Mutsuzum ve mutlu olmak istiyorum

Sayın D dfoli01 ,
aramıza hoşgeldiniz, yeni olduğunuz için acemiliğinize geldi büyük ihtimalle, sitede aynı içerikle birkaç kere konu açmamalıyız, konu başlığımızı yanlış yazmışsak yeniden konu açmak yerine, site görevlilerinden yardım isteyip hatalı konu başlığının düzeltilmesini istemeliyiz, site işleyişi ve kurallarına dikkat etmenizi rica ediyorum.

Yaklaşık 5 yıllık evliyim 1. Senede kızım oldu eşimde tam olarak böyle duygularını genelde içinde yaşar sinirini falan da bende işten gelmesini dört gözle beklerim falan sürekli sarılayım ilgileneyim dokunarak severim yani öyle mutlu olurum ortalama 2 yıllık evliykn faln kızım 1 yaş civarları acayip yaramaz ben yoruluyorum eşimin işi çok yoğun hiçe yakın faydası kendimi çok değersz hissediyordum sadece evde durmk ve çocuk büyütmk için varmışım gibi ben sarılınca sarılıyodu yada öpünce seni seviyorum diyordum ben de diyodu falan ama zamnla insan karşısından ne beklediğini lafla değilde hareketleriyle belli edince ister istemez birbirine benziyor ha yine tartışmalarımız oluyor bazen üzülüyorum ağlıyorum falan yada benimde kırdığım oluyor ama önceden küsüyorsak şimdi küsemiyoruz yani diyeceğim zamanla oturuyor evlilik ve siz lafla söyledikçe ters tepiyor inada biniyor şimdide bakıyorum sarılıyor öpüyor ama bende eskisi gibi pskolojik bastırmıyorum beni sevmiyormusun bana niye sarılmıyorsun falan diye bunları dert etmeyin çünkü dert ettikçe gözünüzde büyüyor kafanızda olmayan şeylerde varmış gibi görünüyor

Muhtemelen sizdeki düşünce ben hiç bişey yapmazsam adam yüzüme bile bakmayacak aramaız buz gibi olacak diye de düşünüyorsunuz ama öyle olmuyor hem tek taraflı çabalayıp kendinizi yorup karşılık göremeyeince sizde sinirleniyorsunhz belki ağır konuşuyorsunuz çok çabalamayın kasmayın kendinizi zamanla birbirinizi anlıyorsunuz başka bi problem dert yoksa eğer

Tamam anladim erkekler sevgisni gosteremiyor vs ama ofkesini dizginlesin bari.en ufak biseyde kizmaya gelince cok kolay kiziliyor bu duygu cok rahat ifade ediliyor.dolayisiyla ben karsimda sadece ofkeli bir adam veya sessiz bir adam goruyorum.ayrica ben ilgi bekledgimi soyledgimde yapicam filan demiyor ben boyleyin beni sıkma sus simdi diyor bisey yapmiyorsamda sen getirdin bu duruma diyor.isi surekli yokusa surmek ne kolay.ayrica susunca da birsey degismiyor
Nasıl getirmişsiniz bu duruma, onu da söylüyor mu? Size karşı öfkeli. Sizi birşey için suçluyor ve öfkesini böyle çıkarıyor gibi. Bence kendince yaptığı şeyleri beğenmeyerek yada belki de fark bile etmeyerek ona kendisini reddedilmiş hissettirdiniz. "bisey yapmiyorsamda sen getirdin bu duruma" demek size karşı kırgınlık ifade ediyor bence.

