Mutsuzluktan ölücem

Bende oluyorum mutsuzlukdan canim cunku ikizlerimi dogurdukdan sonra olduler kucagima olulerini aldim opemedim kokluyamadim bagrima basamadim 5 yil sonra kavusmustum oysaki,ama rabbim nasip etmedi...
Once verdi sevindirdi sonrada aldi..

En buyuk aci evlat acisiymis unutma!!

Rabbim kimseye vermesin cok zor..

Başınız sağolsun. Cennete melek göndermişsiniz. Rabbim sabır versin.

Allah bu duruma düşürmesin cok zor arkadasım

Kolay demek mümkün mü hiç, elbette değil. Herkesin derdi kendine büyük, kim basit diyebilir.
Lütfen toparlanmak için elinizden geleni yapın. Beklemeyin böyle boş boş. Mücadele edin bir şeyler yapın. Lütfen.

Kolay demek mümkün mü hiç, elbette değil. Herkesin derdi kendine büyük, kim basit diyebilir.
Lütfen toparlanmak için elinizden geleni yapın. Beklemeyin böyle boş boş. Mücadele edin bir şeyler yapın. Lütfen.
Mücadele ye devam mı edeyim ıfffff nasıl

Buarada yanlış anlıyor ve yargılıyorsunuz hemen.burda nasıl ki bircok insan facede orda burda fotolardaki mutlulukları sahte olarak yaftalıyor ve kınıyor..aynı duygu işte buda.Farkı yok.kimse kötü oldun niye isteyim ama gözüme sokmalarını istemiyorum yada bana öyle geliyor....
Şuanki psiklojim bu ne yazık ki

Bir yigin borcumuz var esimle oduyoruz kisiyoruz herseyden mutluyum.
Arabamizi sattik mutluyum soguklarda otobus beklerken.
Ailemden uzaktayim mutluyum.
3 yil ucretli kolejlerde calistiktan sonra 3 yildir atanmaya calisan bunun icin mucadele eden bir ogretmenim.3 yildir direniyorum mutluyum.

Gecen yil kurtaj olmak zorunda kaldim.annelik hasreti var icimde...gordugum her bebekde huzur buluyorum.benden sonra hamile kalan komsumun bebegini seviyorum.aglayinca sesini duyunca panikliyorum hastami oldu diye.
Mutluyum..

Evim kira mutluyum...
Yasim 28 tum bu olumsuzluklarin icinde ben yinede mutlu ve umutluyum....

Mücadele ye devam mı edeyim ıfffff nasıl

Elbette devam edeceksiniz. Etmek zorundasınız. Hayatın kendisi mücadele zaten.
Kendinize acımaya devam ettikçe daha da dibe batacaksınız, daha dibe ve daha dibe. Kötü bir haber vereyim dipte son yok.
En dipteyim dediğiniz an bir altına düşersiniz.
Travmalarınızı okudum, etki etmemesi mümkün değil ancak siz bu şekilde devam ederek A ya da B kişisinin yıllar önce verdiği zararın kat kat fazlasını veriyorsunuz kendinize. Onlar zarar verdiler ve bitti. Sizinki bitmiyor dur demezseniz de asla bitmeyecek.
Depresyona girer sonra çıkarım diye mi düşünüyorsunuz?
Yok öyle bir şey.
Depresyon sonra major depresyon işbirlikçileri obsesif kompülsif bozıkluk ve anksiyete, sonrasında paranoya. Paranoya derinleştikçe ortaya çıkacak ruhsal kopuşlar, gerçeklerden uzaklaşmalar, ağır ve işe yaramayan tedaviler, yapayalnız ve mahvolmuş bir hayat.
Gelecrğiniz için planladığınız şey bu mu?
29 yaşımdasınız ki bir kadının en güzel çağı. Gelecrğiniz için pekçok şey yapabilecekken, hala nefes alabiliyorken, hala değişim ve düzelme şansınız varken kendinizi yapayalnız bir hayata mahkum edip üstüne bir de kendinize acıyorsunuz.
Hırslanın.
Benim çocukluğumu zehir ettiler ama gençliğimi kadınlığımın en güzel dönemini kimseye yedirmeyeceğim deyin.
Ezenlere inat daha dik duracak başım
Arkadan çekenlere inat daha kuvvetle ilerleyeceğim
Şimdi bana uzakmış gibi görünen her şey bir gün benim olacak deyin.
Bunların hepsini yaparsınız ama sadece kendiniz yapabilirsiniz.
Siz isterseniz mücadele ederseniz olacak.
Oturmaya devam ederseniz her şey daha da beter hale gelecek.
Lütfwn devlet de olsa bir uzmanla görüşün. Psikolog bulmak zorsa psikiyatristle görüşün. İlaç kullanmanız şart değilse ve kullanmak istemiyorsanız ilaç tedavisi istemitotum deyin.
Ama kendiniz için bir şeyler yapın lütfen. Hayatınız hiçe gidiyor.

