Mutsuzum..

Gece gece içimi o kadar rahatlattı niz ki Rabbim de sizin dertlerinizihafifletsin İnşallah deneyecem gerçekten bu dediklerinizi gerçekten biz kadınlara daha fazla fedakarlık yapmak düşüyor bu konuda

Amin hepimizin inşaAllah dualar gerçekten o kadar güçlü ki biz en çok duaları hafife alıyoruz dua ile dağı ikiye bölebilirsiniz denmiş. Samimi bir dua allaha tevekkül ve birazda onun emirlerine uygun bi hanım olduktan sonra seni sevmeyecek eş yoktur emin ol. Seni Allah severse o eş sana saygı duymazmı duydurmaz mı hiç yaradan? Ahh ahhh sen boşanma fikrinden soyutla biraz kendini çok canını sıkarsa gel buraya beraber saydıralım heriflere rahatlayalım bi güzel :) onlar gerçekten odun sadece yontulmaya ihtiyaçları var biraz yontma yöntemlerini farklı şekillerde denememiz lazım. Hangisi tutarsa yüce rabbim mübarek ayların yüzü suyu hürmetine senin yuvana öyle bi sıcaklık versinki musmutlu olun inşaAllah. :)

Tüm evli çiftlerin kafa yapısı uyuşur diye bir şey yok. Ne yönden kafa yapınızın uyuşmadığını söylersen ona göre yorum yapabiliriz.
Mesela en basit bir konuda tartıştığımız da ben sakince konuşmaktan yanayım ama o gözü bir şey görmüyoruz veriyor veristiriyor. Ben gezmeyi çok severim hiç sevmez asla bir yere gitmek istemez buda beni bunaltıyor. Evde de beraber oturup film izleyemiyoruz film zevklerimiz bile farklı sohbet muhabbetimiz olmuyor ikimizde telefona veriyoruz kendimızı çok acı.. 3 yıla yaklaşıyor evliliğim insan hiç yazın eşiyle piknik yapmaz mı hiç izin günü yok kendi işinden dolayı bağımlıyız işe. Daha bir sürü şeyler

Gece gece Allah gönderdi seni heralde buraya :) Elhâmdülillâh inançlı bir bayanım eşime diyorum sen benden sonra zor bulursun bneden iyi es diye :) Rabbim bizlere sabır olmayı nasip etsin inşallah beni ferahlattiniz Rabbim de sizi kat kat ferahlatti inşallah yuvaniza çokça mutluluk versin

ah umit ediyorum ki ayni yerde yaşıyor olalım tanışalim.. ne diyeyim ki bunca ortak yönlerimize karşı :/ :))

Aminn aminn inşaAllah kuzum. Ama önce sana inşaAllah :) sana bi kaç tavsiyede bulunmak isterim özelden yazıcam sende arada sırada beni dinlersin kulağını kuruturum biraz :) kadın dayanışması yaparız bizde dimi ama. Bu arada kaç yaşındasın özel olmazsa?

Her zaman yazabilirsin sonuna kadar dinlerim böyle yapici konuşmaları :) Valla gerçekten kadın kadının dilinde anlıyor ne dersek diyelim. 1 buçuk ay sonra 29 olucam yaşlandım

Her zaman yazabilirsin sonuna kadar dinlerim böyle yapici konuşmaları :) Valla gerçekten kadın kadının dilinde anlıyor ne dersek diyelim. 1 buçuk ay sonra 29 olucam yaşlandım
Yok yaa daha yaşlanmana 11 yılın var :) bende 23 yaşındayım abla diyimmi sana kız

Ben fizikende olgun gözüküyorum artık 1 sene öncesine kadar benide 18 sanıyorlardı son aldığım 10 kilodan sonra 30 duruyo durum heralde

Ben fizikende olgun gözüküyorum artık 1 sene öncesine kadar benide 18 sanıyorlardı son aldığım 10 kilodan sonra 30 duruyo durum heralde
Olsun verirsin kilo değil mi bu Rabbim karaktere zeval vermesin yeterki.. kilo gerçekten insanı değiştiriyor ruhumuz önemli bence daha çok

Aynen öyle canım benim. Ben zaten kiloya formül buldum hamilelik planlarındayız şuan bu ay başladık olursa gebelikten diyip yırtcam işin içinden sonrada veririm inşaAllah ama şu göbeği kamufle etmesi lazım bi bebişin :)

Evcilleştirilmiş ama eğitimsiz gibi hissettim. Bunlar önemli kriterler. Şimdi üzüldüm işte
Eh beee su aygırı madem böyle olacaktın. Ne diye evlenirsin

Evet haklısınız insan karşılık göremeyince isteği kalmıyor. Peki benım de yakın zamanda açtıgım konulardan biriydi.Eşim bana sormadan sürekli arkadaşlarıyla plan yapardı vb. Şimdi bende ona hiç sormadan her gün bir aileme bir arkadaşlarıma bir alışverişe bir başka kursa gidiyorum ve ona danışmıyorum. Sadece haber veriyorum. Bizde bişeyler değişmeye başladı. Bende geliyim mi; nereye gidiyosun vb. şeyler söylüyor; yaptıklarıma ortak olmaya çalışıyor. Siz de böyle bir şey yapsanız; yani sanki onun dışında bir sosyal hayat kurmuşssunuz ya da onsuz bir hayata hazırlanıyormuşsunuz gibi yapın. Kaybetme korkusuyla başka şeyler yapabilir.

Evcilleştirilmiş ama eğitimsiz gibi hissettim. Bunlar önemli kriterler. Şimdi üzüldüm işte
Eh beee su aygırı madem böyle olacaktın. Ne diye evlenirsin
İnsan maalesef mutsuzluğunu hesaba katarak evlenmiyor.
Valla eşimin arkadaşlarıyla plan yapacak vakti yok kaldı ki oturup bana zaman ayırmayipta öyle bişey yaosaydi pişman ederdim huyumu oda benim az çok biliyor. Hiç sanmıyorum ki eşimin beni kaybetme korkusu olsun çünkü her kavgasında boşanmayi sıkça dile.getiren bir insan. Nikahimizin hiç bir hayrını birakmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…