Ya inan hergun sevgi sozcukleri beklemiyorum en son ne zmn benj sevdgini soyledgini hatirlamiyorum bile.onda da kesin ben sormusumdur o cvp vermistir.tamam dizi degl masal degil yasadgimiz ama bu kadarda duygusuz bir iliskide bana oturup cay icmek bile itici gelmeye basladi birak cinselligi..ben onu anliyorsam o da beni anlamali o da beni mutlu etmeye calismali gercekten sıkıldim yoruldum biktim artik ya.kendimi cok degersiz hissediyorum.icten gelen kucucuk bir opukle bana dunyalari verecegini bile bile bunu yapmiyor bu beni cok yipratiyor...
Peki siz onu gerçekten anlıyormusunuz size göre anlıyorsunuz belki eşiniz tarafından bakınca anlaşılmadığını düşünüyor mesela siz öğrenciyken birisi ders çalış dediğinde içinzde istek varsa yapmanız gerektiğini eşşek gibi biliyorsanız bile yapmak istemiyormuydunuz şahsen ben öyleydim birisi bana ne yapmam gerektiğini söylediğinde tam tersi oluyordu sonuçlarını kendim çekeceğimi bildiğim halde bence sizde sadece eşinizi anladığınızı düşünüyorsunuz kendi bakış açınızla ama eşiniz tarafından bakınca kaç yaşında adamım ben ne yapmam gerektiğini adım adım söylüyor istediği kalıba sokmaya çalışıyor beni sevmiyor kafasındaki adam gibi olmayınca benimle çay bile içmek itici geliyor halbuki ben böyleyim beni neden böyle kabul etmiyor diye düşünüyor olamazmı

Peki siz onu gerçekten anlıyormusunuz size göre anlıyorsunuz belki eşiniz tarafından bakınca anlaşılmadığını düşünüyor mesela siz öğrenciyken birisi ders çalış dediğinde içinzde istek varsa yapmanız gerektiğini eşşek gibi biliyorsanız bile yapmak istemiyormuydunuz şahsen ben öyleydim birisi bana ne yapmam gerektiğini söylediğinde tam tersi oluyordu sonuçlarını kendim çekeceğimi bildiğim halde bence sizde sadece eşinizi anladığınızı düşünüyorsunuz kendi bakış açınızla ama eşiniz tarafından bakınca kaç yaşında adamım ben ne yapmam gerektiğini adım adım söylüyor istediği kalıba sokmaya çalışıyor beni sevmiyor kafasındaki adam gibi olmayınca benimle çay bile içmek itici geliyor halbuki ben böyleyim beni neden böyle kabul etmiyor diye düşünüyor olamazmı
Kesinlikle aralarında iletişim sorunu var. İki taraf da anlaşılmadığını ve sevilmediğini düşünerek birbirinden uzaklaşıyor.

Birazda siz kaçın o kovalasın herkesin evlilikte birbirinden şikayetçi olduğu yönleri var siz tepki verdikçe belki daha çok uzaklaşıyordur sizde onu boşverin kendinize başka uğraş bulun
Sabah kalktim temizlik yaptim sonra kuafore gittim sonra kitap aldim 5 sevgi dilini onermis arkadaslar aksam okumaya baslicam evden cikarken hicbise soylemedim.o da benimle konusmuyor zaten sonra o cikti markete gitmis biseyler almis yemek icin.adamin hicbise umrunda degil..

Kesinlikle aralarında iletişim sorunu var. İki taraf da anlaşılmadığını ve sevilmediğini düşünerek birbirinden uzaklaşıyor.
Evet iletisim sorunumuz var.benimle uletisim kurmuyorki konusalm diye basladgimda oflayip sus demek tepkisi.ben anlamaya calismaktan alttan almaktan cok yoruldum artik bende cabalamak istemiyorum.zaten adam kendi halinde takiliyor sabahtan beri hicbise umrunda degil dunde oturma odasinda yatmis

Kesinlikle oyle bana soyleme sıkma filan diyor ama demezsemde durumu gayet normal gorecek bence.icimden gelmezse ben senin soylemenle bisey yapmam diyor zaten.tamamda insani da catlatiyor yani buzdolabi halleri napim ya.ne yapmaliyim peki sence nasil davranmaliyim?adam hicbiseyi onemsemiyor ya artik dun oturma odasinda uyumus.sabahtan beri kendi halinde takiliyor o da bende.karsimdakinin hic cabalamadgini gormek beni cok uzuyor.resmen umursamiyor.dun o kdr agladim orali olmadi ustelik oturma odasinda uyumus dusun yani.

Kesinlikle oyle bana soyleme sıkma filan diyor ama demezsemde durumu gayet normal gorecek bence.icimden gelmezse ben senin soylemenle bisey yapmam diyor zaten.tamamda insani da catlatiyor yani buzdolabi halleri napim ya.ne yapmaliyim peki sence nasil davranmaliyim?adam hicbiseyi onemsemiyor ya artik dun oturma odasinda uyumus.sabahtan beri kendi halinde takiliyor o da bende.karsimdakinin hic cabalamadgini gormek beni cok uzuyor.resmen umursamiyor.dun o kdr agladim orali olmadi ustelik oturma odasinda uyumus dusun yani.
Hos yanimda uyusa ne olacak sanki donuyor arkasini yatiyor her aksam boyle..sarilma koklama opme vs asla yok.yataga gelir gelmez cok uykum var goznu acamiyor modunda...

