Mutsuzum

Mutluluknerdesin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
5
-3
1
30
Eşim beni sevdiğini söylüyor ama çocuktan sonra hiç bir iletişimimiz kalmadı ne duygusal ne cinsel bana hiç yaklaşmıyor sarılmıyor ilgi göstermiyor 24 yaşındayım bebeğim birbuçuk yaşında ve birbuçuk yıldır hiçbir iletişimimiz yok aynı evin içimde ili yabancı gibiyiz kaç defa boşanmadan döndük konuşuyoruz tamam diyor ama yine aynı 6 yıllık evliyim kadınlığımı hissedemiyorum ilgi göremiyorum bana karşı bazen çok acımasız konuşuyor çocuktan önce hiç böyle birisi değildi ayrılmakta istemiyorum küçük bir bebeğim var ama sevgisini hissetmediğim bana değer vermeyen biriyle ömrüm geçermi bilmiyorum

Onunla konus gerçekten seviyor mu sevmiyor mu anla.Nie böyle davrandığını sor bı sıkıntısı mi var yada başka bişey mi.Tabiki ömür geçmez üzülüyorsun dur..nie byle davranıyor ki seviorsa

Çok erken evlenmişsiniz. Eğer eşiniz de sizinle yakın yaşlardaysa resmen gençliğinizi yaşayamadan önce ev sonra çocuk sorumluluğu almışsınız. Karakterleriniz daha yeni oturuyor ve demek ki birbirinize doğru büyümüyor. Evlilik terapisti konuşma filan deneyin ama olmuyorsa haklısınız böyle bir ömür geçmez size de yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…