Mutsuzum ve yalnızım :(

kimse sizin gibi hissedemez.
ben de yaşadım..
sonrasında farklı hassasiyetler de geliştirdim alınganlığım arttı.
çok zor biliyorum ama zamanla geçecek..

Ama gelenler mecbur teselli etmek için bişeyler diyecekler. Teselli kalıpları da hep aynı. Başka ne denir ki... böyle olunca da "yarama tuz bastılar"... gelmeyenler zaten hayırsız vefasız.

Biliyorum üzgünsüz, Allah kolaylık versin... ama en güzeli yalnız kalıp, üzerinde çok konuşmadan kafanızı dağıtmak olur bence.
Bebeğini kaybeden birine ki mucize olan bir bebek. Bence teselli o olmamalı. Neyse her zaman ki gibi anlaşılmadım yine de teşekkür ederim cevapladığınız için

geçmiş olsun.

ben olsam acıyı tek başıma yaşamak isterdim. neden herkes gelsin isityorsunuz ki? ayrıca aynı şeyleri yaşamışlar işte, belki acılarını deşmek istemiyorlar. eltin gelmiş geçmiş olsun demiş, daha ne? gelenler de kötü bişey dememiş. şükret demiş, nasip değilmiş demiş. bunlar gayet normal laflar. oturup sizinle ağlayamazlar ya. beklentiniz yüksek ve anlamsız geldi bana.
Konu sahibi belli ki çok zor bir dönemden geçiyor . Bu tip durumlarda herkes farklı beklentiler içine girer belki o da o psikoloji içinde yanında insanlar görmek istedi Yanlızlık zor malum ailesi de uzaktaymış .

Geçmiş olsun .

Çok hassas bir dönemden geçtiğin için bunları dert ettiğini düşünüyorum . Çok zor ama inşallah yine olur ne diyelim üzme kendini diyemeyeceğim gecmiş olsun yeniden .
Allh razı olsun evet hassas bir dönem ama anlaşılmadım yine .

kimse sizin gibi hissedemez.
ben de yaşadım..
sonrasında farklı hassasiyetler de geliştirdim alınganlığım arttı.
çok zor biliyorum ama zamanla geçecek..
Evet yaşamadan bilinmez ama yaşayanlarda öyle olunca üzülüyorum işte. İnşaallah geçer...

Koca bir kalabalıkta kendimi çok yalnız hissediyorum. 3 yıllık uğraştan sonra hamile kaldım.süpriz bir şekilde. Gelişmedi diye geçen cuma kürtaj olmak zorunda kaldım. Cumadan beri hatta doktor kendi düşecek dediğinden beri ben çok mutsuzum :KK43: olduğum yerde benim hiç akrabam yok. Eşiminde sülale burda. Bizim neler yaptığımızı ne kadar uğraştığımızı biliyorlar. :KK43: ama üzüntümü paylaşmak için sadece bir kaçı geldi yanıma onlarda üzülme buna şükret deyip durdular . Acıma tuz bastılar. Tamam bende biliyorum Allah a şükür hamile kalabildim ama KAYBETTİM BEBEĞİMİ... :KK43: Nasip değilmiş ama öyle demeleri üzüyor beni. Neyse birde gelmeyenler var :KK43: her dertlerine koştuğum, zor günlerinde yanında olduğum , başına aynı şey gelmiş olan...
Hiç mi hatır değer kalmamış diye düşünüyorum. Benim ailem uzakta :KK43: gelmeleri zor ama bu bana çok yakında olanlar neden böyle yapıyor. Gelipte hal hatır sormak geçmiş olsun demek teselli etmek çok mu zor !!?? Bütün gün tek başıma evdeyim ağrılarım var diye dışarı çıkamıyorum. Hatta bir yemek bile yapıp yiyemiyorum üzüntüden ve ağrılardan. Ben çok bir şey mi istiyorum. :KK43: insanlar neden böyle acaba. İyi günde yanımızdalarda kötü günde neden yoklar ?? Eltimin biri alt katımda oturuyor çıkıpta bir geçmiş olsun dedi gitti ki kendisi aynı şeyi iki defa yaşamış. Kolay atlattı galiba :KK43: bu bana ders olsun kötü günümde yanımda olanın yanında olacağım ve olmayanları da unutmayacağım...
Allah kimseyi kimsesiz bırakmasın. Buraya kadar okuduysanız Allah razı olsun kimse bir şey yazmadaysa ben yazdım bunu buraya. Unutmamak için...
Geçmiş olsn.Çok fazla duygusal moddasın sanırım.Herkesin de kendine göre derdi tasası vardır.Veya düşünememiş olabilirler.Gelmeyene kızıyorsun gelenin tesellisine kızıyorsun.Eltinden rica edebilirsin bi ihtiyacın varsa.Ama kendini bu kadar doldurup üzülme.Herkese haddinden fazla koşan yardımcı olanlar aynı beklenti içine çok fazla giriyorlar.

