Mutsuzum..

Teşekkürler ne kadar da acımasızca bir yorum.

Sımdı bırı a deyıp bırı b dıyorsa bırınız fedakarlık yapıp tamm b demesı lazım. Her ılıskıde oluyor bunlar flort donemınız uzun anlasamasaydınız bu kadar uzun surecegını sanmam. Bazı donemler boyle gelgıtler olabılır kısa surede atlatmaya bakın sımdı eslerımız bazen yogun calısıyor konusmak dahı ıstemıyorlar uyuyorlar saygı duymak lazım. Ayrıca esınız bu kadar yogun calısıyorsa bebek dusunmuyorsanız sızde bır ıse gırın derım. Esınıze karsı sevkatlı davranın gıdın sarılın opun alıskanlık oluyor gelıp oda opmek ıster bız mutlu olmak ıcın evlenıyoruz demı bunun cabalamamız lazım yuvayı dısı kus yapar derler. Eger esınız sızımadur etmıyor kotu soz soylemıyor aksama kadar calısıyorsa sızde onu evde guzel agırlayın sızde calıssaydınız bunları soylemezdım.

Neden anlaşamıyorsunuz ki? Biraz bilgi verin. Neyler uyuşmuyor?
Çok detaya girip uzatmak istemedim konuyu sizi yormamak adına aslında. Her konuda genel olarak farklıyız. Ben hassasım o çok sert biri oyuzden tartışma olunca kesinlikle sağlıklı bir tartışma olmuyor ben isterim ki sorunlarımızı olunca konuşup çözelim. Ben gezmeyi seven biriyim oda hiç sevmiyor bir insan en basitinden eşiyle yorgunluğunu atmak için bir çay kahve içmek istemez mi dışarıda evde de beraber oturup film izlemeyiz sohbet muhabbet edemiyoruz

Aslında flört dönemi benim fedakarliklarimla uzadı yoksa ben bitirseydim devam etmez di. Bile bile koru körüne evlendim ama insan nasibinde kaçamıyor aslında normalde onu çok bunaltan biri deilim fazla çalışıyor streslide bir işi var ama insan da yipraninca tahammul sınırları azalıyor sanirim

Aslında o zaman da yoktu ama insan aşık olunca kör oluyormuş bile bile evlendim vazgeçemedim şimdide bedelini ağır bir şekilde ödüyorum.
Aşk bitince acı gerçeklerle yüzyüze kalıyor insan demekki , çocuk yokken boşan bence, hiç olmadı girer bi işe çalışırsın

O kadar haklısınız ki şuan kendi ayaklarımın üzerin de durabilseydim emin olun çok daha cesaretli olup yaşadığım yeri terkederdim. Çocuğum istesem de olmuyor zaten

Aşk bitince acı gerçeklerle yüzyüze kalıyor insan demekki , çocuk yokken boşan bence, hiç olmadı girer bi işe çalışırsın
Çok haklısınız duygular bitince karakterler savaşıyor. İnsan sevince hiç bir huyu göze batmıyor daha güzel bakıyor evlenince suratına çarpa çarpa vuruyor gerçekler.
Sorun da burda aşırı ufak bir yerde yaşıyorum iş olanağım yok boşansam da ailem de burada çıkmazım bu yüzden biraz daha büyük bir şehirde yaşasaydım gene ayrılırdim

İnanın bende o kadar dua ediyorum ki yenimi ayrıldınız peki ben çekişmeli ayrılmak istemiyorum çünkü buna gücüm yok. Sizdeki gücü bulup ayrılmak istiyorum bende aslında

Çok mühim konular mı neler mesela?
ilk evlilik yılları zor geçer zaten..
sevgili olduğun döneme hiç benzemez..
Valla çok farklıyız ben hassas kırılgan biriyim oda tam tersine çok sert biri. Hiç bir sorunumuzu konuşarak çözemiyoruz evde iletişim çok yok iletişim aracı telefonları kuruyoruz sanırım onlarla evlenmisiz. İzin günü yok ben gezmeyi seven biriyim oda aksine asla bulunduğu yerden dışarı çıkmasa neden demez emekli dedeyle evliyemişim sanki günlerim stres ağlama ve içe kapanmaya geçiyor

Benım esım bazen yogun oluyor o zamanlar pek yanasmıyorum yanına. Sen otur esınle konus cıddı cıddı ıkı yol oldugunu ya ayrılcagız ya da ıkımızde degısıcegız dıye tek taraflı soylemeyın sız yapıcı konusun yınede. Taleplerını dıle getır aynı sekılde esınde mantıklı seyler soyle olmuyorsa yoluna bakarsn bakarsn cabana karsılık verırse yardımcı ol duzelebılır ınsallah rabbım aıle huzurunu mutlulugunu tattırır

