahibi kapıya dayansın..

O zaman ne yapıyo bakalım, spor ayakkabısını mı satıyo gömlek koleksiyonunu mu..

Sende sorun yokmuş gibi davran, borçlardan bahsederse
Rolleri değişin

Evet çok seviyor alışverişi. Zaten bende. Ona aylık 500TL veriyorsam hepsini kıyafete harcıyor

Ben bunu yapamıyorum kimseye mahçup olamam. Hani düşündüm bende ama ev sahibine mi rezil olalım apartmandakilere mi aileme mi

anlam veremiyorum cidden bak. yani alış veriş hastası erkek...

ve cidden geçmiş psikoloji çok önemli.çocukluk çağında eğer çok özendiyse belleğine kazınmıştır ister istemez..

tiny cim çok yorgunsun sen, bir arkadaşında yukarda dediği gibi bence bir tatil yap, kafan dinlensin biraz, ondan sonra karar ver.

aha bingooo Carrie gelmiş..
nerelerdesin yine?
şu maymuncuğu arıyor gözlerim bazen

Ben bunu yapamıyorum kimseye mahçup olamam. Hani düşündüm bende ama ev sahibine mi rezil olalım apartmandakilere mi aileme mi

siz rolleri değişmişsiniz..
1 ay dene bunu. ama sen yine birikimini yap çaktırmadan madem kasa sensin..
ay sonu yüzleşsin bakalım neler oluyor.
yani hala kafam basmıyor bir erkek bu kadar nasıl düşkün olur kıyafete? alla alla bizim erkeklere ters bu ya.

anlam veremiyorum cidden bak. yani alış veriş hastası erkek...

ve cidden geçmiş psikoloji çok önemli.çocukluk çağında eğer çok özendiyse belleğine kazınmıştır ister istemez..

Anlattığına göre istediği herşeyi almış, giymiş. Ama o zamanlarda bile çalışıp para kazanmış kıyafet almış. Ailesi para yollamadığı için.

Anlattığına göre istediği herşeyi almış, giymiş. Ama o zamanlarda bile çalışıp para kazanmış kıyafet almış. Ailesi para yollamadığı için.

o zaman bu derece açlık neden?
size harcıyor mu peki?
yani senin bakımlı olmanı en az onun kadar iyi giyinmeni istiyor mu? sana da alıyor mu?
aldatma konusunda emin misin?

bir sağlık raporu alamazmısın

Takip etmem gereken işler var, proje hazırlığındayız yapamam.

Herşeyi üstüne yıkmadım ama ufak tefek şeyleri söyledim öde falan diye unutuyor yada arıyor beni sende para varya hani onun yerine şu ayakkabıyı alsam sen ödesen vs. vs. diye

Yapman lazım
Ne bileyim yiyecek eksik olsun
Bazısı ille yaşamadan anlamaz, söylemekle anlamıyo uygulaman lazım

Ben olsam yapardım yani kısasa kısas..

sana çok fazla güveniyor. yani adam akıllı bir derse ihtiyacı var. ama nasıl?5 ay ayrılıkta hiç değişmedi bir de..

o zaman bu derece açlık neden?
size harcıyor mu peki?
yani senin bakımlı olmanı en az onun kadar iyi giyinmeni istiyor mu? sana da alıyor mu?
aldatma konusunda emin misin?

Bana da çok alıyor benim içinde birşey gördüğünde arıyor en büyük hayallerinden biri Trendyol a daha önce gelmiş olan bir saatin tekrar gelmesi ve bana alması. Aldatmıyor bence sanmıyorum ihtimal vermiyorum .

eşin bu alışkanlığından vazgeçmesı için yaptığının sorumsuzluk olduğunu anlaması lazım ama bunu kabul etmıyorsa bu durumun düzelmesi çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…