- 8 Mart 2019
- 858
- 826
- 18
- Konu Sahibi Suluportakal
-
Yani genel olarak herşey de ben bir şeye A diyorsam oda B diyor. Ben hassas biriyim mesela oda aksine sert bu aralar ilgisiz hiç izin günü yok vakit geçiremiyoruz evde sohbet muhabbet olmuyor bunun gibi sıkıntılarNe tür sıkıntılarınız var.. Bizim de pek eşimle kafa yapılarımız uyuşmaz ama çok uç noktalarda olmadığımız için yürütebiliyoruz..
Bizim ki üç noktalarda olduğu için bu şekilde dile getirdim. İşte sorunda orda biz meselelerimizi konuşarak çözemiyoruz. Ben her sorunumuzu konuşmaktan yanayım ama o tartışır ses tonunu çok fazla yükseltir apartmanimiz fazlaca duyar. İlgi yok iş kolik fazlaca ben gezmeyi seven biriyim oda asla değil bunun gibi bir sürü şeyler buda beni çıkmaza sokuyor.Uyuşmazlık var uyuşmazlık var. Evli kişiler de dört dörtlük uyuşmuyor ki, 2 farklı insan 2 farklı karakter sonuç olarak. Herkes fikir ayrılığı yaşıyor ama bunu konuşarak çözebiliyor medeni insanlar. Sorunun büyüklüğü ve uyuşmayan yerlerin kategorisi önemli.
Kendi ayaklarınızın üzerinde durabilecekseniz boşanmak da zor değil. Çocuk da düşünmeyin ve dikkat edin bu aşamada...
Bekliyorum zaten cinsel hayatımızda askıda afedersiniz ama 2 haftadan fazla süredir birliktelik olmuyor. Beni kıran insana yaklaşasim gelmiyorVe bir süre daha bekleyin gözlemleyin çocuk için acele etmeyin zira çocukla boşanmak çok zor oluyor..
mutlu da olsan, olmasanda çocuk işini erteleyip, hemen bir meslek edinmeye bak...ayrıca dışardan okumaya devam et...İyi pazarlar herkese..
Konuya nasıl başlasam bilemiyorum cümlelerim karışık olursa lütfen kusura bakmayın çok stresliyim..
Daha öncede bebek konusunda konu açmıştım. Ama artık yuvamda ki huzursuzluktan dolayı isteyemiyorum onuda.
2 buçuk yıllık evliyim evlenmeden öncede 4 yıllık bir geçmişimiz var ve ben şu son 3 haftadır stresten kafayı yemek üzereyim derdimi kimseyle paylaşamıyorum üzüntüden fiziken çöktüm diyebilirimm..
Eşimle anlaşamıyorum kafa yapilarimiz kesinlikle uyuşmuyor, ev arkadaşi gibiyiz su siralar buda canimi cok yakiyor yoruldum çok çıkmazda hissediyorum kendimi ayrılmaya cesaretim yok ufak bi yerde yaşıyorum ailem arkamda durur ama ben tekrar ailemle yaşayamam bir mesleğim yok o yüzden kendimi çok güçsüz hissediyorum. Ayrılsam mutlu olurmuyum onuda bilemiyorum ama çok sikintidayim kendimi çok Yalnız ve mutsuz hissediyorum. Benim gibi eşiyle kafa yapısı uymayipta ayrılıpta mutlu olanlar varmı, Yada bu hayatı kabullenip kendiyle barışık mutlu olanlar varmı ; (
Çoğu şeyde uymuyor yani benim düşüncem A ise onunki Muhakkak B. Ben hassasım o sert ben gezmeyi çok seven biriyim o asla değil izin günü yok ilgi yok eve gelir telefonu eline alır video özler paso sohbet muhabbet yokKafa yapım uyuşmuyor çok genel bir şey. Hangi konuda uyuşmadığını anlatırsan daha açık olur.
Aynen mesela 2 3 ay olmuştur beraber bir aktivite yapmayalı eşimle ben çok seviyorum o hiç sevmiyor bişeyler yapalım dediğim de bugün çok işim var ısrar ettiğim de tartışmaya dönüyor ve ben gezme manyağı oluyorum. Bir konuda tartışırken onun düşüncesinde aksini iddia ediyorsam sertleşme başlıyor kötü konuşuyor çok uzun olur detayali anlatmadım aslında sizi yormak adınaNedir bu uyuşmayanlar
Siz gezmek istediniz o evde oturmak mı istedi mesela
Buradaki konuların yarısı bu içerikte zira dışarıda çalışan evinde yayılmak tüm gün evde olan dışarı çıkmak istiyor
Aslında o zaman da yoktu ama insan aşık olunca kör oluyormuş bile bile evlendim vazgeçemedim şimdide bedelini ağır bir şekilde ödüyorum.4 yıllık geçmişte ortak noktadamıydınız onca yıl birbirini tanır insan , herhalde evlenince değişir diye umut ettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?