Mutsuzum .. Yanlış kararlar

İş ve ev sorunları hep olur ve ummadığın bir anda birden düzelir , bu süreçte karşıdakini tanımış olursunuz, oluruz.
Çok yenisin daha her şey çok daha güzel olacaktır.

Aynı aşamalardan biz de gececegiz. Burayı hiiiç aramam gibi geliyor ama ozlermiyim ki Bence mevsim itibariyle böyle hissediyorsun. Bahar gelsin yaz gelsin hala aynı hislerin olursa seni tutan mi var Agac değiliz sonuçta kökümüz yok:)

Aa çok şekersin tavsiyelerin de çok sevimli pozitif enerji verdin teşekkür ederim :)
Ben iyi olacağına inandım nedense. Gayet pozitif hissettim size karşı bilmiyorum neden . Birde eğer ortalamanın üzerinde güzel ve havalı bir kadınsanız da abuk subuk çekemeyen davranışlar oluyor iş yerlerinde. Zamanla herşey dengelenir. Su yolunu bulur..

Konfor alanınızdan cıktıgınız için böyle hissediyorsunuz cok normal. İsteyerek de gelmiş olsanız bile eski yasadıgınız sehre dair alıskanlıklarınız var, böle hissetmeniz cok normal. Komsu edinmek ister misiniz ya da Baska cevrelerden arkadaslar. İş arkadasları ile cok yakın olunmuyor bana kalırsa. Sizi anlayacak, sıkıldıgınızda kahve içeceğiniz arkadaslara ihtiyacınız var =) tek basınıza vakit gecirmekten cekinmeyin bence bu sayede arkadas da edinirsiniz.

İş ve ev sorunları hep olur ve ummadığın bir anda birden düzelir , bu süreçte karşıdakini tanımış olursunuz, oluruz.
Çok yenisin daha her şey çok daha güzel olacaktır.

çok teşekkür ederim inşallah güzel olur belkide düzelir birden değil mi pozitif olmak lazım

Ya valla ben de her gün lanet okuduğum bir yerden geldim buraya ama sonuçta oraya ne kadar kötü de olsa alışmıştım kendimce güzelleştirmiştim acemisi olduğun hayata düşmek zor oluyor

Sizin mottonuza katılıyorum su akar yolunu bulur ve artırıyorum gün ola harman ola :)

inşallah hisleriniz doğru çıkar :))

evet alışkanlıklar ve dediğim gibi ordaki hayatımı emek verdim güzelleştirdim bu fırsatı da değerlendirmek istedim ama herşeyi başa sarmış oldum ondan bu tedirginlik..

İş arkadaşı edinemeyeceğim malesef ama ilk aşamada yeni şehirde en kolay arkadaş bulma yolu iş yerinden edinmek oluyor takdir edersiniz ki ama olmuyorsa dediğiniz gibi farklı yollar denemek lazım.

Birde eğer ortalamanın üzerinde güzel ve havalı bir kadınsanız da abuk subuk çekemeyen davranışlar oluyor iş yerlerinde. Zamanla herşey dengelenir. Su yolunu bulur..

ya bu gerçekten doğru dimi. ilk geldiğimde dibimdeki erkek is arkadasımı reddettiğim için arsız olmuştum, suc onda ama arsızlık bende kaldı.

sonrasında adı batasıca samimiyetsiz kızlarla samimi oldum ve akabinde pişman olmam zor olmadı.

ve konu sahibi, gerçekten kimseye zararın olmasa bile seni tehlikeli olarak gören (Artık ne demek oluyosa, onların mantığında bilemiyorum) herkes sana zarar vermeye calısıyo. vermese de kötü durumundan besleniyo. mesela ben kötü şeyler yaşamaya devam ettim ve bundan mutlu olanları gördükçe sinirlenirim zıplar halen. modumu düşük göstermemeye calısıyorum, ben izin vermedkce kmse beni kücük göremez.

davranıslarını tolere ettiğim kilolu ama düşüncesel anlamda makul sandığım arkadaş mesela, kesinlikle makul değilmiş. aslında fesatlık içindeymiş, arkadaşken carptırdığı lafları görmezden gelmişim çok çok.

Ama kaybetmek yok, ya kazanırım ya öğrenirim. ben cok güzel öğrendim.. son demlerimi yaşıyorum bu şehirde. sonrasında ya ankara ya baska yer ben de..

Ay bu kısma çok güldüm :) nası bi tanımlama bu ayol

Evet Ankaradayım karlı bir ankara akşamındayım :))
kışın ankara da zaman sinemaya gitmekle geçer bir çok harika tiyatro oyunu da var okuyamadığınız kitapları okuyun güzel bir cafe de kahvenizi yudumlayın 2 3 arkadaş edinin olmuyorsa sallayın gitsin inin kızılaya bahçeli 7 ye tunalıya uzun uzun yürüyün mağazalar da sörf yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…