Mutsuzluktan ölücem

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
Çok mutsuzum ne aile ilşkim ne işim ne de arkadaşım kaldı ..
Sokaklarda salak salak gezen birine döndüm.
Anksiyete ve panik atak beni mahvetti
Birde üzerine evlenip uzaklara giden arkadaslarımın çocuklarının resimlerini göndermeleri son noktayı koydu
Göndermeyin efem ..evet cok tatlı maşallah lar diyorum sahteden:KK43:
Evet sahteden! sizden resim isteyen mi var.zaten yeterince mutsuzum.gözüme sokar gibi baaak biz cok mutluyuz .Allah mutlu etsin hepinizi ama şu halimde normal düşünemiyorum belki ..kimsenin bişeyini merak etmiyorum.
Kolu kesilen birinin karsısında ay çok mutluyum diyip kahkalar atmaya benzer bu durum.
Çocukluğum hep ağlayarak anne baba kavgasıyla gecti hep büyüyüp uzaklaşmak istedim büyüdüm öğretmen oldum iş bulamadım kavgalar arttı beni mahvettiler hayatım b.m b.k.
Faceye falan zaten girmiyorum.üzgünüm bende böyle olmak istemezdim ama psikolojik olarak cok kötüyüm umarım anlarsınız.paylasmak istedim.
Mutlu değilim ölücem bu mutsuzluktan.
Her günüm aynı.her günüm aynı.Allahım yokmu bir cıkış

Birde üzerine evlenip uzaklara giden arkadaslarımın çocuklarının resimlerini göndermeleri son noktayı koydu
Evet sahteden! sizden resim isteyen mi var.zaten yeterince mutsuzum.gözüme sokar gibi baaak biz cok mutluyuz .Allah mutlu etsin hepinizi ama şu halimde normal düşünemiyorum belki ..kimsenin bişeyini merak etmiyorum.
Kolu kesilen birinin karsısında ay çok mutluyum diyip kahkalar atmaya benzer bu durum.
Çocukluğum hep ağlayarak anne baba kavgasıyla gecti hep büyüyüp uzaklaşmak istedim büyüdüm öğretmen oldum iş bulamadım kavgalar arttı beni mahvettiler hayatım b.m b.k.
Faceye falan zaten girmiyorum.üzgünüm bende böyle olmak istemezdim ama psikolojik olarak cok kötüyüm umarım anlarsınız.paylasmak istedim.
Allah yardımcınız olsun, ona sığının, umarım iyileşirsiniz bir an önce. O fotoğraflara da aldanmayın, sanmayın ki kimsenin sıkıntısı yok.. Herkesin derdi başka.. Onlarda öyle avutuyorlar kendilerini, unutmaya çalışıyorlar dertlerini...

Unutma; senden daha kıymetli yok bu hayatta. ..

Ben de bu aralar fena halde mutsuzum ya :KK61:. Duaya ve ibadete ağırlık verdim. Başka çıkış göremiyorum çünkü. Duasız dışarıya adım atmıyorum; sürekli zikir yapıyorum. Sana şöyle yap böyle yap demeyeceğim canım ama çeşitli dualar ve zikirler var çıkış yolu bulamayanlar için.

Burda biraz başlıkları karıştırsana, kim mutlu ki? Sana fotoğraf gönderen o güzel arkadaşın eşiyle şu an kavga ediyor belki mutlu görünmeye çabalıyor. Ya da ne bileyim sevgisine gülen o yakışıklı o kıskandığın sevgilisini aldatıyor...
Ya da o uyuz olduğun çocuk var ya, taciz edilen bi çocuk...

Lütfen kendi içinde yaşadığın mutsuzluğa kapılma, herkes şu ya da bu şekilde bir şeylerden mutsuz ve acı şeyler yaşıyor. Tutunmak için yaşıyoruz, hayatına senden başka kimse tutunmaz ve tutunmayacak öncelikle bunu bil.

Kendini sev, bi daha dünyaya senin bi benzerin gelmeyecek. Çevrendeki insanların gitmesini de suçlama, belki hata sendedir, sürekli olumsuz bakmak negatif enerji yayar..

Kaldı ki kimseye de ihtiyacın yok, yalnız da mutlu oluyor. Hatta daha mutlu olunuyor çevrendeki insanları eleyip az kişi bırakınca :) Sahteliklerden uzak durarak başlamışsın bile, hatta bunu yazarak bile bi adım atmışsın farkında olmadan...

Hadi bi çikolata açıp film izle :)

kendini mutlu etmek de mutsuz etmek de kendi elinde..
hangi konularda mutsuzsan değiştirmeye çalış o durumu. değiştiremediğin konularda mecburen kabullenmen gerek.

