Nafaka boşanmış kadın hakki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evliyken yaptığına minnet ettiren adamın boşanınca her şeyi karşılayacağına inanmak değişik bir iyimserlik olmuş.
Tabii ki her şeyi karşılasın demiyorum ama iki çocuk ve çalışmayan bir annenin toplamda alacağı nafaka sizce 5.000 mi orada ben özel okula gönderme diyorum zaten kendisi gönderiyor çünkü benim çocuklarımın karnı doysun devlet'tede okullar var

Adam her şeyi karşılayacak zaten çocukları için bir bir miktar nafaka ödeyecek ve evden gidecek. Yapacağı başka bir şey yok.
Yanina tatli da ister misiniz .Evi versin, kresi odesin ,nafakayi 20 bin odesin kendisi ne yaparsa yapsin bunu kabul eden hakimi bulalim da tum kk ayni hakime bosansin bir ilk olabilir polis maasiyla bunlarin karsilanmasi

Yanina tatli da ister misiniz .Evi versin, kresi odesin ,nafakayi 20 bin odesin kendisi ne yaparsa yapsin bunu kabul eden hakimi bulalim da tum kk ayni hakime bosansin bir ilk olabilir polis maasiyla bunlarin karsilanmasi

Yok tatlıyı siz alın!!!
Sanırım farkında değilsiniz adam çocukların babası. kadında annelerin ve evde çocuk bakıyor.

İki çocuk var ve siz gerçekten şu şartlarda kpss bekleyecek lüksü kendinizde buluyorsunuz. Ekonomiden zerre haberiniz yok bak elinizdeki hazırı kısa zamanda eritirsiniz, nafakadan ayrı düzenli gelir size acilen lazım. Anlaşamadığımız yer bu. Gel git akıllı adamın yarın çocukları özel okuldan alıp evin kullanım hakkını geri çekmeyeceğini nerden biliyorsunuz?

Dönün yorumlarınıza bir bakın. Hepsinde kadınlar it gibi çalışıp çocuklarına bakıyor gibi şeyler yazmışsınız. Ayrıca Madem itiraz etmiyorsunuz bu kadar karşıt yorum niye?
Aynen öyle yazdım, çunku oyle...Annenin çalışıyor olması babanın çocugun sorumlulugunu almayacagi , nafaka odemeyecegi anlamına gelmiyor, çocugun ve kadının adamın insafına kalmaması, çocugun daha iyi koşullarda yaşaması anlamına geliyor . Kocanız acun değilse yasanın öngördüğü nafaka ile çocuğa bakılmaz, perişan büyür,Çok mu zor bunu anlamak?

Yok tatlıyı siz alın!!!
Sanırım farkında değilsiniz adam çocukların babası. kadında annelerin ve evde çocuk bakıyor.
Kadin da cocuklarin annesi farkinda degilsiniz sanirim .2 yas cocuk krese gidebiliyor biliyorsunuz ozel sektorde 6 ay annelik izni .devlet kendisi bile 2 yil ucretsiz izin hakki veriyor sonra pasa pasa cocuk krese anne ise gidiyor . Adam iki cocugun kresini oderim demis anne de o arada bir zahmet calisacak

Nafaka ile çocuğa bakılır sizin gibilerin itirazı olmasa.

Nasil bir anlatsaniza mesela 30 bin alan adamin nafakasiyla nasil gecinilir ? burda adam polis 50 bin resmi geliri .bununla hem adam hem baska aile nasil gecinir ? Ekstra is yapmak da yasak memurlarda .Bir hesap yapin ogrenelim biz de ufkumuz genislesin

Yok tatlıyı siz alın!!!
"Evde oturup, kendi çocuguna bakmak" bir meslek değil,...Milyonlarca kadın gibi çalisip hayatinizi kazanıp , mesaiden sonra gelip eve çocuga bakacaksiniz. Ancak o şekilde çocugunuza maddi manevi "bakmiş" olursunuz. Diğer türlü boşandiginiz adamın insafına kalırsınız çünkü nafaka çocuga yet-mez...

Baba zaten aile babası olsaymis şiddet gostermezmis.

Evdeki hesap çarşıya uymuyor. Tazminat olarak alacağınız parayı yastık altı yapmayı planlamanız hata. Adam çocuklarına nafaka ve eğitim desteği de sağlıyor ille de bana da nafaka versin diyorsunuz.

Kendimden örnek vereyim. Bizimki de canı istediginde parça parça gonderiyordu . Naptim? Hemen işe girdim gece vardiyasina geçtim ki çocuklarım uyandığında yanlarında olayım . Ekonomik özgürlüğümüz olsun. Sonra annem kolunu kirinca babamın da Demans hastalığı çıktı işten çıktım . Şimdi yine buldum iş. Kızımı da kreşe vericem onu da ayarladım. Şuan sifir maddi manevi destekle cocuklarimla hayatımıza bakıyoruz.

Nafaka miktarını Üfe oraninda arttırım şartıyla kabul edin . Elinizdekin de olmayın. Sistem çok yavaş ileriyor . Geçen gunler omrunuzden oluyor artık yolunuza bakın.

Önceki konularınızı bilmiyorum, adamın düzelme ihtimali yok mu,şiddet ve aldatma mı vardı?yuvaların yıkılması çok üzücü,çocuklar da çok ufakmış..bu ekonomik krizde boşanmak da lüks oldu..illahaki boşanacağım diyorsanız işinizi ,konutunuzu falan garantiye alın, ekonomik olarak güçlü olmalısınız, boşanma öyle kolay değil, herturlu insanı çok etkiler.hele ki çocukları.. .siz 2 çocukla hayat mücadelesi verceksiniz ama o en kısa sürede evlenip düzen kuracaktır..duzelme ihtimali varsa belki yuvanızı kurtarirsinız..

bayanın düşmanı bayan derler
Kim diyor bunu? Ben sizden başka kimsede duymadım söz öbeği.

Branşınız ne? İnşallah atanabilirsiniz. Bu seneyi bir şekilde kurtarırsanız seneye kreşe başlar, en kötü ihtimal atanamazsanız bile çalışmaya başlamış olursunuz. Aile desteğiniz yok mu hiç?

Evet kadın çocuklarını annesi ve çocukların bütün bakımını kadın yapıyor zaten kocası çocuk bakımında hiç yardımcı olmuyormuş.
Ayrıca çocuğun kreş vermek için en az 9 bin TL'ye ihtiyaç var ama bunuda anne karşılaşınca itirazınız olamayacak, ama baba kredi ve nafaka ödeyince adama haksızlık yapılıyor oluyor.

Ha şunu da diyeyim. 2 ay icra sınırı var nafakalarda. Adamın tepesi atar matar, icra sınırından 1 gün önce hesabınıza atarsa napacaksınız? Onu da düşünün hareket edin. Siz normal koca boşamıyorsunuz, sizi yıllarca manipule eden, fiziksel, duygusal ve yer yer ekonomik şiddet uygulayan bir adamı boşuyorsunuz. Ben evde oturayım o da bize bakmaya devam etsin biraz uç bir beklenti bu yüzden.

Ay üstüme iyilik...Hakim konu sahibinin polis kocasina 500 bin nafaka yazdı da ben mi tuttum elini Alabileceği maximum 10 bin, sizi dinleyip çekismeliye giderse olacagi bu, buyursun baksın bakabiliyorsa ...Zorlandigi yerde siz destek çıkarsınız belki, bana ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…