Mutsuzum...Psikolojimde bir hayli bozuk:(

aynen böyle bir konu olmuş konuyu açan arkadaş internetten para kazanmayla ilgili bir reklamla sona erdirmişti konuyu.şayet öyle değilsede özelinize bir mesaj gelicek mesaj şu olucak:
bende işsizdim şimdi bir gruba üye oldum.....şimdi oturduğum yerden dolar üzerinden para kazanıyorum......

herkesin kendi tercihidir.....

sizde gayret edin,kurslara katılın,işe yaramıyorum demeyin işe yaramaya çaba gösterin.

Son düzenleme:
siz böyle umutsuz bakarsanız, zaten hayatta herşeye 1-0 yenik başlarsınız.

hiçbir beceriniz olmadığını nasıl düşünüyorsunuz.
herşeyi ama herşeyi yaptım hepsi elimde kaldı demeniz gerek onun için.
ismek'in kursları ücretsiz. aklınıza gelemiyecek kadar çok çeşit var hem de.

sizde eksik olan yetenek değil azim ve cesaret bence.
bi yereden tutunun, başardığınızda keyfinizin ve kendinize güvenin nasıl yerine geldiğine inanamayacaksınız.

bu kadar umutsuz olmayın sakın

canım lise mezunu da olsan sana uygun bir iş vardır..iş kişinin kendisinde biter..atak olacaksın,özgüven duyacaksın,konuşmayı oturmayı kalkmayı bileceksin ki işte begensinler seni..kendini geliştir ve kendine inan..basarabilirsin.

canım
Bukadar karamsar olma.
Mutlaka seninde gizli yeteneklerin vardır.
Benim çalıştığım yerde senelerdir yaptığı işi öğrenemeyen arkadaşlarım var.
Onların senden üztün olduğunu sanmıyorum...
Ben işletme okudum ama şimdi tekstil üzerine çalışıyorum.Önceden deseler aklıma bile gelmezdi ama ben iplik yaratmak için doğmuşum.
Herşeyi oluruna bırak.Herşey kısmet işi.
Evde bile yapacak okadar çok şey bulabilirsin ki....

nargilecim sizin gibi iş sahibi çalışan insanlara gıptayla bakıyorum.keşke sadece bir konu dahi olsa onun üstesinden gelebilsem.bunu bile bilsem

koçnet in alotech diye bir telekomünikasyon şirketi var oraya saha satış danışmanları alınacak..bende bir iş arama sitesinde gördüm kardeşim ve kuzenim için başvurdum hemen mülakata çağırdılar bence sende başvur oraya hem sende İstanbuldasın..işin daha kolay...hem eğitim de verecekler

link vermek yasakmı bilmiyorum ama vereyim genede

Yenibiriş :)

burdan başvurduk biz...24 ü son bence şansını dene

canım bu kadar umutsuz olma.sana uygun olan heryere başvur.iş ayağına gelmez.tatlım daha sonra başlarsın.güvenın yerine gelir.lise mezunu olman da ayıp değil bence ona uygun işlere bak sende tatlım.herşey gönlünce olsun,yolun açık olsun

iş istedinmi birsürü iş var. bir arkadaşım ilköğretimi zar zor bitirmişti. evde duramazdı annesiyle anlaşamıyordu. bizde bir ilan gördük çinici bayan eleman arıyordu. arkdaşında resimi çok güzeldi. dedik kalk oturamazsın sen evde. hadi oraya başvur. gitti ve başladı. çeyizini kazandıklarıyla tamamladı ve evlendi. herkezin yapabileceği bir iş vardır yeterki iste.

Back
X