Biz bu lokumluk seviyesine kolay gelmedik. Ben ilk defa ona seni seviyorum dediğimde "teşekkür ederim" dedi. Ben şok! 1 yıl boyunca çiçek almadı. Ne kavgalar ettim iki kuru dal için. Zırıl zırıl ağlardım, benimle birlikte ağlar ama o çiçeği almazdı. Aynı sizin gibi düşünüyordum, beni böyle küçük şeylerle mutlu edeceğini bile bile niye yapmıyor. Çok ağrıma giderdi. Gurursuz değilim, defalarca böyle gitmez, ayrılalım dedim. Beni çok sevdiğini, zamanla düzelteceğini söyledi. Adım adım düzeldi. Zamanla... Yaklaşık 2 senedir uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz, ayrı kıtalardayız, hayatmızda büyük sorunlar var, bir türlü yoluna koyamadığımız şeyler oldu. Bu zor zamanlardaki tavrı, benim yanımda oluşu, desteği... Bazen bir bakışını yakalıyorum, dünyalara bedel. Bazen çok samimi bir gülüşü "işte seviyor" diyor. Her şey söylenmez ki... Erkekler bizim kadar çok sevgi sözleri söylemiyor, benimki sevmiyor yani. Hep söylerse etkisi azalırmış. Onu tanıdım, sevdiğini nasıl gösterdiğini gördüm. İlla benim istediğim gibi olmak zorunda değil, en azından her zaman. O da kendince emek veriyor bu ilişkiye.
Siz de eşinizi tanımaya çalışın. Tanıyınca sizi sevdiğini göreceksiniz. "Beş sevgi dili" kitabını ben de küçükken okumuştum, faydalı olabilir. Ayrıca "Erkekler Mars'tan kadınlar Venüs'ten" de güzel bir kitap. (intenetten pdf olarak bulabilirsiniz) Biz erkek arkadaşımla beraber okuyorduk. Birbirimizi daha iyi anlamak için. Belki kitabı eşinizle birlikte okuyabilirsiniz. Sorunlarınız üzerine sakince konuşma ve birbrinizi anlama fırsatınız olur. O da muhtemelen kadın ruhundan pek anlamıyor. Bilmemek değil, öğrenmemek ayıp. Bir arkadaşım "erkekler çocuk gibidir, eğiteceksin, şekil vereceksin" derdi. Ben de annesi tarafından eğitilmişi gelsin derdim ama öyle olmuyormuş. Sevince, diğer güzel özelliklerini koyunca bir kefeye, bu hafif kalıyor, ben de bunun için onu terketmeyip emek vermeyi seçtim. Siz de evlisiniz, eşiniz evine bağlı, düzgün bir adamsa bu yüzden yuva yıkılmaz. Bunlar değiştirilebilir şeyler. Zamanla...
5 sevgi dili kitbini aldim baslicam bgn.tamam cok sukur evine bagli ama bu yetmiyorki ya.sonucta kari kocayiz sevgiliyiz yani.sadece evi hayati degil duygularimizi da paylasmaliyiz birbirmizle.birbirmize karsi olan guzel duygularimizi sadece ofke duygusunu degil.ben yuva yikmayi filan dusunmuyorum Allah korusun.sadece esimi cok seviyorum ve yeterince sevilmedigimi dusunmek bana boyle hissettirilmesi cok zoruma gidiyor kendimi cok degersiz hissediyorum ve mutsuz oluyorum.hircinlasiyorum sinirleniyorum.beni mutlu etmek o kdr basitki aslinda onun icin ama yapmiyor.bende surekli cene yapan ilgi bekleyen beni seviyor musun guzel olmus muyum beni opmedin bana sarilmadin filan diyen bu modda biri oldum.artik sallamiyor biseyi.o benden boyle seyler istese icimden tasar hersey ama nerdee...onun benimle tek ilgilenmiyorsundan kasti cinsellikle ilgilidir.sarildgimda itip cok sicak diyen bir adam o kdr degersiz benim ona yaklasmam onun icin dusun yani.nasil toparlicam toparlanir mi bilmiyorum.

