Mutsuzum ve yalnızım :(

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri yaşadım yaşamayan anlamıyo canın içinden gidiyo onlara söylemesi kolay tabiki veren alalh alan allah ama o kadar bekleyiş o öğrendikten sonraki mutluluk inş rabbim tekrar nasip etsin sağlıkla doğsun bebeğiniz

Eşimde çok üzgün hastane kapılarında çok bekledik Beraber . Bir anda öğrendik ve düşecek dediler düşmedi umutlandık yine sonra gelişmedi kürtaj olman gerekiyor dediler. Yıkıldık ikimizde. Ben o ameliyathaneye giderken arkamda gözleri yaşlı kaldı öylece. Ben en çokta ona üzülüyorum. Öğrendiğimiz gün gözleri doldu yine ve sonraki iki gün sürekli dua etti bir şey olmasın diye. Şimdide ona sarıldıkça ağlıyorum. Benim üzgün olmam normal değil mi yani. Destek beklemem yanlış mı
Tabi ki doğru desteğe ve ilgiye en Muhtaç zamandasınız. Bu öyle kimse Yanımda Olmasın beklemiyorum denecek bşy değil ki .. Dost zaten kara günde belli olur .

geçmiş olsun yaşayan biri olarak diyorum ki canının acısını kimse dindiremez.En yakının eşin dahi dindiremez destek olurlar eyvallah ama o kor senin içinde.Kimseyle işin olmasın sadece dua edip Allahtan saglıklı bir evlat isteyerek acını azalta bilirsin. Allah sana da tüm isteyenlere de bana da hayırlı evlat versin acımız anca o evladın kokusunu duyunca geçer.selam ve dua ile....

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri yaşadım yaşamayan anlamıyo canın içinden gidiyo onlara söylemesi kolay tabiki veren alalh alan allah ama o kadar bekleyiş o öğrendikten sonraki mutluluk inş rabbim tekrar nasip etsin sağlıkla doğsun bebeğiniz
Amin inşaallah Allah razı olsun

Herkesin beklentisi farkli oluyor. Ben de zor gunumde kabuguma cekilip yalniz olmak isterim, kimseyi cekemem bana fazlalik gelir.
Acikca dile getirin bence. İnsanlar sizin yalniz mi kalmak istediginizi yoksa onlardan destek mi beklediginizi bilemeyebilir...

Bende bebeğimi kaybettim. Annemin bile gelmesini istemedim. Yalnız kalıp gözümde yaş kalmayana kadar ağladım. 2 ay oldu halen ara ara ağlarım. Ben acımı yalnız yaşamayı tercih ettim. Çünkü birileri olunca kendini tutmak kasmak zorunda kalıyorsun. Kürtaj olduğum gün kayınvalidem geldi. Sürekli konuştu konuştu. Ondan bundan örnekler verdi. Kendi yaşadıklarını anlattı. Daha kötü oldum.

Koca bir kalabalıkta kendimi çok yalnız hissediyorum. 3 yıllık uğraştan sonra hamile kaldım.süpriz bir şekilde. Gelişmedi diye geçen cuma kürtaj olmak zorunda kaldım. Cumadan beri hatta doktor kendi düşecek dediğinden beri ben çok mutsuzum :KK43: olduğum yerde benim hiç akrabam yok. Eşiminde sülale burda. Bizim neler yaptığımızı ne kadar uğraştığımızı biliyorlar. :KK43: ama üzüntümü paylaşmak için sadece bir kaçı geldi yanıma onlarda üzülme buna şükret deyip durdular . Acıma tuz bastılar. Tamam bende biliyorum Allah a şükür hamile kalabildim ama KAYBETTİM BEBEĞİMİ... :KK43: Nasip değilmiş ama öyle demeleri üzüyor beni. Neyse birde gelmeyenler var :KK43: her dertlerine koştuğum, zor günlerinde yanında olduğum , başına aynı şey gelmiş olan...
Hiç mi hatır değer kalmamış diye düşünüyorum. Benim ailem uzakta :KK43: gelmeleri zor ama bu bana çok yakında olanlar neden böyle yapıyor. Gelipte hal hatır sormak geçmiş olsun demek teselli etmek çok mu zor !!?? Bütün gün tek başıma evdeyim ağrılarım var diye dışarı çıkamıyorum. Hatta bir yemek bile yapıp yiyemiyorum üzüntüden ve ağrılardan. Ben çok bir şey mi istiyorum. :KK43: insanlar neden böyle acaba. İyi günde yanımızdalarda kötü günde neden yoklar ?? Eltimin biri alt katımda oturuyor çıkıpta bir geçmiş olsun dedi gitti ki kendisi aynı şeyi iki defa yaşamış. Kolay atlattı galiba :KK43: bu bana ders olsun kötü günümde yanımda olanın yanında olacağım ve olmayanları da unutmayacağım...
Allah kimseyi kimsesiz bırakmasın. Buraya kadar okuduysanız Allah razı olsun kimse bir şey yazmadaysa ben yazdım bunu buraya. Unutmamak için...

1 ay önce bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum ve bu benim 3. Kaybım üzülsem geri gelmicek yiyecek ekmeği yokmuş dedim kürtajımı olup çıktım hastahaneden ve gezmeye gittim kendinizi bu kadar salmayın bunlar hayatın gerçekleri olmuşla ölmüşe çare yok ne yazık ki milletide boş verin önemli olan eşiniz o yanınızdaysa manevi olarak millet yanınızda olmasa da olur

Back
X