- 8 Ocak 2015
- 6.090
- 19.103
- 448
- Konu Sahibi tugbaelaaaaaaaaa
-
Cocuk bakimindan yardimci olmayan adamdan iki cocuk yapip ama yardimci olmuyor demenin hukuki karsiligi yok biliyor musunuz ?Evet kadın çocuklarını annesi ve çocukların bütün bakımını kadın yapıyor zaten kocası çocuk bakımında hiç yardımcı olmuyormuş.
Ayrıca çocuğun kreş vermek için en az 9 bin TL'ye ihtiyaç var ama bunuda anne karşılaşınca itirazınız olamayacak, ama baba kredi ve nafaka ödeyince adama haksızlık yapılıyor oluyor.
Nafaka ile çocuğa bakılır sizin gibilerin itirazı olmasa.
Cocuk bakimindan yardimci olmayan adamdan iki cocuk yapip ama yardimci olmuyor demenin hukuki karsiligi yok biliyor musunuz ?
oooo 50 binle adam kendi evinin kirasini odeyecek , konu sahibinin kirasini odeyecek, iki cocugun kresini oducek ,iki evi gecindirecek , faturalar cocugun ihtiyaclari vs hep adamda .konu sahibi evde oturup ders calisip cocuk bakacak valla yetiyorsa canimiza minnet bizce olabilirAy üstüme iyilik...Hakim konu sahibinin polis kocasina 500 bin nafaka yazdı da ben mi tuttum eliniAlabileceği maximum 10 bin, sizi dinleyip çekismeliye giderse olacagi bu, buyursun baksın bakabiliyorsa ...Zorlandigi yerde siz destek çıkarsınız belki, bana ne?
vay be mantikli orta noktada bulusuruz derken kadin cinayetlerine olayi cekip ekstra alakasiz ornek verdiniz tebrik ederim .Bir insan cocuk dunyaya getiriyorsa o cocuklarin sorumluluguna dair fikir sahibi olmali .bir caninin kadini katletmesi orneginin bu konuyla alakasi yok .Bu yorumunuz icinayete kurban giden kadınların arkasında erkeklerin internette yaptığı yorumlara benziyor. Onlarda kadınlara "bu adamı kadın" seçti diyerek yine sorumluğu kadınlara yükleniyor.
Neden boşanıyorsunuz. Hem çocuk küçük diyorsunuz hem KPSS ye hazırlanıyorsunuz. Araya neden boşanmayı da sıkıştırdınız ki. 1-2 yıl daha gidemez miydiCanım Bizim durumumuz şöyle evliyken aldık şu anki oturduğumuz evi eşim olacak insan bu evde oturmama izin veriyor yarısı benim ama ömürlük oturabilirsin çocuklarım için diyor sadece evlenirsen satar yarı hakkımı alırım diyor 100 bin tazminat verecek 5binde nafaka veririm diyor diğer ikisin de anlaştık ama nafakada ben anlaşmıyorum hem çocuklarımı mağdur etmem diyor ama 5 bin nafaka veriyor yani kira vermeyeceğim canım kızımın da kıres parasıni da o odeyecek özel kreşe gidiyor kızım
Ev satıp faize yatırmak, onun parasıyla geçinmeyi umut etmek çok mantıksız, ona gülüyordur. Uzun vadede %100 zarara uğrarsınız. YouTube’a yazın aratın, bu konuyla ilgili bir sürü ekonomistin videosu çıkacaktır karşınıza. Onları dinleyin bi. Bu işlerden hiç anlamıyorsunuz, belki bir şeyler öğrenirsiniz o şekilde.Niye komik geldi ki bahsettiğin para küçük bir miktar değil bir buçuk milyardan bahsediyoruz araba aldıktan sonra kalan parayı döndüreceğim
Hanımefendi, kadına yonelik şiddette kullanılan eril maskulen Ortadoğu diliyle bizim burada "hiç çalışmadan iki-üç çocuğumla evde yatıp, boşanmış memur kocamın beni dört dörtlük geçindirmesini istiyorum"konusuna yaptığımız eleştirileri bir mi tutuyorsunuz? Ben de size "asıl sizin gibi düşünenler ve yaşayanlar yüzünden şiddetin failleri destek buluyor, önü sonu dusunulmeden dogurulan çocuklar mahvoluyor" desem, yeri değil mi?Bu yorumunuz icinayete kurban giden kadınların arkasında erkeklerin internette yaptığı yorumlara benziyor. Onlarda kadınlara "bu adamı kadın" seçti diyerek yine sorumluğu kadınlara yükleniyor.
