- 8 Mart 2019
- 858
- 826
- 18
- Konu Sahibi Suluportakal
-
Onun hoşlandığı tek şey iş hak verirsiniz ki buda beni bunaltıyor. Ben buna ortak olamam ki o oturup ailesi ve işiyle alakalı insanlarla nefes almadan sabah akşam sohbet etmek deli gibi iş kolik öyle diyeyim. İnsan eşine yuvasına hiç mi vakit ayırmaz günlerdir diorum hava almaya çıkalım bunaldim diye ama yokaktiviteden kastınız nedir mesela. o belki başka bir seylerden hoslaniyordur. ortak noktayi bulsanız
Yok aynı yerdeyizailenizden uzakta mi yaşıyorsunuz bu arada.
RABBIM yardımcınız olsun... iyi iste ne güzel. arkadaş komşu varmis çevrenizde. Bakın biraz daha metin olmaniz için kendimden örnek vereyim. tam ayrıntıları bilmiyorum evliliginizde ,fakat birebir benim durumum da sizin gibi. göz yaşım hiç dinmiyor. kültür ayrılıkları, duygusal farkliliklar,ailevi farklılar, yaşadığın yörenin ve insanlarinin sana göre coook garip oluşu. üstelik gurbette ailene uzakta yaşaman. hic komşunun akrabanin arkadasinin olmayisiVar evliliğimin ilk yıllarında baya sosyaldim ama yaşadığım üzüntü artık içime kapanmama sebep oldu istemsizce çok şükür sürekli görüştüğüm komşum var onunla dertleşiyorum. Annem yaşlı ve üzüntüyü kaldıramıyor artık bir evlat kaybetti o yüzden onunla bişey paylaşamıyorum hemen kendini kaybediyor üzüntüdenİnanın çok zor bir durum
Çok teşekkür ederim şu an bir çocuğumun olmaması daha hayırlı çünküevladıma sağlıklı bir annelik yapamam imtihan diorum ne güzelsizde çabalamak için bir güç var bende o yok o derece bitkin ve yorgunum. Bu arada Allah sizinde yar ve yardımcınız olsunRABBIM yardımcınız olsun... iyi iste ne güzel. arkadaş komşu varmis çevrenizde. Bakın biraz daha metin olmaniz için kendimden örnek vereyim. tam ayrıntıları bilmiyorum evliliginizde ,fakat birebir benim durumum da sizin gibi. göz yaşım hiç dinmiyor. kültür ayrılıkları, duygusal farkliliklar,ailevi farklılar, yaşadığın yörenin ve insanlarinin sana göre coook garip oluşu. üstelik gurbette ailene uzakta yaşaman. hic komşunun akrabanin arkadasinin olmayisi
ve bir evladimin oluşu. halen egitimim için çaba harcıyor oluşum. sizden daha vahim durumum. şükkredin. biraz daha sakin olun diye söyledim tüm bunlari. tabiiki tekrar diyorum AYRINTIlari bilemem
Amin ecmain. çok teşekkür ederim.. Evet evlad çok güzel bir sey ama bazen tabiri caizse bu gibi o durumlar da "ayak bağı "olabiliyor. yapacağınız vereceğiniz kararların defalarca düşünmenize neden oluyor. sizi cesaretsizleştiriyor..Çok teşekkür ederim şu an bir çocuğumun olmaması daha hayırlı çünküevladıma sağlıklı bir annelik yapamam imtihan diorum ne güzelsizde çabalamak için bir güç var bende o yok o derece bitkin ve yorgunum. Bu arada Allah sizinde yar ve yardımcınız olsun
Kesinlikle sırf bu yüzden hep dua ediyorum. Hayırlısı ne ise olsun diyorumAmin ecmain. çok teşekkür ederim.. Evet evlad çok güzel bir sey ama bazen tabiri caizse bu gibi o durumlar da "ayak bağı "olabiliyor. yapacağınız vereceğiniz kararların defalarca düşünmenize neden oluyor. sizi cesaretsizleştiriyor..
