Nafaka boşanmış kadın hakki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
darp raporu alip sikayetci oldunuz mu ?
Bir önceki konumda bahsetmiştim ve aslında darp raporu almadım eş im beni bir yanı var o yanıyor uğraşmak istemiyorum cehennemi yaşatır insana gerçekten o kadar güçlü değilim ailem de o kadar güç değil onunla uğraşacak kadar Allah'a havale edip çocuklarını mağdur etmesin istiyorum artık ondan başka beklentim yok şu an 12 gündür ayrı yaşıyoruz kavgadan sonra o babasının evine gitti bırakın biraz mahçupluk hissetmeye hala beni suçluyormuş beni o hala Tuğba getiriyor beni alttan almıyor diye

Bu bedeller arabaya ve kullanıma göre değişir. Kaskosu düşük ucuz alırsın sanayiden çıkmaz, az kullanırsın yakıt az gider ama boş boş vergi , zts, bakım, muayene...vs ödersin gibi bibi...
Evet arabada masraflı aslında zaten araba alabilmem için eve satıp almam lazım başka türlü zaten alacaktım durumum yok da

Piraye arkadaşım bu yoruma ağlamaklı gülme simgesini neden koydunuz acaba ben gülecek bir şey göremiyorum da sadece acı görüyorum ve mağdur bir kadın görüyorum gerçekten herkes kalbinin ekmeğini yer İnşallah ne kadar güzel bir söz

yani esinizden bosanin kurtarilacak gibi degil de mahkemede eliniz guclu olurdu diye soyluyorum.suan bunlarin gercekligini ispatlamak zor darp raporu olsa nafakayi artirirdi belki

Niye komik geldi ki bahsettiğin para küçük bir miktar değil bir buçuk milyardan bahsediyoruz araba aldıktan sonra kalan parayı döndüreceğim
Bir buçuk milyar? Milyon olmasın o? Eli yüzü düzgün sorun çıkarmayacak bir araba en az 1 milyon şu anda, kalan 500 bini faize koysanız belki bir yıl sadece kiranizi karşılar ama seneye enflasyon farkı yüzünden ana paraniz da erir gider. Bir sene sonra hem evsiz hem parasız kalırsınız...Bu mu yani planınız?

Son düzenleme:
yani esinizden bosanin kurtarilacak gibi degil de mahkemede eliniz guclu olurdu diye soyluyorum.suan bunlarin gercekligini ispatlamak zor darp raporu olsa nafakayi artirirdi belki
Evet aslında darp raporu alip kıyıda köşede bulundurursaydım dedim ama inanın komşularım çevrem o kadar şahidim var ki sesimize o kadar kişi duydu ki

Siz vicdandan değil de mesleginden olursa geliriniz kesilir diye şikayetçi olmadınız. Bundan sonra sizin de yiyeceğiniz kalbinizin ekmeği, fazlası değil merak etmeyin

Konu sahibine herkes çocuğu için çalışıyor diyorsunuz ama adam çocuğu için nafaka ödeyince buna itiraz ediyorsunuz. Babalık demekte bu demek ama kadına gelince sen doğurdu sen bak tavır nedir?

Evet aslında darp raporu alip kıyıda köşede bulundurursaydım dedim ama inanın komşularım çevrem o kadar şahidim var ki sesimize o kadar kişi duydu ki
umarim sahit olurlar da genelde boyle seyler de kadinlar ortada kaliyor .siz bir avukatla konusun araba falan size luks hic o hayallere girmeyin .avukatla oturup kar zarar dengesi yapin anlasmali olursa ne olur cekismeli de tahmini ne olur mantikli dusunun. kpss yi deneyin ama biliyorsunuz zor ihtimal baska secenekler olusturun kendinize .Ne olursa olsun esiniz sizi finanse etmez cunku kendi bacaginizdan siz asilacaksiniz .

E delil yok bişi yok. Çekişmeliye gitme durumunuz bu durumda zor. Neyin tazminatını alacaksınız anlamadım ben. Anlaşmalı davada tazminata hükmedilmez, dilekçedeki maddeler uygulanır, yani en azından istediğinize yakın şeyler elde etmek istiyorsanız anlaşmak zorundasınız. Korkuyorum diye diye adamın insafına kalmış sizin maddi durumlar da.

Takılma cnm komik bişe yok bura çoğu insana iyi gelmiyo kendi başlarina gelirlerse anlarlar yoksa asla

Konu sahibine herkes çocuğu için çalışıyor diyorsunuz ama adam çocuğu için nafaka ödeyince buna itiraz ediyorsunuz. Babalık demekte bu demek ama kadına gelince sen doğurdu sen bak tavır nedir?
Kadinlar kulubunde hic kimse babanin cocuga odeyecegi nafakaya laf etmiyor gercekci olmayan ben calismayayim adam evli gibi her seyimi karsilasinin hukuki ve mantiksal karsiligi yok diyoruz .İki yasinda cocuk krese gitmez vs vs olaylari gercekci degil diyoruz kadin calisacak adam nafakasini odeyecek boyle boyle yasacaklar

Ortak alınan satilip bolu 2

Nafaka 3 bin

Kreş okul parası diye bir şey yok

Diyeceklerim bu kadar

Sizin

Kreş parası artı 5 bin artı evi vermiş

Evliyken yaptığına minnet ettiren adamın boşanınca her şeyi karşılayacağına inanmak değişik bir iyimserlik olmuş.

Size hem çok üzüldüm, hem de çok kızıyorum.
Allah sizi tez zamanda kurtarsın.

Adam her şeyi karşılayacak zaten çocukları için bir bir miktar nafaka ödeyecek ve evden gidecek. Yapacağı başka bir şey yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…