Sabah kalktim temizlik yaptim sonra kuafore gittim sonra kitap aldim 5 sevgi dilini onermis arkadaslar aksam okumaya baslicam evden cikarken hicbise soylemedim.o da benimle konusmuyor zaten sonra o cikti markete gitmis biseyler almis yemek icin.adamin hicbise umrunda degil..
Bir süre böyle devam edin baktın değişen bir şey yok oturun güzelce konuşun yoksa aranız iyice açılır

5 sevgi dili kitbini aldim baslicam bgn.tamam cok sukur evine bagli ama bu yetmiyorki ya.sonucta kari kocayiz sevgiliyiz yani.sadece evi hayati degil duygularimizi da paylasmaliyiz birbirmizle.birbirmize karsi olan guzel duygularimizi sadece ofke duygusunu degil.ben yuva yikmayi filan dusunmuyorum Allah korusun.sadece esimi cok seviyorum ve yeterince sevilmedigimi dusunmek bana boyle hissettirilmesi cok zoruma gidiyor kendimi cok degersiz hissediyorum ve mutsuz oluyorum.hircinlasiyorum sinirleniyorum.beni mutlu etmek o kdr basitki aslinda onun icin ama yapmiyor.bende surekli cene yapan ilgi bekleyen beni seviyor musun guzel olmus muyum beni opmedin bana sarilmadin filan diyen bu modda biri oldum.artik sallamiyor biseyi.o benden boyle seyler istese icimden tasar hersey ama nerdee...onun benimle tek ilgilenmiyorsundan kasti cinsellikle ilgilidir.sarildgimda itip cok sicak diyen bir adam o kdr degersiz benim ona yaklasmam onun icin dusun yani.nasil toparlicam toparlanir mi bilmiyorum.
Toparlanır, korkmayın. Başka bir üye daha demiş, üzerine gittikçe siz de o da daha da gerileceksiniz. Bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız kendinizden başlayın. Kendinizdeki hataları düzeltmeden başkasını düzeltemezsiniz. Önce kendinize bakıp nerede hata yaptığınızı anlamaya çalışın. En önemlisi eşinizi anlamaya çalışın. Kendinizi onun yerine koyun. Olaylara bir de öyle bakın. Eşiniz de bu ilişkide kırılmış. Onun da hatası vardır muhakkak ama hep suçlamak yerine anlamaya çalışmak daha önemli ve daha çözüme yönelik olur.
Ben herşeyi açıkça konuşma taraftarıyım. Hangi hareketiniz onu üzmüş de size karşı böyle soğumuş? Nasıl davranmanızı bekliyor? Onun hayalindeki evlilik nasılmış? Bunların hepsini konuşun. Onu neyin mutlu ettiğini, neyin kırdığını öğrenmeye çalışın. Onu sevdiğinizi, bu uzaklığın sizi üzdüğünü ve bunu düzeltmek için çaba göstermeye hazır olduğunuzu, her şeyi ondan beklemeyeceğinizi ve kendinizi de değiştirmeye hazır olduğunuzu söyleyin ki kendini suçlanmış hissetmesin. Sizin ağlamanıza kayıtsız kalması bile bunun için onu suçlamanızdan. Kaçış refleksi. Siz onu suçladıkça sizden uzaklaşacak. Kimse sürekli suçlandığı bir ilişkide mutlu olamaz. Onu eksik yaptın, şunu yapmadın, bunu yapmadın, hepsi adım adım sizden soğutur.
Değişime kendinizden başlayın, bakın tüm dünyanız nasıl değişiyor :)
Dırdır yok, trip yok, cool takılın ;)