Sizinle durumumuz çok benziyor bende gurbetteyim bi tane bile komşum yok tamamen yalnızlık içerisindeyim bi kızım var onla oyalanıyorum okulumu bitirmeye çalışıyorum rabbim huzur versin yuvalarımıza inşaAllah. İnanın çevremde görüyorum o kadar büyük sıkıntıda ve çaresiz tanıdıklarım varki halime üzüntü duymaktan haya ediyorum çok şükür çözülmeyecek dert değilRABBIM yardımcınız olsun... iyi iste ne güzel. arkadaş komşu varmis çevrenizde. Bakın biraz daha metin olmaniz için kendimden örnek vereyim. tam ayrıntıları bilmiyorum evliliginizde ,fakat birebir benim durumum da sizin gibi. göz yaşım hiç dinmiyor. kültür ayrılıkları, duygusal farkliliklar,ailevi farklılar, yaşadığın yörenin ve insanlarinin sana göre coook garip oluşu. üstelik gurbette ailene uzakta yaşaman. hic komşunun akrabanin arkadasinin olmayisi
ve bir evladimin oluşu. halen egitimim için çaba harcıyor oluşum. sizden daha vahim durumum. şükkredin. biraz daha sakin olun diye söyledim tüm bunlari. tabiiki tekrar diyorum AYRINTIlari bilemem
Ne kadar güzel konuşmuşsunuz inaninki bu bir bahane deil ama bugün ibadetlerimi yerine getiremedim üzüntüden elim kolum düşük ağzıma akşama kadar bir lokma almadım. Sevgi varmı artık ondan da emin değilim çok yıprandık karşılıklı saygıyı yitirdik. Yoksa her dakika cıvık cıvık olup sürekli gezelim bende istemem ama kadınız fitratimizda var ilgi beklemek sevgiye ihtiyacımız var. Hayırlısını diliyorum çok teşekkür ederim o kadar içten geldiki konuşmalarınızBenimde eşimle hiç fikirlerim bağdaşmaz. Bi alışverişe çıkalım ben neyi göstersem bir kere beğendiğini görmedim. İzlemek istediğimiz filmlerden tutunda evdeki düzene kadar her konuda zıt düşeriz. Ama biz biliyoruz ki ikimizde birbirimizi seviyoruz o benim hatrımı kırmamak için çok nadirde olsa bazı konularda Benim dediğimi yapar bende bazen onun dediğine uyarım. Dışarı çıkıp biraz kafa dağıtmak monotonluğu bozmak bi oh demek her insan her kadın ister tabi ki bende istiyorum. Ama bunu yapmıyor diye sevdiğim adamdan vazgeçemem 1 senedir bana hadi kalk bi çıkıp hava alalım demedi ben demediğim sürece asla demez ama ben söylediğimde de gönülsüzde olsa çıkarır. Bende onu yormamak adına kendi havamı kendim alıyorum evde mutlu olacağım bir çok şey edindim kendime evde çok güzel vakit geçiriyoruz. Sıcak samimi bi yuvamız var. EN önemlisi birbirimizi seviyoruz ve saygı duyuyoruz. İnanın bunu sağlamakta hiç kolay değil zoruma da girmiyo değil bazen ama bir yuvada kolay kurulmuyor evlilik önemli bi mesele senin hayatının tamamını ilgilendiriyor ve çok çok büyük bi sebep olmadan yıkmak yerine yapma taraftarı olmayı tavsiye ederim. Ha sanmayınki her vaktini bana ayırıyorda bu kadar rahatım söylediğin gibi telefon elinden hiç düşmez yanına gider hemen atarım yanına kıvrılırım ilgiyi üstüme çekerim hemen. Yani işin özü Sevgi varsa bitirmeye değmez bu sebepler kardeşim. Bir yuva yıkıldığında melekler hüngür hüngür ağlarlar ne kadar önemli bi müessesede olduğumuzu anla yani. Rabbim huzur mutluluk versin inşaAllah pes etmek yerine çözüm üretmenin ve savaşma ı tavsiye ederim
Keske detaylı anlatsaydın daha cok yardımcı olurduk.Detaylıca yenı bır konu acıp anlat.Aynen mesela 2 3 ay olmuştur beraber bir aktivite yapmayalı eşimle ben çok seviyorum o hiç sevmiyor bişeyler yapalım dediğim de bugün çok işim var ısrar ettiğim de tartışmaya dönüyor ve ben gezme manyağı oluyorum. Bir konuda tartışırken onun düşüncesinde aksini iddia ediyorsam sertleşme başlıyor kötü konuşuyor çok uzun olur detayali anlatmadım aslında sizi yormak adına
Ayrıca sevgılıykem anlamadınızmı yoksa gormezdenöı geldınız.Sizinle durumumuz çok benziyor bende gurbetteyim bi tane bile komşum yok tamamen yalnızlık içerisindeyim bi kızım var onla oyalanıyorum okulumu bitirmeye çalışıyorum rabbim huzur versin yuvalarımıza inşaAllah. İnanın çevremde görüyorum o kadar büyük sıkıntıda ve çaresiz tanıdıklarım varki halime üzüntü duymaktan haya ediyorum çok şükür çözülmeyecek dert değil
Haklısınız bazen şükretmiyoruz... durumlarimiz çok benziyormuş gerçekten. sadece işin kötüsü. ben kızımla oyalanamiyorum da. çünkü sinirlerim yıpranmış durum da... ona istediğini veremiyorum. tahammül edemiyorum... yani oyalanmak şöyle dursun benim daha da sinirlerimin yipranmasina sebep oluyor. çünkü cok zor bir çocuk . yalniz büyüyor. çok buğuz ediyor bana.. bende ona yetemiyorumSizinle durumumuz çok benziyor bende gurbetteyim bi tane bile komşum yok tamamen yalnızlık içerisindeyim bi kızım var onla oyalanıyorum okulumu bitirmeye çalışıyorum rabbim huzur versin yuvalarımıza inşaAllah. İnanın çevremde görüyorum o kadar büyük sıkıntıda ve çaresiz tanıdıklarım varki halime üzüntü duymaktan haya ediyorum çok şükür çözülmeyecek dert değil
5 sene oldu.Kesinlikle sırf bu yüzden hep dua ediyorum. Hayırlısı ne ise olsun diyorumsiz kaç yıllık evlisin iz
Rabbim yar ve yardımcınız olsun. İmtihanımızı kolayca atlamayı nasip etsin5 sene oldu.
