- 29 Ağustos 2021
- 123
- 98
- 53
- 27
- Konu Sahibi hepiyiolacagim
-
Aynaya bak deseydinYeni evliyim hamileyim eşim sürekli hakaret ediyor. Az önce bana sen insan değilsin dedi
Kesin hamile kalmadan önce melek gibiydi adam ama ne oluyorsa karıları hamile kaldıktan sonra oluyor bu adamlaraKlasik soruyu sorayım.
24 yaşında görünüyorsunuz daha, neden bu adam? Bu adama neden çocuk?
Ya adam hakaret ediyormuş. İnsan değilsin diyen adamla nasıl sevişilir ki?Kesin hamile kalmadan önce melek gibiydi adam ama ne oluyorsa karıları hamile kaldıktan sonra oluyor bu adamlara.
Yazık valla,olan masum yavrulara oluyorYa adam hakaret ediyormuş. İnsan değilsin diyen adamla nasıl sevişilir ki?
Tamam işte bende sordum neden dedim cevap vermediTamam da adam neden demiş ?
Ne bileyim böyle değildi buKlasik soruyu sorayım.
24 yaşında görünüyorsunuz daha, neden bu adam? Bu adama neden çocuk?
Gece çok geç saatAynaya bak deseydin
Neden korkuyorsun
Koltukta yatıp ağlarken yanına gelmiyor mu? Sebebi mantıklı olsaydı aa evet insan değilmişim haklısın mı diyecektin? bu adam durduk yere tv izlerken dur ben bir hakaret edeyim mi diyor nasıl gelişiyor olaylar onu da anlamadım sen neden ona cevap vermiyorsun onu da anlamadım. Bu adamdan neden çocuk yapıyorsun o en büyük muamma.Yeni evliyim hamileyim eşim sürekli hakaret ediyor. Az önce bana sen insan değilsin dedi sevebini sordum söylemedi. Bartaniyemi aldım Geldim koltukta yatıyorum ağlıyırum sinirlerim bozuk gitmek istiyorum ama korkuyorum
Evet bir gariplik var,Koltukta yatıp ağlarken yanına gelmiyor mu? Sebebi mantıklı olsaydı aa evet insan değilmişim haklısın mı diyecektin? bu adam durduk yere tv izlerken dur ben bir hakaret edeyim mi diyor nasıl gelişiyor olaylar onu da anlamadım sen neden ona cevap vermiyorsun onu da anlamadım. Bu adamdan neden çocuk yapıyorsun o en büyük muamma.
Öncesinde ne yaşandiki bu cümleyi kullandı size karşı.Yeni evliyim hamileyim eşim sürekli hakaret ediyor. Az önce bana sen insan değilsin dedi sevebini sordum söylemedi. Bartaniyemi aldım Geldim koltukta yatıyorum ağlıyırum sinirlerim bozuk gitmek istiyorum ama korkuyorum
Neyden korkuyorsun?Yeni evliyim hamileyim eşim sürekli hakaret ediyor. Az önce bana sen insan değilsin dedi sevebini sordum söylemedi. Bartaniyemi aldım Geldim koltukta yatıyorum ağlıyırum sinirlerim bozuk gitmek istiyorum ama korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?