Konu sahibi belli ki çok zor bir dönemden geçiyor . Bu tip durumlarda herkes farklı beklentiler içine girer belki o da o psikoloji içinde yanında insanlar görmek istedi Yanlızlık zor malum ailesi de uzaktaymış .
Allah razı olsun anlayışınız için. Ailem uzakta hamile kalmak için doktor doktor gezdik. Bu şekilde kaybetmem ve yalnız kalmam çok üzücü.

Bunaldığından değil bence düşüncesizlikten. Ya şimdi düşünün alt katınızda yada üst katınızda sizin her derdinize koşan biri var ve kendisinin de şimdi size ihtiyacı var ama sizin umrunuzda değil dışarı çıkıp çocuklarınızla normalden daha fazla eğlenerek nispet yaparcasına eğleniyorsunuz o kadında evinde sancıdan üzüntüden ağlıyor. Bu normal bir şey mi

Bakın ztn kimse kimsenin derdini anlayamaz, hissedemez, samimiyetsiz olur. Siz takıldığınız için büyütüyorsunuz, ben bu tarz konularda hiç konuşmam çünkü yarasına tuz basmak istemem.
Amaa eminseniz sizde mesafe koyarsınız, o kötüyken sizde ilgilenmezsiniz şu an yapılacak başka bişey yok gibi

Bebeğini kaybeden birine ki mucize olan bir bebek. Bence teselli o olmamalı. Neyse her zaman ki gibi anlaşılmadım yine de teşekkür ederim cevapladığınız için
Canım, o zaman yanına gelenler tam olarak ne yapsın istiyorsun? Bunu ciddi soruyorum, sarkastik değil. Sus pus otursunlar, ahlasınlar vahlasınlar ya da yanında ağlasınlar mı?

Geçmiş olsn.Çok fazla duygusal moddasın sanırım.Herkesin de kendine göre derdi tasası vardır.Veya düşünememiş olabilirler.Gelmeyene kızıyorsun gelenin tesellisine kızıyorsun.Eltinden rica edebilirsin bi ihtiyacın varsa.Ama kendini bu kadar doldurup üzülme.Herkese haddinden fazla koşan yardımcı olanlar aynı beklenti içine çok fazla giriyorlar.
Bu beklenti değil ki gerçekten değil. O zordayken şu ihtiyacım var demedi ben hep sordum ve ben şimdi kendimi kullanılmış hissediyorum. Evet duygusalım da ama napim 3 yılın hasreti...gitti :(

Allah razı olsun anlayışınız için. Ailem uzakta hamile kalmak için doktor doktor gezdik. Bu şekilde kaybetmem ve yalnız kalmam çok üzücü.
Anlıyorum . Sabredin ama gececek hersey geride kalacak . Aynı sey kuzeniminde basına gelmişti şimdi yeniden hamile ve doğuma gun sayıyor

Canım bak daha yaşın çok genç, bebeğinde gelir merak etme. Kendini bu kadar strese sokma. Bak benim de çocuk sorunum var biliyorsun. Ailemden de uzağım kimsem yok burada ama kimseye de muhtaç değilim. Kendi kendime yatiyorum sen de yetersin. Sıkma canını artık...

