- 28 Eylül 2022
- 1.365
- 5.076
- 88
- 38
- Konu Sahibi tugbaelaaaaaaaaa
-
İştirak nafakası + yoksulluk nafakasıyla beraber 15 20 bin arası bir meblağ alırsın.
Bir önceki konumda bahsetmiştim ve aslında darp raporu almadım eş im beni bir yanı var o yanıyor uğraşmak istemiyorum cehennemi yaşatır insana gerçekten o kadar güçlü değilim ailem de o kadar güç değil onunla uğraşacak kadar Allah'a havale edip çocuklarını mağdur etmesin istiyorum artık ondan başka beklentim yok şu an 12 gündür ayrı yaşıyoruz kavgadan sonra o babasının evine gitti bırakın biraz mahçupluk hissetmeye hala beni suçluyormuş beni o hala Tuğba getiriyor beni alttan almıyor diyedarp raporu alip sikayetci oldunuz mu ?
Evet arabada masraflı aslında zaten araba alabilmem için eve satıp almam lazım başka türlü zaten alacaktım durumum yok daBu bedeller arabaya ve kullanıma göre değişir. Kaskosu düşük ucuz alırsın sanayiden çıkmaz, az kullanırsın yakıt az gider ama boş boş vergi , zts, bakım, muayene...vs ödersin gibi bibi...
Piraye arkadaşım bu yoruma ağlamaklı gülme simgesini neden koydunuz acaba ben gülecek bir şey göremiyorum da sadece acı görüyorum ve mağdur bir kadın görüyorum gerçekten herkes kalbinin ekmeğini yer İnşallah ne kadar güzel bir sözİş yeri bilmiyor ki alkol aldığını yani nereden bilecek ki ama polis olduğu için silahı var daha önce bir kere silah dayadı başıma ve kavgalarda çoğunlukla da önce sana sıkacağım sonra kendime sıkacağım diye bana tehditler ediyor emniyetin bundan haberi olsa işinden bile olur da ben vicdanlı biriyim
yani esinizden bosanin kurtarilacak gibi degil de mahkemede eliniz guclu olurdu diye soyluyorum.suan bunlarin gercekligini ispatlamak zor darp raporu olsa nafakayi artirirdi belkiBir önceki konumda bahsetmiştim ve aslında darp raporu almadım eş im beni bir yanı var o yanıyor uğraşmak istemiyorum cehennemi yaşatır insana gerçekten o kadar güçlü değilim ailem de o kadar güç değil onunla uğraşacak kadar Allah'a havale edip çocuklarını mağdur etmesin istiyorum artık ondan başka beklentim yok şu an 12 gündür ayrı yaşıyoruz kavgadan sonra o babasının evine gitti bırakın biraz mahçupluk hissetmeye hala beni suçluyormuş beni o hala Tuğba getiriyor beni alttan almıyor diye
Bir buçuk milyar? Milyon olmasın o? Eli yüzü düzgün sorun çıkarmayacak bir araba en az 1 milyon şu anda, kalan 500 bini faize koysanız belki bir yıl sadece kiranizi karşılar ama seneye enflasyon farkı yüzünden ana paraniz da erir gider. Bir sene sonra hem evsiz hem parasız kalırsınız...Bu mu yani planınız?Niye komik geldi ki bahsettiğin para küçük bir miktar değil bir buçuk milyardan bahsediyoruz araba aldıktan sonra kalan parayı döndüreceğim
Evet aslında darp raporu alip kıyıda köşede bulundurursaydım dedim ama inanın komşularım çevrem o kadar şahidim var ki sesimize o kadar kişi duydu kiyani esinizden bosanin kurtarilacak gibi degil de mahkemede eliniz guclu olurdu diye soyluyorum.suan bunlarin gercekligini ispatlamak zor darp raporu olsa nafakayi artirirdi belki
Siz vicdandan değil de mesleginden olursa geliriniz kesilir diye şikayetçi olmadınız. Bundan sonra sizin de yiyeceğiniz kalbinizin ekmeği, fazlası değil merak etmeyinPiraye arkadaşım bu yoruma ağlamaklı gülme simgesini neden koydunuz acaba ben gülecek bir şey göremiyorum da sadece acı görüyorum ve mağdur bir kadın görüyorum gerçekten herkes kalbinin ekmeğini yer İnşallah ne kadar güzel bir söz
O
Siz gerçekten hayat koşulları konusunda çok toysunuz o yüzden yanlış yonlendirenlere kanıp hata yapmayın. Eşiniz şu anda evin kullanımını ve bir çocuğun kreş parasını vererek zaten çok cömert davranmış. Çekismeliye giderseniz çok kaybınız olacak. Bir de çocugum küçük , kıyamıyorum diyorsunuz da burda 4-5 aylıkken bebeğini bırakıp çalışan kadınlar var çünkü herkes evladı için çabaliyor, annelik bu demek...