İyi de anne de vermek zorunda eşit oranda bildiğim kadarıyla. Kadın çocukları babasının evinden getirmiyor da adam mı getiriyor. Konu sahibinin eşi fazlasıyla yapmış yapacağını. 100 bin ver. Evde otursun çocuğun kreşini öde 5 bin de harçlık ver. Ee napsın daha adam. Ender mağdur koca konularından biri benceNeden bu kadar adamı düşünüyorsunuz? Ortada 2 çocuk var. Ayrıca ne yapıyorsa çocukları için yapıyor. Babasının hayrına yapmıyor yani. Kadın el kadar çocuklarla perişan mi olsun?
Çocuğun sorumluğunu babada düşünmeli. Ama yorumda adam 20 bin TL ödüyor diye adam haksızlık yapıyor gibi yorumlar yapılıyor. Hâlbuki adam çocukların için yapıyor.Bir insan cocuk dunyaya getiriyorsa o cocuklarin sorumluluguna dair fikir sahibi olmali .bir caninin kadini katletmesi orneginin bu konuyla alakasi yok .
Nafaka ile çocuğa bakılır sizin gibilerin itirazı olmasa.
Yahu adam dusunuyor ciddi ciddi dalga mi geciyorsunuz diye sorguluyorum .Adamin maas 50 bin ya hani adam devlet memuru multi milyoner degil . iki cocugun kresini oderim demis,evi birakmis 5 bin nafaka vermis .Kadin ne yapiyor cocugu gonderemem diyip calismiyor 10 yildan sonra kpss calismaya karar veriyor bir zahmet adam sorumluluk aliyorsa kadin da alacak .devlet memuru eski kocam beni finanse etsin calismadan gecineyim diye bir dunya var mi ya .memurlar ev arkadasi buluyor buyuk sehirde kendi gecinemedigi icin siz diyorsunuz ki eski karisinin ve cocuklarinin her seyini odesin bakin maas 50 bin .yoksulluk sinirindan dusuk bir maasla iki ev donmez .Çocuğun sorumluğunu babada düşünmeli. Ama yorumda adam 20 bin TL ödüyor diye adam haksızlık yapıyor gibi yorumlar yapılıyor. Hâlbuki adam çocukların için yapıyor.
Hanımefendi, kadına yonelik şiddette kullanılan eril maskulen Ortadoğu diliyle bizim burada "hiç çalışmadan iki-üç çocuğumla evde yatıp, boşanmış memur kocamın beni dört dörtlük geçindirmesini istiyorum"konusuna yaptığımız eleştirileri bir mi tutuyorsunuz? Ben de size "asıl sizin gibi düşünenler ve yaşayanlar yüzünden şiddetin failleri destek buluyor " desem, yeri değil mi?
Yahu adam dusunuyor ciddi ciddi dalga mi geciyorsunuz diye sorguluyorum .Adamin maas 50 bin ya hani adam devlet memuru multi milyoner degil . iki cocugun kresini oderim demis,evi birakmis 5 bin nafaka vermis .Kadin ne yapiyor cocugu gonderemem diyip calismiyor 10 yildan sonra kpss calismaya karar veriyor bir zahmet adam sorumluluk aliyorsa kadin da alacak .devlet memuru eski kocam beni finanse etsin calismadan gecineyim diye bir dunya var mi ya .memurlar ev arkadasi buluyor buyuk sehirde kendi gecinemedigi icin siz diyorsunuz ki eski karisinin ve cocuklarinin her seyini odesin bakin maas 50 bin .yoksulluk sinirindan dusuk bir maasla iki ev donmez .
