- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi Melisagun08
Kötü niyetle onlara bakmıyorum birazcık karşı tarafı düşünmeleri lazım.olan var olmayan var bariz nispet yapanlara kızıyorum canım.İnsanlar belki de mutluluğunu paylaşmak için size foto gönderiyordur, nispet için değildir. Ama siz bunalımda olduğunuz içinböyle düşünüyorsunuz ki buda çok normal. Ben de evlenmeden önce depresif zamanlarımda mutlu bir çift görünce "hıh tiplere bak iki yamuk bulmuş birbirini" falan derdim. Şimdi çok şükür mutlu bir yuvam var. Artık başka mutlu çiftleri görünce dua ediyorum "Allah ağzınızın tadını bozmasın, birlikte böyle yaşlanın" diye.
Zamanla herşey geçer önemli olan mutluluğu bir yere bağlamayıp anı yaşamak. İlerde herşey olur merak etmeyin.
Hiçbir zaman onlar için kem gözle bakmadım ben kendi adıma öyle kötü bi haldeyim ki kimseyi düşüncek halim yok üzgünüm sadece mutlu olmayı istiyorum ve bu uzun psikolojik çöküşümde artık bu hale geldim 29 yıldır gülmüyorum desem ylan olmaz.
Annem sevgisini göstsrmez sıkıntılar hep vardı insanlar hep acırdı hep üzlürdü halimize yıllardır bıktım artık bu halimden cıkamadım büyüyemedim karakterim olmadı tüm suc ailemin tüm suç beni hergün ağlatan kavgalar dayaklar