Mutsuzum .. Yanlış kararlar

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.629
22.589
598
evet çok mutsuzum ...

başka şehre taşındım yeni işimden de evimden de beklediğimi bulamadım başıma bir sürü daha sorun çıkarmış oldum sadece . (İş yerindeki insanlar çok değişik evle ilgili sorunlar çıkıyor vs )

Hiç böyle olmasını ummamıştım bu kararı çok düşünerek aldım aslına bakarsanız ani bi karar değildi ...

orda kalsam da mutsuz olacaktım şimdi daha mutsuzum en azından denedim diyorum ama içim sıkılıyor .

Bu durumun üstesinden nasıl geleceğim ?

Pişmanlık çok fena bir duygu

Eskiye özlem pişmanlık bı süre olacaktır diye düşünüyorum. İllaki keşkeler olacak. kendınızı iyi hissedeceğiniz yerlere gitmeye calışın. hayat zor zaten bıraz sabır ve hazim işinizi çözer

evet sabretmeye çalışıyorum sinirlerim boşalıyor en ufak şeylere daha fazla üzülüyorum hassaslaştım iyice /:

Aceleye gerek yok

Daha çok yenisin

İki yıla kadar normal bu süreç

Bir de yanlış hatırlamadı isem Ankara ya gitmiştin oraya alışmak hele de kış günü daha zor olabilir

Eski yerinde mutsuzdum burada Mutlu olma ihtimalin var

Ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim der Yılmaz Erdoğan

Henüz 1,5 ay oldu, pes etme lütfen. Evi gözünde daha sempatik gösterecek dekoratif değişiklikler yapsan? Mesela güzel aksesuarlar alsan? Kedi severmisin? Sana arkadaşlık yapacak bir kedi sahiplenenilirsin işten eve geldiğinde sevgisiyle tüm negatif enerjinide alır. İş te de hiç kimseyi takmamaya çalış , güler yüzlü ol günaydın de. Pozitif elektrik aldığın Kişiler varsa onlarla sohpet etmeye çalış

Aa çok şekersin tavsiyelerin de çok sevimli pozitif enerji verdin teşekkür ederim :)

Valla panpacım bugün annem yazmış ki hava -11 derece olcakmış yani mutsuz olmakta haklısın

2 ay daha bekle, o sırada çevre edin. Bahar çok güzel oluyor bence 2 aya fikirlerin değişecek.

Ilk atandığım yere gittiğim yıllar geldi aklıma.. büyük bir şehirden bir Allahın kulunu tanımlarıyım küçük bir ilçeye.. gece elektrik giderdide tuvalete gitmeye korktuğum ağladığım sabaha kadar evde biri var sansınlar diye tv açık bıraktığım.. 3 yıl sonra ağlayarak ayrıldım.okadar sevdimki sonradan .sabir..biraz

Valla panpacım bugün annem yazmış ki hava -11 derece olcakmış yani mutsuz olmakta haklısın

2 ay daha bekle, o sırada çevre edin. Bahar çok güzel oluyor bence 2 aya fikirlerin değişecek.
Şekerim her yerde kar var buz gibi :) ya ilk etapta iş yerinden çevre edinirim diye düşünmüştüm ama iş yerindekiler yere batası tipler dışarı açılayım diyorum kar kış açılamıyorum :)

nereye gidersek gidelim oraya alışmamız benimsememiz en az 1 ya da 2 yılı buluyor. en kötü ihtimal iş yerini değiş. her yer böyle sorunsuz yer yok hayatta. yüz göz olmadan tınlamadan yaşayacaksın.

nereye gidersek gidelim oraya alışmamız benimsememiz en az 1 ya da 2 yılı buluyor. en kötü ihtimal iş yerini değiş. her yer böyle sorunsuz yer yok hayatta. yüz göz olmadan tınlamadan yaşayacaksın.
Memurum iş yeri değişemem ama sanırım haklısınız 1 yıl sonra belki daha iyi bakarım hayata umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…