Mücadele ye devam mı edeyim ıfffff nasıl
Elbette devam edeceksiniz. Etmek zorundasınız. Hayatın kendisi mücadele zaten.
Kendinize acımaya devam ettikçe daha da dibe batacaksınız, daha dibe ve daha dibe. Kötü bir haber vereyim dipte son yok.
En dipteyim dediğiniz an bir altına düşersiniz.
Travmalarınızı okudum, etki etmemesi mümkün değil ancak siz bu şekilde devam ederek A ya da B kişisinin yıllar önce verdiği zararın kat kat fazlasını veriyorsunuz kendinize. Onlar zarar verdiler ve bitti. Sizinki bitmiyor dur demezseniz de asla bitmeyecek.
Depresyona girer sonra çıkarım diye mi düşünüyorsunuz?
Yok öyle bir şey.
Depresyon sonra major depresyon işbirlikçileri obsesif kompülsif bozıkluk ve anksiyete, sonrasında paranoya. Paranoya derinleştikçe ortaya çıkacak ruhsal kopuşlar, gerçeklerden uzaklaşmalar, ağır ve işe yaramayan tedaviler, yapayalnız ve mahvolmuş bir hayat.
Gelecrğiniz için planladığınız şey bu mu?
29 yaşımdasınız ki bir kadının en güzel çağı. Gelecrğiniz için pekçok şey yapabilecekken, hala nefes alabiliyorken, hala değişim ve düzelme şansınız varken kendinizi yapayalnız bir hayata mahkum edip üstüne bir de kendinize acıyorsunuz.
Hırslanın.
Benim çocukluğumu zehir ettiler ama gençliğimi kadınlığımın en güzel dönemini kimseye yedirmeyeceğim deyin.
Ezenlere inat daha dik duracak başım
Arkadan çekenlere inat daha kuvvetle ilerleyeceğim
Şimdi bana uzakmış gibi görünen her şey bir gün benim olacak deyin.
Bunların hepsini yaparsınız ama sadece kendiniz yapabilirsiniz.
Siz isterseniz mücadele ederseniz olacak.
Oturmaya devam ederseniz her şey daha da beter hale gelecek.
Lütfwn devlet de olsa bir uzmanla görüşün. Psikolog bulmak zorsa psikiyatristle görüşün. İlaç kullanmanız şart değilse ve kullanmak istemiyorsanız ilaç tedavisi istemitotum deyin.
Ama kendiniz için bir şeyler yapın lütfen. Hayatınız hiçe gidiyor.