Toparlanır, korkmayın. Başka bir üye daha demiş, üzerine gittikçe siz de o da daha da gerileceksiniz. Bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız kendinizden başlayın. Kendinizdeki hataları düzeltmeden başkasını düzeltemezsiniz. Önce kendinize bakıp nerede hata yaptığınızı anlamaya çalışın. En önemlisi eşinizi anlamaya çalışın. Kendinizi onun yerine koyun. Olaylara bir de öyle bakın. Eşiniz de bu ilişkide kırılmış. Onun da hatası vardır muhakkak ama hep suçlamak yerine anlamaya çalışmak daha önemli ve daha çözüme yönelik olur.
Ben herşeyi açıkça konuşma taraftarıyım. Hangi hareketiniz onu üzmüş de size karşı böyle soğumuş? Nasıl davranmanızı bekliyor? Onun hayalindeki evlilik nasılmış? Bunların hepsini konuşun. Onu neyin mutlu ettiğini, neyin kırdığını öğrenmeye çalışın. Onu sevdiğinizi, bu uzaklığın sizi üzdüğünü ve bunu düzeltmek için çaba göstermeye hazır olduğunuzu, her şeyi ondan beklemeyeceğinizi ve kendinizi de değiştirmeye hazır olduğunuzu söyleyin ki kendini suçlanmış hissetmesin. Sizin ağlamanıza kayıtsız kalması bile bunun için onu suçlamanızdan. Kaçış refleksi. Siz onu suçladıkça sizden uzaklaşacak. Kimse sürekli suçlandığı bir ilişkide mutlu olamaz. Onu eksik yaptın, şunu yapmadın, bunu yapmadın, hepsi adım adım sizden soğutur.
Değişime kendinizden başlayın, bakın tüm dünyanız nasıl değişiyor :)
Dırdır yok, trip yok, cool takılın :KK66:
Cvbin icin cok tesekkur ederim.benim esim konusmayi sorunlari masyaa yatirmayi hic sevmiyor buna ragmen daha once defalarca acik acik konustuk.ben sordum o soyledu o sordh ben soyledim.istedgi sey onu rahat birakmam surekli beklenti halinde olmami hic istemiyor iliskide huzur istedigini soyluyor dirdir etmememi cocuk gibi olmamami ve onu ihmal elestirmemi elestirmemi istiyor.mesela guydgi gomlegin uyumsuz oldgunu soyledgimde tabiki guzelce soyluyorum bundan rahatsiz oluyor kafamda bir kalip olusturdgumu kendisni ona oturtmaya calistigimi soyluyor.kisa kollu gomlek sevmiyorum ornegin ben erkekte bunu ona empoze etmeye calistgimi soyluyor.bende onu sevdgim ve sahiplendgim icin yorum yaptgimi aslinda onu her turlu begendgimi soyluyorum ama ikna olmuyor.ben ona surekli sorarim oldu mu sence nasilim vs.kiyafet konusu ornek.ilgisini gostermesini beni sevdgini gormek istememe de benim bir tarzim var ben boyleyim beni kafandaki kaliplara oturtmaya calisma cvbini veriyor.ornegin ben gezmeyi cok severim o hic sevmez bu yuzden cok soyleniyorum patlarim bazen sıkıntıdan buna soylenmemden filan rahatsiz oluyor.hersey bir yana aslinda benim icin en onemli sey sadece bana sevgisini gostermesini istiyorum.bende de hata var yok degil kabul ediyorum.bende hep kendume ceki duzen vericem diyorum yine bildgimi okuyorum.ama karar aldim artik bu krizi bi sekilse atlatirizda yeni krizler istemiyorum.bundan sonra surekli beni begeniyor musun guzel oldum mu beni seviyor musun hic soylemedin hic soylemiyorsun hic opmedin sarilmadan uyudun vs yok.tamam adam bu.oldugu kadar.ya icinden geliyorsa yapsin zaten.bende icimden gelen duygularimi bastiricam cogunlukla.ve dedigin gibi cool olucam.malum hicbir degeri kalmadi iliskimizde opmelerimin sarilmalarimin.gonul isterdi ki tamamen oldgum gibi dogal kalayim istedgim gibi seveyim ama bizim iliskimiz icin sanirim en iyisi bu sekilde davranmak olucak..

Yine oturma odasinda yatmis.adam resmen benden kaciyor ve icinde zerre kadar biseyleri duzeltme istegi yok.devam etsin.beni bu iliskiden de hayattanda soguttu artik yeter yaa...