umarim sahit olurlar da genelde boyle seyler de kadinlar ortada kaliyor .siz bir avukatla konusun araba falan size luks hic o hayallere girmeyin .avukatla oturup kar zarar dengesi yapin anlasmali olursa ne olur cekismeli de tahmini ne olur mantikli dusunun. kpss yi deneyin ama biliyorsunuz zor ihtimal baska secenekler olusturun kendinize .Ne olursa olsun esiniz sizi finanse etmez cunku kendi bacaginizdan siz asilacaksiniz .Evet aslında darp raporu alip kıyıda köşede bulundurursaydım dedim ama inanın komşularım çevrem o kadar şahidim var ki sesimize o kadar kişi duydu ki
E delil yok bişi yok. Çekişmeliye gitme durumunuz bu durumda zor. Neyin tazminatını alacaksınız anlamadım ben. Anlaşmalı davada tazminata hükmedilmez, dilekçedeki maddeler uygulanır, yani en azından istediğinize yakın şeyler elde etmek istiyorsanız anlaşmak zorundasınız. Korkuyorum diye diye adamın insafına kalmış sizin maddi durumlar da.Bir önceki konumda bahsetmiştim ve aslında darp raporu almadım eş im beni bir yanı var o yanıyor uğraşmak istemiyorum cehennemi yaşatır insana gerçekten o kadar güçlü değilim ailem de o kadar güç değil onunla uğraşacak kadar Allah'a havale edip çocuklarını mağdur etmesin istiyorum artık ondan başka beklentim yok şu an 12 gündür ayrı yaşıyoruz kavgadan sonra o babasının evine gitti bırakın biraz mahçupluk hissetmeye hala beni suçluyormuş beni o hala Tuğba getiriyor beni alttan almıyor diye
İş yeri bilmiyor ki alkol aldığını yani nereden bilecek ki ama polis olduğu için silahı var daha önce bir kere silah dayadı başıma ve kavgalarda çoğunlukla da önce sana sıkacağım sonra kendime sıkacağım diye bana tehditler ediyor emniyetin bundan haberi olsa işinden bile olur da ben vicdanlı bi
Takılma cnm komik bişe yok bura çoğu insana iyi gelmiyo kendi başlarina gelirlerse anlarlar yoksa aslaPiraye arkadaşım bu yoruma ağlamaklı gülme simgesini neden koydunuz acaba ben gülecek bir şey göremiyorum da sadece acı görüyorum ve mağdur bir kadın görüyorum gerçekten herkes kalbinin ekmeğini yer İnşallah ne kadar güzel bir söz
Kadinlar kulubunde hic kimse babanin cocuga odeyecegi nafakaya laf etmiyor gercekci olmayan ben calismayayim adam evli gibi her seyimi karsilasinin hukuki ve mantiksal karsiligi yok diyoruz .İki yasinda cocuk krese gitmez vs vs olaylari gercekci degil diyoruz kadin calisacak adam nafakasini odeyecek boyle boyle yasacaklarKonu sahibine herkes çocuğu için çalışıyor diyorsunuz ama adam çocuğu için nafaka ödeyince buna itiraz ediyorsunuz. Babalık demekte bu demek ama kadına gelince sen doğurdu sen bak tavır nedir?
Merhaba uzun süren gelgitlerim sonucunda sonunda boşanmaya karar verdim eşim o kadar yaptığı çirkinliklerden sonra şimdi de beni parayla cezalandırmaya çalışıyorkendisi polis iki küçük çocuğumuz var velayet bende kalacak eşim bana 5bin nafaka verecekmiş şu an oğlum 2 yaşında olduğu için ben çalışamayacağım yani ben bu 5 bine itiraz etsem alabileceğim maksimum nafaka ne kadar olur benim şartlarda olup da bu konuda tecrübesi olanlar var mı Bir de bu boşanmış kadınlara yönelik maaş oluyormuş devletin verdiği Bir de faturaların %50'sini ödeme Hakkı oluyormuş bunlar hakkında ve maddi olarak boşanmış kadınların daha fazla ne hakkı var bilgisi olan var mı ya da tecrübeli bayanlar var mı ?
Nerde itiraz etmişim nafakaya? Gösterir misiniz?Konu sahibine herkes çocuğu için çalışıyor diyorsunuz ama adam çocuğu için nafaka ödeyince buna itiraz ediyorsunuz. Babalık demekte bu demek ama kadına gelince sen doğurdu sen bak tavır nedir?
10 bine kiralık ev bulamıyorum belki kucukk yerlerde bi ihtimaliyi de adam ozel kresi oduyormus en az 7-8 bin .evi size birakiyor kira 10 bin desek yarisini size hibe ediyor 5 bin .5 bin de nafaka varsa 22 bin birakiyor size aylik daha ne yapsin
Evliyken yaptığına minnet ettiren adamın boşanınca her şeyi karşılayacağına inanmak değişik bir iyimserlik olmuş.Kadinlar kulubunde hic kimse babanin cocuga odeyecegi nafakaya laf etmiyor gercekci olmayan ben calismayayim adam evli gibi her seyimi karsilasinin hukuki ve mantiksal karsiligi yok diyoruz .İki yasinda cocuk krese gitmez vs vs olaylari gercekci degil diyoruz kadin calisacak adam nafakasini odeyecek boyle boyle yasacaklar
İş yeri bilmiyor ki alkol aldığını yani nereden bilecek ki ama polis olduğu için silahı var daha önce bir kere silah dayadı başıma ve kavgalarda çoğunlukla da önce sana sıkacağım sonra kendime sıkacağım diye bana tehditler ediyor emniyetin bundan haberi olsa işinden bile olur da ben vicdanlı biriyim
Kadinlar kulubunde hic kimse babanin cocuga odeyecegi nafakaya laf etmiyor gercekci olmayan ben calismayayim adam evli gibi her seyimi karsilasinin hukuki ve mantiksal karsiligi yok diyoruz .İki yasinda cocuk krese gitmez vs vs olaylari gercekci degil diyoruz kadin calisacak adam nafakasini odeyecek boyle boyle yasacaklar
Neden kızdinizSize hem çok üzüldüm, hem de çok kızıyorum.
Allah sizi tez zamanda kurtarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?