Bu beklenti değil ki gerçekten değil. O zordayken şu ihtiyacım var demedi ben hep sordum ve ben şimdi kendimi kullanılmış hissediyorum. Evet duygusalım da ama napim 3 yılın hasreti...gitti :KK43:
Ama sonuçta bekliyorsun.Sen o sun o farklı.Sen de bundan sonra ona göre davranırsın.Tekrar olur Allahın izniyle.Nasip bu şekildeymiş.Allah tan gelene yapacağımız bir şey yok canım.Allah inşallah bu üzüntünü unutturur.

Bakın ztn kimse kimsenin derdini anlayamaz, hissedemez, samimiyetsiz olur. Siz takıldığınız için büyütüyorsunuz, ben bu tarz konularda hiç konuşmam çünkü yarasına tuz basmak istemem.
Amaa eminseniz sizde mesafe koyarsınız, o kötüyken sizde ilgilenmezsiniz şu an yapılacak başka bişey yok gibi
Ben gelsin sürekli BEBEĞİMİ hatırlatsın demiyorum ki konuşacak başka konu yokmu kafayı dağıtacak. Hisseden ediyor valla.evet eminim ve bundan sonra bende farklı olacağım

Canım bak daha yaşın çok genç, bebeğinde gelir merak etme. Kendini bu kadar strese sokma. Bak benim de çocuk sorunum var biliyorsun. Ailemden de uzağım kimsem yok burada ama kimseye de muhtaç değilim. Kendi kendime yatiyorum sen de yetersin. Sıkma canını artık...
Sağol canım Allah inşaallah hepimize nasip edr anne olmayı. Üzgünüm işte anlatmaya çalışıyorum paylaşmak istiyorum ama baksana :(

Ama sonuçta bekliyorsun.Sen o sun o farklı.Sen de bundan sonra ona göre davranırsın.Tekrar olur Allahın izniyle.Nasip bu şekildeymiş.Allah tan gelene yapacağımız bir şey yok canım.Allah inşallah bu üzüntünü unutturur.
İşte bu bir teselli cümlesi.bunu söylemek çok mu zor. inşallah

Eşinizin tutumu önemli gerisini takmayın
Eşimde çok üzgün hastane kapılarında çok bekledik Beraber . Bir anda öğrendik ve düşecek dediler düşmedi umutlandık yine sonra gelişmedi kürtaj olman gerekiyor dediler. Yıkıldık ikimizde. Ben o ameliyathaneye giderken arkamda gözleri yaşlı kaldı öylece. Ben en çokta ona üzülüyorum. Öğrendiğimiz gün gözleri doldu yine ve sonraki iki gün sürekli dua etti bir şey olmasın diye. Şimdide ona sarıldıkça ağlıyorum. Benim üzgün olmam normal değil mi yani. Destek beklemem yanlış mı

İşte bu bir teselli cümlesi.bunu söylemek çok mu zor. inşallah
Ama herkesten kendimiz gibi olmayı,kendimiz gibi düşünmeyi bekleyemeyiz.Sana göre onların kurduğu cümle teselli gibi gelmez,bir başkası o cümleden teselli bulur.Kelimelere cümlelere çok takılma.Bence niyete bakmak önemli.İnsanlar sonuçta geçmiş olsun için gelmiş veya aramış.Belki konuyu uzatıp açıp yaranı deşmemek için haifleştirip geçiştiredebilirler.

Ama herkesten kendimiz gibi olmayı,kendimiz gibi düşünmeyi bekleyemeyiz.Sana göre onların kurduğu cümle teselli gibi gelmez,bir başkası o cümleden teselli bulur.Kelimelere cümlelere çok takılma.Bence niyete bakmak önemli.İnsanlar sonuçta geçmiş olsun için gelmiş veya aramış.Belki konuyu uzatıp açıp yaranı deşmemek için haifleştirip geçiştiredebilirler.
Bekleyemeyiz tabiki ama bu çok samimi olduğun insanlarsa beklersin. Amaçları yarayı deşmemek değil adim gibi eminim .. artı benim derdim gelmeyenlerle anlamıyorsunuz bence insan üzgünken destek bekliyor. :(

Back
X