- 10 Eylül 2011
- 5.629
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
evet çok mutsuzum ...
başka şehre taşındım yeni işimden de evimden de beklediğimi bulamadım başıma bir sürü daha sorun çıkarmış oldum sadece . (İş yerindeki insanlar çok değişik evle ilgili sorunlar çıkıyor vs )
Hiç böyle olmasını ummamıştım bu kararı çok düşünerek aldım aslına bakarsanız ani bi karar değildi ...
orda kalsam da mutsuz olacaktım şimdi daha mutsuzum en azından denedim diyorum ama içim sıkılıyor .
Bu durumun üstesinden nasıl geleceğim ?
Pişmanlık çok fena bir duygu
Düzen değiştireli ne kadar oldu?
Bocalama dönemi olması normaldir diye düşünüyorum.
Köklü değişiklikler üst üste gelmiş biraz.
Eskiye özlem pişmanlık bı süre olacaktır diye düşünüyorum. İllaki keşkeler olacak. kendınızı iyi hissedeceğiniz yerlere gitmeye calışın. hayat zor zaten bıraz sabır ve hazim işinizi çözer
1,5 Ay oldu
daha cok erken dur bakalım1,5 Ay oldu
1,5 Ay oldu
daha cok erken dur bakalım
Çok yeni daha :)
İnsan nelere alışmıyor.
Muhakkak sevecek, gittiğin yeri katlanır kılacak bir şeyler bulacaksındır.
Henüz 1,5 ay oldu, pes etme lütfen. Evi gözünde daha sempatik gösterecek dekoratif değişiklikler yapsan? Mesela güzel aksesuarlar alsan? Kedi severmisin? Sana arkadaşlık yapacak bir kedi sahiplenenilirsin işten eve geldiğinde sevgisiyle tüm negatif enerjinide alır. İş te de hiç kimseyi takmamaya çalış , güler yüzlü ol günaydın de. Pozitif elektrik aldığın Kişiler varsa onlarla sohpet etmeye çalış
Ilk atandığım yere gittiğim yıllar geldi aklıma.. büyük bir şehirden bir Allahın kulunu tanımlarıyım küçük bir ilçeye.. gece elektrik giderdide tuvalete gitmeye korktuğum ağladığım sabaha kadar evde biri var sansınlar diye tv açık bıraktığım.. 3 yıl sonra ağlayarak ayrıldım.okadar sevdimki sonradan .sabir..birazevet çok mutsuzum ...
başka şehre taşındım yeni işimden de evimden de beklediğimi bulamadım başıma bir sürü daha sorun çıkarmış oldum sadece . (İş yerindeki insanlar çok değişik evle ilgili sorunlar çıkıyor vs )
Hiç böyle olmasını ummamıştım bu kararı çok düşünerek aldım aslına bakarsanız ani bi karar değildi ...
orda kalsam da mutsuz olacaktım şimdi daha mutsuzum en azından denedim diyorum ama içim sıkılıyor .
Şekerim her yerde kar var buz gibi :) ya ilk etapta iş yerinden çevre edinirim diye düşünmüştüm ama iş yerindekiler yere batası tipler dışarı açılayım diyorum kar kış açılamıyorum :)Valla panpacım bugün annem yazmış ki hava -11 derece olcakmış yani mutsuz olmakta haklısın
2 ay daha bekle, o sırada çevre edin. Bahar çok güzel oluyor bence 2 aya fikirlerin değişecek.
nereye gidersek gidelim oraya alışmamız benimsememiz en az 1 ya da 2 yılı buluyor. en kötü ihtimal iş yerini değiş. her yer böyle sorunsuz yer yok hayatta. yüz göz olmadan tınlamadan yaşayacaksın.evet çok mutsuzum ...
Evet Ankaradayım karlı bir ankara akşamındayım :))Ankarada mısın konu sahibi ?
Memurum iş yeri değişemem ama sanırım haklısınız 1 yıl sonra belki daha iyi bakarım hayata umarımnereye gidersek gidelim oraya alışmamız benimsememiz en az 1 ya da 2 yılı buluyor. en kötü ihtimal iş yerini değiş. her yer böyle sorunsuz yer yok hayatta. yüz göz olmadan tınlamadan yaşayacaksın.
Bende Ankaradan geldim. Gerçekten 1.5 ay çok erken depresyon için. Biraz havalar düzelsin seversin bence :)Evet Ankaradayım karlı bir ankara akşamındayım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?