Amin ALLAH razi olsun. birbirimiz için dua edelim InşaAllahRabbim yar ve yardımcınız olsun. İmtihanımızı kolayca atlamayı nasip etsin
Ne kadar güzel konuşmuşsunuz inaninki bu bir bahane deil ama bugün ibadetlerimi yerine getiremedim üzüntüden elim kolum düşük ağzıma akşama kadar bir lokma almadım. Sevgi varmı artık ondan da emin değilim çok yıprandık karşılıklı saygıyı yitirdik. Yoksa her dakika cıvık cıvık olup sürekli gezelim bende istemem ama kadınız fitratimizda var ilgi beklemek sevgiye ihtiyacımız var. Hayırlısını diliyorum çok teşekkür ederim o kadar içten geldiki konuşmalarınız
İnşallah dualar da buluşalım mübarek günlerin suyu yüzü hürmetine ♡Amin ALLAH razi olsun. birbirimiz için dua edelim InşaAllah
Gece gece içimi o kadar rahatlattı niz ki Rabbim de sizin dertlerinizihafifletsinRica ederim yardımcı olmayı çok çok isterim. Gerçekten de fıtratımızda var ilgi görme isteği ama maalesef onlarında fıtratında ince düşünmeme diye bişey var çok nadirdir kadınının gözünün içine bakan erkek geneli hep aynı dah bugün bu yüzden tartıştık bazen yanlışlarının farkında bile olmuyor konuştuğum zaman hak veriyor özür diliyor üzüldüğünü bişeyler yapmak istediğini de hissediyorum tamam diyorum bi daha tekrar etmiycem bundan sonra istediğim gibi olacak ama emin ol o anın atmosferi en fazla iki gün sürüyor. Benim önceliğim beni seviyomu benim için üzlüyomu bişeyler yapmak istiyomu bunlar ben bunları hissedebiliyorum ve bunlar bana çok sağlam nedenler olarak yetiyo evliliğini devam ettirmek için bazı şeyler şartlar ve eşinin kişiliğine göre değişebiliyor mesela ben diyorum ben ne kadar değiştirebiliyor ki kendimi ondan o kadar değişmesini bekliyim. İçinde ki temiz niyeti bana yetiyo gerisinide akışına bırakıyorum arada sırada tokmak gibi indiriyorum lafı Kendine geliyo o da tuz biber oluyo bize :) seni çok iyi anlıyorum nedenlerine kimse bahane diyemez eminim canın çok yanıyordur bu sebeplerden ötürü ama bardağa dolu tarafından bakmaya çalış benim yaptığım gibi önce tartışmaları kes biraz huyuna git yumuşak başlı ol asla kavgayı alevlendiren olma trip atma sorgulama onu mutlu etmeye çalış ve sana nasıl yaklaştığını test et bakalım sevgi ve saygı gösterecekmi tart duygularını bi süre ona görede karar ver canım. Hakkında hayırlısı neyse o olsun ve son olarak denenmiş test edilmiş ve onaylanmış bi şey söyliyim tartışmalar ve kavgalar uzun uzun konuşmalar evlilikleri en önemlisi duyguları sevgiyi saygıyı çok yıpratıyor sen sen ol fazla tartışmaya girme o girersede uzatan sen olma susmayı tercih et ama daha sonra uygun ve yumuşak bir şekilde hatalarını bildir ona ama asla ilişkiyi yıpratma. Ben formülü bu şekilde buldum inşaAllah sevginiz bitmediyse bunlarda sana yardımcı olacaktır.
Bak burda da ortak bi yönümüz çıktı ben de kızıma karşı çok çok sabırsızdım 3 yaşında ki çocuğa vurmak nedir o noktaya getiriyordu beni şimdi sadece gözümle korkutuyorum emin ol sadece 3 aydır sinirlerim yarıştı ve o denli öfkelenmiyorum artık sanırım sözümü dinlemeye başladığı için :) ilgilenme konusunda bakarsan o kadar ince bi ilgim yok aslında ev hanımlığı herkesin başında işti güçtü derken zaten vakit zor bulunuyor da elimden geldiği kadar işte ama çocukta evin neşesi babasıyla bizi barıştırıyo bile o olmasa daha çok yalnız kalırdım heralde çocuk zaten yapayalnız büyüyor artık bende kızmaya kıyamıyorum onaHaklısınız bazen şükretmiyoruz... durumlarimiz çok benziyormuş gerçekten. sadece işin kötüsü. ben kızımla oyalanamiyorum da. çünkü sinirlerim yıpranmış durum da... ona istediğini veremiyorum. tahammül edemiyorum... yani oyalanmak şöyle dursun benim daha da sinirlerimin yipranmasina sebep oluyor. çünkü cok zor bir çocuk . yalniz büyüyor. çok buğuz ediyor bana.. bende ona yetemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?