Çok mutsuzum ne aile ilşkim ne işim ne de arkadaşım kaldı ..
Sokaklarda salak salak gezen birine döndüm.
Anksiyete ve panik atak beni mahvetti
Birde üzerine evlenip uzaklara giden arkadaslarımın çocuklarının resimlerini göndermeleri son noktayı koydu
Göndermeyin efem ..evet cok tatlı maşallah lar diyorum sahteden:KK43:
Evet sahteden! sizden resim isteyen mi var.zaten yeterince mutsuzum.gözüme sokar gibi baaak biz cok mutluyuz .Allah mutlu etsin hepinizi ama şu halimde normal düşünemiyorum belki ..kimsenin bişeyini merak etmiyorum.
Kolu kesilen birinin karsısında ay çok mutluyum diyip kahkalar atmaya benzer bu durum.
Çocukluğum hep ağlayarak anne baba kavgasıyla gecti hep büyüyüp uzaklaşmak istedim büyüdüm öğretmen oldum iş bulamadım kavgalar arttı beni mahvettiler hayatım b.m b.k.
Faceye falan zaten girmiyorum.üzgünüm bende böyle olmak istemezdim ama psikolojik olarak cok kötüyüm umarım anlarsınız.paylasmak istedim.
Mutlu değilim ölücem bu mutsuzluktan.
Her günüm aynı.her günüm aynı.Allahım yokmu bir cıkış

Cok ilginc. Benim de bir facebooktan haberlestigim 35 li yaslarda bir Amerikali bayan, blogunda AYNI seyleri yaziyordu. O kadar mutsuzde ki kendisi, facebook'u sucluyordu. Gormek istemiyormus herkesin coluk cocuk mutluluk resimlerini!
Cok uzgun tonda bir blog yazisi vardi, aynisini yazmissiniz. Demek ki sosyal medya boyle depresyonlari ortaya cikariyor. Insanlar muthis " ben daha mutluyum " yarisina girip gosteri yapiyorlar. Ben her mutlu animi gostermek istemezdim; digerlerini dusunur, mutevazi olmaya calisirdim. Uzulmeyin. Bakin dunyanin obur ucunda da sizin gibi dusunen kadinlar var.

Çok mutsuzum ne aile ilşkim ne işim ne de arkadaşım kaldı ..
Sokaklarda salak salak gezen birine döndüm.
Anksiyete ve panik atak beni mahvetti
Birde üzerine evlenip uzaklara giden arkadaslarımın çocuklarının resimlerini göndermeleri son noktayı koydu
Göndermeyin efem ..evet cok tatlı maşallah lar diyorum sahteden:KK43:
Evet sahteden! sizden resim isteyen mi var.zaten yeterince mutsuzum.gözüme sokar gibi baaak biz cok mutluyuz .Allah mutlu etsin hepinizi ama şu halimde normal düşünemiyorum belki ..kimsenin bişeyini merak etmiyorum.
Kolu kesilen birinin karsısında ay çok mutluyum diyip kahkalar atmaya benzer bu durum.
Çocukluğum hep ağlayarak anne baba kavgasıyla gecti hep büyüyüp uzaklaşmak istedim büyüdüm öğretmen oldum iş bulamadım kavgalar arttı beni mahvettiler hayatım b.m b.k.
Faceye falan zaten girmiyorum.üzgünüm bende böyle olmak istemezdim ama psikolojik olarak cok kötüyüm umarım anlarsınız.paylasmak istedim.
Mutlu değilim ölücem bu mutsuzluktan.
Her günüm aynı.her günüm aynı.Allahım yokmu bir cıkış

Onlar çocuklarının resimlerini paylaşıyorlar sizin psikolojiniz mi bozuluyor yani . o_O

Burda biraz başlıkları karıştırsana, kim mutlu ki? Sana fotoğraf gönderen o güzel arkadaşın eşiyle şu an kavga ediyor belki mutlu görünmeye çabalıyor. Ya da ne bileyim sevgisine gülen o yakışıklı o kıskandığın sevgilisini aldatıyor...
Ya da o uyuz olduğun çocuk var ya, taciz edilen bi çocuk...

Lütfen kendi içinde yaşadığın mutsuzluğa kapılma, herkes şu ya da bu şekilde bir şeylerden mutsuz ve acı şeyler yaşıyor. Tutunmak için yaşıyoruz, hayatına senden başka kimse tutunmaz ve tutunmayacak öncelikle bunu bil.

Kendini sev, bi daha dünyaya senin bi benzerin gelmeyecek. Çevrendeki insanların gitmesini de suçlama, belki hata sendedir, sürekli olumsuz bakmak negatif enerji yayar..

Kaldı ki kimseye de ihtiyacın yok, yalnız da mutlu oluyor. Hatta daha mutlu olunuyor çevrendeki insanları eleyip az kişi bırakınca :) Sahteliklerden uzak durarak başlamışsın bile, hatta bunu yazarak bile bi adım atmışsın farkında olmadan...

Hadi bi çikolata açıp film izle :)

çok iyi demişsiniz

Back
X