- 29 Mayıs 2025
- 78
- 12
- 3
- 32
- Konu Sahibi Frambuazlipastaaa
-
Nasıl oldunuz benim normalde de nabzim 145;vs oluyor midemden dolayı hamilelikten çok korkuyorum merak ettim siziAcilll lütfen kızlar tekrar hastaneye yattım
Nasıl oldunuz panik olabilirmi psikolojik yani.Acilll lütfen kızlar tekrar hastaneye yattım
35+3 te doğum yapmak zorunda kaldım hamileyken nabzım ayakta 190lara çıkınca doktorum acı çekmeme dayanamadı bebeğim şu an küvezde ciğerleri yeterince gelişmediği için... benim nabzım uyurken 53 e kadar düşüyor gebelikte uyurken de yükselirdi ayakta 180leri görmüyorum artık en azından ama bazen bir atak geliyor mesela dün biraz dışarda oturmak istedim aniden tansiyonum ve nabzım yükseldi 200 de takılı kaldı hemen banka uzandım düştü sonra eve çıktım sürekli bu şekilde oluyor daha doğum yapalı 5 gün oldu hormonlar çekildikçe düzelecek sanırım gebeyken duşa giremiyordum son zamanda sudan irkiliyordum mosmor oluyordum ama şu an kendim yıkanıyorum... sizde de mi var nabız yüksekliği sakın beta blocker kullanmayın beni onlar mahvettiNasıl oldunuz panik olabilirmi psikolojik yani.
Hamile kalacaksanız kalp ritim bozukluğunuzu çözmeden kalmayın bende böyle birşey yoktu ya da ben farketmiyordum gebelikte daha da arttı sanırım hamileliğim burnumdan geldi zehir oldu... çocuğu erken almak zorunda kaldı doktorum 2 ay hastanede yattım lütfen hamile kalmadan önce tedavinizi olun mümkünse sonradan insan çok sıkıntıya giriyor benim son zamanda midem hiçbirşey almadı hep serumla beslendim mide problemi bende de var birşey yediğimde ya da aç kaldığımda nabzım yükseliyor mide ilaçları ve gavisconla yasiorım ama gebeliğin son 2 ayı hiç yemek yiyemedim 14 kilo verdim toplamda psikolojik olsa cipralex kullanıorum çoktan geçerdi psikolojik değilNasıl oldunuz benim normalde de nabzim 145;vs oluyor midemden dolayı hamilelikten çok korkuyorum merak ettim sizi
Çok geçmiş olsun bebeğinizi de sağlıkla büyütün inşallah teşekkür ederim bilgilendirmeniz için dikkat edeceğim ben deHamile kalacaksanız kalp ritim bozukluğunuzu çözmeden kalmayın bende böyle birşey yoktu ya da ben farketmiyordum gebelikte daha da arttı sanırım hamileliğim burnumdan geldi zehir oldu... çocuğu erken almak zorunda kaldı doktorum 2 ay hastanede yattım lütfen hamile kalmadan önce tedavinizi olun mümkünse sonradan insan çok sıkıntıya giriyor benim son zamanda midem hiçbirşey almadı hep serumla beslendim mide problemi bende de var birşey yediğimde ya da aç kaldığımda nabzım yükseliyor mide ilaçları ve gavisconla yasiorım ama gebeliğin son 2 ayı hiç yemek yiyemedim 14 kilo verdim toplamda psikolojik olsa cipralex kullanıorum çoktan geçerdi psikolojik değil
Çok geçmiş olsun inş kısa sürede de bebeğinize kavuşursunuz.bnm hamilelilte olmadı tansiyon biraz yükseldi ondada ilaç kullandım. Nabız yüksekliği hamilelik öncesi yaşadım bir süre beta bloke kullandım iyi geldi35+3 te doğum yapmak zorunda kaldım hamileyken nabzım ayakta 190lara çıkınca doktorum acı çekmeme dayanamadı bebeğim şu an küvezde ciğerleri yeterince gelişmediği için... benim nabzım uyurken 53 e kadar düşüyor gebelikte uyurken de yükselirdi ayakta 180leri görmüyorum artık en azından ama bazen bir atak geliyor mesela dün biraz dışarda oturmak istedim aniden tansiyonum ve nabzım yükseldi 200 de takılı kaldı hemen banka uzandım düştü sonra eve çıktım sürekli bu şekilde oluyor daha doğum yapalı 5 gün oldu hormonlar çekildikçe düzelecek sanırım gebeyken duşa giremiyordum son zamanda sudan irkiliyordum mosmor oluyordum ama şu an kendim yıkanıyorum... sizde de mi var nabız yüksekliği sakın beta blocker kullanmayın beni onlar mahvetti
Kullandım tabi beloc zok yaptılar ama daha da krize soktu mesela nabzım 200 e çıkıo 5 dakika öyle takılı kalıyordu 2 ay hastanede yattım benim kalple alakalı değil ritim bozukluğu bebeğin duruşu ile alakalıydı postüral taşikardi deniyormuş bebeğin duruşu ile alakalı olduğu için bebek hep solda duruyordu sola baskı yaptığı için ayağa kalkınca nabzım 190 a çıkıyordu bebeği aldıkları ilk gün nabzım ayakta 100lerdeydi şimdi bazen 120 130lara çıkıyor nadiren 140 a çıktığı oluyor yatar pozisyonda 53 e bile düşüyor uyurken falanPeki diltiazem, beloc vs hapları hamilekte yasak mıydı kullanamazdınız mi
Hayır hala küvezde ne zaman çıkacağı belli değil nabzım yükseliyor diye yanına da gidemedim krize giriyorum eşim senle mi uğraşıcaz bebekle mi diyor çok zor günler yaşıyorumBebeğiniz küvezden çıktımı umarım iyidir
Hayır çok şükür oksijeni çıkardılar meme emme refleksi gelince verecekler allahıma bin şükürler olsunEntübe mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?