Allah razi olsun canim...Allah yardımcınız olsun. çok zor bir durum. başka şehir olsa neyse.o bile zorken. ama bambaşka bir ülke. başka kültürler, insanlar...
duacınızım.
ahh canim gecmis olsun...sen nerde kaliyorsun...gurbet ahhh ahh.gecen ay esim eyalet disindaydi kanamam basladi bi basima acilde bi suru testler ki ben kan alininca bayilirim aglaya aglaya oldum hastanede kolumu delik desik ettiler Allah guc verdide bayilmadim.10 saat hastanede kaldim.mide bulantilarim var mutfagi gormek istemiyorum esim yogun calisiyor aksam o gelene kadar acim.kalkip bisey yiyemiyorum.ben biraktim artik bi kap yemek beklemeyi bi arayip soranim bile yok.20 aydir ailemi gormuyorum.kimsem yok burda bi Allah bide esim.Sagolsun esimde cok destekci.Allah hepmizin yardimcisi olsun.
CANIM neden hava alanina giderken dokuz dogurduncokmu özlemistin...yok benimki yurtdisi
Aminnn canim Allah razi olsun....yaa birde turk kanallarim da yok...uydum takilmadi...yeni tasindik...inanin tv bile yetiyormus...ah kızlar bende sizler gibiyim,gurbetteyim kayseriden istanbula geldim ama kimsem yok tüm gün evin içindeyim en iyi arkadaşım kocam,eşim iyi çok şükür ama gurbet zormuş zor ne bi arkadaşım ne doğru düzgün komşum var çok ylnız hissediyorum kendimi ....kadr gecemiz mübarek olsun dua edelim rabbim bizlere yardım etsin..
Aminnn canim Allah razi olsun....yaa birde turk kanallarim da yok...uydum takilmadi...yeni tasindik...inanin tv bile yetiyormus...
Aminnn canim Allah razi olsun....yaa birde turk kanallarim da yok...uydum takilmadi...yeni tasindik...inanin tv bile yetiyormus...
Alah hepinizin yardımcısı olsun nasıl zor bir durumdur off.. ailemden sadece 1 saat uzaktayım ama yurtdışındaymışım gibi uzak ve zor geliyor bana 11 aydır evliyim hala çok zorlanıyorum, çok yakın, seninki de dert mi diceksiniz biliyorum ama bana göre çok büyük, çalışıyorum ve ortalama ayda bir kez gidiyorum ve bana yetmiyor. annemi aradığımda diğer ablalarımla toplanmışlarsa o günüm kötü geçiyor bende onlarla beraber olabilirdim diye, şükür iyi bir evliliğim var keşke demedim ama şehir dışına evlendiğim için çok pişmanım sadeceoff ya zaten bugün bunalımdaydım şimdi daha beter oldum
daha beter olma tatlım sen en azından ayda bi gidip görüyosun ya benki evli bile değilim teyzemlerde kalıyorum babam hayatımda tam bi problem konuşmuyoruz ve annemle bizi görüştürmüyor bayramda seyranda görüyorum anca o da annaneme geliyo da öle.. bakalım bayramdan sonra dedem arıyacak babamı artık yeter die 2 sene oldu bu durum bide erkek arkadsımın ailesi istemeye gelicekler kimden nasıl hiç bilmiyorum inan çok zor bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?