Yahu adami niye savunayim tovbe est konu sahibine darp raporu almadi diye kiziyoruz zaten onu nereden cikardiniz demin kadin cinayetine laf attiniz simdi adami savunuyor oldum.Bakalim sonraki mesajinizda ne olacakÖff içip içip konu sahibine şiddet uygulayan adamı çok sorumluluk sahibiymiş gibi savunmayın.
Güzel bacım niye anlamıyorsun, dogurdugum çocuga maddi manevi ben bakicam tabii ki, kendi cocuguma baktım bakıyorum diye kimse benim gecimimi sağlamak zorunda değil, babasıyla bosanirsak , ikimiz kendi hayatımızı ayrı ayrı idame ettiricez, çocuk içinse babası da ben de maddi manevi eşit sorumluluk alicaz, bunu anlamak niye bu kadar zor ki?Evde boş boş oturmadı çocuklara baktı. Tabi size göre bu evde oturmak oluyor.
Hangi yılın KPSS sine hazırlanıyorsunuz ? Profilinize göre 34 yaşında, lisans mezunu bir kadınsınız. Lisans KPSS önümüzdeki ay, 14 Temmuzda.Canım ben bu yil KPSS ye hazırlanıyorum ki kaldı ki oğlum daha çok küçük 2 yaşında bizim burada kreşe bile almıyorlar bu yaşta ben de açıkçası bir yılımı iyi değerlendirmek istiyorum ama şöyle bir şey var ben çalışsam bile o cocuklarına bakmak zorunda yani çocuklarımi mağdur etmem diyor ama 5 bin nafaka veriyor ben çalışma hayatım başlayana kadar şöyle düşünmüştüm oturduğumuz ev benim olacak yani kira vermeyeceğim ve 100 binde tazminat verecek nafakayifa 10bin yaoabilirsem bu sekilde gecinirim herhalde o 100bin tazminatida bankada çevirmeyi düşünüyorum
Güzel bacım niye anlamıyorsun, dogurdugum çocuga maddi manevi ben bakicam tabii ki, kendi cocuguma baktım bakıyorum diye kimse benim gecimimi sağlamak zorunda değil, babasıyla bosanirsak , ikimiz kendi hayatımızı ayrı ayrı idame ettiricez, çocuk içinse babası da ben de maddi manevi eşit sorumluluk alicaz, bunu anlamak niye bu kadar zor ki?
Boşver canım, bazıları söz konusu çalismak olunca bütün idrak yollarını kapatıyor, sabah erken kalkıp çalışmak ve kendi geçimini sağlamak düşüncesi bile çildirtiyor onları. Madem çocuk doğurduk, herkes bize bakmak zorunda kafasıyla çocuklarina gelir kapısı muamelesi yaptıklarının bile farkında değiller...Yahu adam dusunuyor ciddi ciddi dalga mi geciyorsunuz diye sorguluyorum .Adamin maas 50 bin ya hani adam devlet memuru multi milyoner degil . iki cocugun kresini oderim demis,evi birakmis 5 bin nafaka vermis .Kadin ne yapiyor cocugu gonderemem diyip calismiyor 10 yildan sonra kpss calismaya karar veriyor bir zahmet adam sorumluluk aliyorsa kadin da alacak .devlet memuru eski kocam beni finanse etsin calismadan gecineyim diye bir dunya var mi ya .memurlar ev arkadasi buluyor buyuk sehirde kendi gecinemedigi icin siz diyorsunuz ki eski karisinin ve cocuklarinin her seyini odesin bakin maas 50 bin .yoksulluk sinirindan dusuk bir maasla iki ev donmez .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?