İkinizin karakter yapısı ve sevgiyi algılama+karşı tarafa gösterme şekliniz birbirinden farklı.
Öncelikle bunu kabul edip sonra da '5 Sevgi Dili' adlı kitabı alıp okuyunuz.
Kitabı eşinize de okutunuz.
Sorun çözülmezse ben burdayım tekrar görüşürüz.
dün başladım söylediğiniz kitabı okumaya çok güzel.fakat eşim tamamen kapalı bana karşı dün oturma odasında uyumuş yine.benimde içimden hiç bir şey gelmiyor o böyle yaptıkça...nasıl çözülecek bu sorunlar bilmiyorum

canım sen lohusalık halindesin. hani o gözlere perde inmiş gibi, buğulu camın ardından bakıp da çoğu şeyi net seçememe hali. Sen fazla alıngansındır eşin de fazla normal. durum bu. hassasiyetin azaldığında aslında çok da büyük bir sorun olmadığını göreceksin.

dün başladım söylediğiniz kitabı okumaya çok güzel.fakat eşim tamamen kapalı bana karşı dün oturma odasında uyumuş yine.benimde içimden hiç bir şey gelmiyor o böyle yaptıkça...nasıl çözülecek bu sorunlar bilmiyorum
Öncelikle sakin olun. Şu dünyada ölümden başka her şeyin çaresi bulunur diye düşünenlerdenim.
Sanırım lohusalık sebebiyle hormonlarınız da sizi daha hassas ve duygusal hale getiriyor.
Bununla birlikte unutmayalım ki:
Hiç bir sorun akşamdan sabaha çözülmez.
Yaşadığımız her sorunu da öncelikle kendi duygularımızı ve bakış açımızı gözden geçirerek çözebiliriz.
Olayları, yaşadıklarınızı,tepkilerinizi sakin bir ortamda gözden geçirin.
Eşinizle iletişim kurarken 'ben dili' mi kullanıyorsunuz?
Yoksa eleştirel ve suçlayıcı 'sen dili mi?'
Sizin beklentileriniz ne? Gerçekçi mi? Bunları ben diliyle sakin bir şekilde dile getirdiniz mi?
Hiç mi karşılanmıyor? Karşılanmadığında verdiğiniz tepkiler nasıl? Eşinizdeki etkileri ne?
Hepsini değerlendirin.

Öncelikle sakin olun. Şu dünyada ölümden başka her şeyin çaresi bulunur diye düşünenlerdenim.
Sanırım lohusalık sebebiyle hormonlarınız da sizi daha hassas ve duygusal hale getiriyor.
Bununla birlikte unutmayalım ki:
Hiç bir sorun akşamdan sabaha çözülmez.
Yaşadığımız her sorunu da öncelikle kendi duygularımızı ve bakış açımızı gözden geçirerek çözebiliriz.
Olayları, yaşadıklarınızı,tepkilerinizi sakin bir ortamda gözden geçirin.
Eşinizle iletişim kurarken 'ben dili' mi kullanıyorsunuz?
Yoksa eleştirel ve suçlayıcı 'sen dili mi?'
Sizin beklentileriniz ne? Gerçekçi mi? Bunları ben diliyle sakin bir şekilde dile getirdiniz mi?
Hiç mi karşılanmıyor? Karşılanmadığında verdiğiniz tepkiler nasıl? Eşinizdeki etkileri ne?
Hepsini değerlendirin.
eşimden istediğim ilgiyi sevgiyi göremediğimde çok fazla hırçınlaşıyorum ona çok kızıyorum ve eleştiriyorum.üstüne birde bana saçma sapan bişe için kızdığını görürsem bu sefer tam patlıyorum.o da patlıyor işin içinden çıkılmaz hale geliyor bu sefer.ben kesinlikle fiziksel temas sevgi dilini seviyorum.eşim bunu hiç anlamıyor.onun içinden dokunmak gelmemesi beni çok fazla üzüyor içten içe sinirlendiriyor mutsuz ediyor.ben söyleyince zaten yapmıyor söylerkende ben söyledikten sonra yapmasının bir anlamı yok diyorum ama yine de keşke o da aynı düşünse hissetse diyorum.nasıl dokunmak istemiyor diyorum nasıl öpmeden gidiyor nasıl gelince öpmüyor uyurken sarılma ihtiyacı duymuyor beni yeterince sevmiyor mu diye sorguluyorum.
beklentilerimi defalarca dile getirdim ona da sorular sorarak ama hiçbirşey değişmedi değişmiyor.ben böyleyim seni sevdiğimi biliyorsun beni değiştirmeye çalışma filan diyor.bırak istediğim gibi seveyim seni diyor.onun benden beklentisi huzur...az konuşmama şikayet etmemem bişey istememem...

Back
X