Allah yardımcınız olsun, ona sığının, umarım iyileşirsiniz bir an önce. O fotoğraflara da aldanmayın, sanmayın ki kimsenin sıkıntısı yok.. Herkesin derdi başka.. Onlarda öyle avutuyorlar kendilerini, unutmaya çalışıyorlar dertlerini...
Yakinen tanıyorum coğunu.gercekten sacma sapan dertleri var.Evi taşıdım yok komşumu sevmiyorum gibi..kaldıramıyorum artık böyle insanları ya

Burda biraz başlıkları karıştırsana, kim mutlu ki? Sana fotoğraf gönderen o güzel arkadaşın eşiyle şu an kavga ediyor belki mutlu görünmeye çabalıyor. Ya da ne bileyim sevgisine gülen o yakışıklı o kıskandığın sevgilisini aldatıyor...
Ya da o uyuz olduğun çocuk var ya, taciz edilen bi çocuk...

Lütfen kendi içinde yaşadığın mutsuzluğa kapılma, herkes şu ya da bu şekilde bir şeylerden mutsuz ve acı şeyler yaşıyor. Tutunmak için yaşıyoruz, hayatına senden başka kimse tutunmaz ve tutunmayacak öncelikle bunu bil.

Kendini sev, bi daha dünyaya senin bi benzerin gelmeyecek. Çevrendeki insanların gitmesini de suçlama, belki hata sendedir, sürekli olumsuz bakmak negatif enerji yayar..

Kaldı ki kimseye de ihtiyacın yok, yalnız da mutlu oluyor. Hatta daha mutlu olunuyor çevrendeki insanları eleyip az kişi bırakınca :) Sahteliklerden uzak durarak başlamışsın bile, hatta bunu yazarak bile bi adım atmışsın farkında olmadan...

Hadi bi çikolata açıp film izle :)

Ay ne guzel anlatmışşın arkadaşım...Bende bir BİTTER cikolata yiyeceğim şimdi...SEVGİLER...

Yakinen tanıyorum coğunu.gercekten sacma sapan dertleri var.Evi taşıdım yok komşumu sevmiyorum gibi..kaldıramıyorum artık böyle insanları ya
Vardır muhakkak.. Kendilerine bile itiraf edemedikleri şeyler... Giz alanlarında neler büyütüyorlardır kim bilir.. Boşverin ya onları, hayat güzel, sizi neler neler bekliyor daha, yaşamak güzel mutlu olmaya çalışın.

Psikolojik sorunlarınızın olduğunu düşünüyorum açıkcası..
Acil destek....

Şunu unutma, mutlu olmak için şöyle bir sıralama yok: evlenilecek, çocuk yapılacak... bu sıralama bizlerin kafasında oluşturduğu bir şey. Evlenince de mutlu olmayan mutlu olamıyor, çocuk yapınca da bir şey değişmiyor. Mutlu olmak için hayatımızda ille de birisinin olması gerekmiyor. Sağlığın yerindeyse, huzurun varsa ne güzel... şükret ve hayatın keyfini çıkar....Hayatı kaçırma....Mutlu olmayı bekleme, mutlu olmayı öğren...

Mutluluk önce içinde başlar insanın.sen mutlu olmasını bilceksin.Kendine bakacak sevdiğin şeyleri yapacaksın.zamanla sosyal cevren vs hersey olur.Aılende buyuk huzrsuzluklar vs varsa bunun yansıması ise o nu bilemem ama salma kendini

İnsanlar belki de mutluluğunu paylaşmak için size foto gönderiyordur, nispet için değildir. Ama siz bunalımda olduğunuz içinböyle düşünüyorsunuz ki buda çok normal. Ben de evlenmeden önce depresif zamanlarımda mutlu bir çift görünce "hıh tiplere bak iki yamuk bulmuş birbirini" falan derdim. Şimdi çok şükür mutlu bir yuvam var. Artık başka mutlu çiftleri görünce dua ediyorum "Allah ağzınızın tadını bozmasın, birlikte böyle yaşlanın" diye.

Zamanla herşey geçer önemli olan mutluluğu bir yere bağlamayıp anı yaşamak. İlerde herşey olur merak etmeyin.

Niye başkasının mutluluğu seni mutsuz ediyor. Yani benim kolum koptuysa onunki de mi kopsun. Başkalarının adına da sevinmeyi öğrenirsen mutlu olursun. Yoksa içini karalar bağlar.

Umarım toparlarsın kendini

Back
X