Mutsuzluktan geberiyorum

hepiyiolacagim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2021
123
98
53
27
Yeni evliyim hamileyim eşim sürekli hakaret ediyor. Az önce bana sen insan değilsin dedi sevebini sordum söylemedi. Bartaniyemi aldım Geldim koltukta yatıyorum ağlıyırum sinirlerim bozuk gitmek istiyorum ama korkuyorum

Bazen buraya yazan kadinlarin kocalarini da dinlemek istiyorum. Konunun onu arkasi mutlaka olmali. Tamam sen insan degilsin demesi kabul edilebilir degil ama sen naptin?

Yeni evliyim hamileyim eşim sürekli hakaret ediyor. Az önce bana sen insan değilsin dedi sevebini sordum söylemedi. Bartaniyemi aldım Geldim koltukta yatıyorum ağlıyırum sinirlerim bozuk gitmek istiyorum ama korkuyorum
Koltukta yatıp ağlarken yanına gelmiyor mu? Sebebi mantıklı olsaydı aa evet insan değilmişim haklısın mı diyecektin? bu adam durduk yere tv izlerken dur ben bir hakaret edeyim mi diyor nasıl gelişiyor olaylar onu da anlamadım sen neden ona cevap vermiyorsun onu da anlamadım. Bu adamdan neden çocuk yapıyorsun o en büyük muamma.

Evet bir gariplik var,
Elbette hakaret etmesin de İnsan niye durduk yere sen insan degilsin der? Öncesinde bir sey yaşanmış olmali

Öncesinde ne yaşandiki bu cümleyi kullandı size karşı.

Neyden korkuyorsun?
Sürekli hakarette bir cesit siddet,
Bu hakaret olayi Ne zamandan beri var? Hakaret etmesini gerektirmez ama Durup dururkenken mi hakaret ediyor, öncesinde karsilikli bir atışma tartışma yaşanıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…