Yani ben ortada aman aman bir şey göremedim. Evliliğin belli dönemlerinde yaşanan şeyler. Eşin burda konuşuyor olsa ben b diyorum eşim a diyor diyecek. Yani uyuşamama karşılıklı ama ayrılma gerektirecen tartışmalar yok sanırım. Eşine sorsak akşama kadar yoruluyorum çıkacak halim kalmıyor diyecek. İşini ve iş saatlerini bilmiyorum ama çalışmak bir çok işte çook zor. Canım eşin işe gittiğinde sen gez kendine meşgaleler bul. Seninde eşine ayıracak vaktin azalırsa bir birinizi anlarsınız nadem eşin iş kolik onunla işiyle ilgili sohbetler etmeye çalış. İşten geldim bir de iş mi konuşayim deyip istemeyebilir. Bir dene. Video izliyorsa sende izle onunla ilgili konuşmaya çalışın. Aranıza bir soğukluk girmiş. Biraz çaba gösterebilirsin. Genelde evliliklerin bu dönemlerinde çocuk oluyor ve çocuğa bakmaktan eşler bir birinin eksiğini ilgisini görmüyor. Elinden gelince empati kurmaya çalış. Bir iş bulursan bence daha iyi olur.

Tartışmamız üç boyutlarda oluyor ve ikimizinde ağzında çok büyük şeyler çıkıyor kırıcı hakaret boyutun da o yüzden çok fazla yiprattik birbirimizi. Hay atta iş konusunda konuşmam çünkü yeterince ailesi ile bir araya gelince eltimi ve beni kusturana kadar konuşuyorlar yani kendilerini kaybediyorlar.Kendi işi malesef işinden de tiksindim saati belli deil o yüzden bağımlıyız nefret ettim iznimiz yok yoksa ben sürekli ona hadi kalk şuraya gidelim buraya gidelim diye direnen biri olmadım ufak bir yer olmasa çalışmak istiyorum ama iş yok

Eşin ne iş yapıyor

Örneğin ben yıllardır eşimle çıkıp dışarıda çay içmek yerine evde çay içmeyi tercih ediyorum

Başım gürültü kaldırmıyor o dışarıda oturulan yerlerde hep bir uğultu var

Evi cazip hale getirin

Burada hep yazarım eşinizi heveslendirin

Araştırıp film seçin dizi seçin

Bakın akşam tv de ne filmi var okuyun Hakkı'nda bilgi edinin hoşunuza gidecek gibiyse eşinizi arayıp akşam ne zamandır izlenim istediğim film varmış izleriz diye düşündüm ne istersin sana film yanına abur cubur ne yapayım deyin

Sevdiği yemekleri istediği şeyleri hazırlayın eve geldiğinde pozitif olun iyi Zaman geçirin geçirtin

Üç beş gün sonra sana sürprizim var deyin şu lazım bu lazım deyin dışarı çıkın onun seveceği bir yerde oturun sonra gidin evinize

Ama kahve içmeyen Adamı zorla
Starbucks a götürmeyin mesela onun da seveceği yerlerden başlayın

Yavaş yavaş ilişkiyi örün

Bir de çocuk da yokmuş iş arayın kendinize düzenli bir hayat kurun eşinizden beklentiniz de azalacaktır

Çok teşekkür ederim deneyeceğim söylediklerinizi

Sanirim en büyük sorunu yazmışsınız bir işimolsa beklentim de azalıcak ondan Ama o kadar ufak bir yerde yaşıyoruz ki inaninki iş yok Eşimin mesleği ticaret Kendi işimiz nefret ediyorum işinden artık

Kendi işiniz varmış ya neden iş yok

Yani iş özel bir diploma gerektirmiyorsa öğretsinler sen de çalış

İçinde ol hatta kasa varsa otur hesabı tut vs vs

O zaman hemen daha çok Zaman geçirir hem iş muhabbetine de dahil olacağın için sıkılmazsın

Çok tatlısınız Ama eşimin işi benim yapabileceğim bir iş değil kadın işi değil yani açıkça diyemiyorum kafayı sıyırır im o derece bana uymayan bir iş var diyimçocuk gelişimi mezunuyum ben aslında daha gelişkin bir yerde yaşasaydım güzel bir mesleğim olucakti hep bu yaşadığım yer köreltti beni pis dedikoducu bir yerdeyim

İş sanayide vs diye eşin götürmek istemez anlarım ama kadın işi olmaya iş yok

Kaporta ustası kadın var erkek berberi kadın var otobüs şöförü tramvay şöförü

Ayrıca da mesleğin güzel hiç mi kreş anaokulu yok dedikoduyu boş ver o her yerde var

Özel kreş anaokulu varsa oralarda iş ara yoksa Devlet anaokuluna yardımcı abla ol yemekhane sorumlusu ol yani iş için çaba göster git görüş

Şahsen anaokulu müdürü olsam senin gibi bu alanda eğitim almış olanı alırım işe

sigortan yatar maaşın gecikmez saatin belirli olur muhatap olacağın kişiler belirli olur güzel iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…