- 29 Mayıs 2024
- 190
- -65
- 11
- Konu Sahibi tugbaelaaaaaaaaa
-
Tabii ki her şeyi karşılasın demiyorum ama iki çocuk ve çalışmayan bir annenin toplamda alacağı nafaka sizce 5.000 mi orada ben özel okula gönderme diyorum zaten kendisi gönderiyor çünkü benim çocuklarımın karnı doysun devlet'tede okullar varEvliyken yaptığına minnet ettiren adamın boşanınca her şeyi karşılayacağına inanmak değişik bir iyimserlik olmuş.
Yanina tatli da ister misiniz .Evi versin, kresi odesin ,nafakayi 20 bin odesin kendisi ne yaparsa yapsin bunu kabul eden hakimi bulalim da tum kk ayni hakime bosansin bir ilk olabilir polis maasiyla bunlarin karsilanmasiAdam her şeyi karşılayacak zaten çocukları için bir bir miktar nafaka ödeyecek ve evden gidecek. Yapacağı başka bir şey yok.
Nerde itiraz etmişim nafakaya? Gösterir misiniz?
Yargılamanız anlayışla karşılıyorum ama benimle yaşadığımı Bir ben Bir Allah biliyor ben bu kinle tutsun bir daha hiçbir şey yapmıyorum onaYazdım epey önceki mesajlarimda.
siz bir avukat bulun en kisa zamanda gerisi bosYargılamanız anlayışla karşılıyorum ama benimle yaşadığımı Bir ben Bir Allah biliyor ben bu kinle tutsun bir daha hiçbir şey yapmıyorum ona
Yanina tatli da ister misiniz .Evi versin, kresi odesin ,nafakayi 20 bin odesin kendisi ne yaparsa yapsin bunu kabul eden hakimi bulalim da tum kk ayni hakime bosansin bir ilk olabilir polis maasiyla bunlarin karsilanmasi
İki çocuk var ve siz gerçekten şu şartlarda kpss bekleyecek lüksü kendinizde buluyorsunuz. Ekonomiden zerre haberiniz yok bak elinizdeki hazırı kısa zamanda eritirsiniz, nafakadan ayrı düzenli gelir size acilen lazım. Anlaşamadığımız yer bu. Gel git akıllı adamın yarın çocukları özel okuldan alıp evin kullanım hakkını geri çekmeyeceğini nerden biliyorsunuz?Tabii ki her şeyi karşılasın demiyorum ama iki çocuk ve çalışmayan bir annenin toplamda alacağı nafaka sizce 5.000 mi orada ben özel okula gönderme diyorum zaten kendisi gönderiyor çünkü benim çocuklarımın karnı doysun devlet'tede okullar var
Aynen öyle yazdım, çunku oyle...Annenin çalışıyor olması babanın çocugun sorumlulugunu almayacagi , nafaka odemeyecegi anlamına gelmiyor, çocugun ve kadının adamın insafına kalmaması, çocugun daha iyi koşullarda yaşaması anlamına geliyor . Kocanız acun değilse yasanın öngördüğü nafaka ile çocuğa bakılmaz, perişan büyür,Çok mu zor bunu anlamak?Dönün yorumlarınıza bir bakın. Hepsinde kadınlar it gibi çalışıp çocuklarına bakıyor gibi şeyler yazmışsınız. Ayrıca Madem itiraz etmiyorsunuz bu kadar karşıt yorum niye?
Kadin da cocuklarin annesi farkinda degilsiniz sanirim .2 yas cocuk krese gidebiliyor biliyorsunuz ozel sektorde 6 ay annelik izni .devlet kendisi bile 2 yil ucretsiz izin hakki veriyor sonra pasa pasa cocuk krese anne ise gidiyor . Adam iki cocugun kresini oderim demis anne de o arada bir zahmet calisacakYok tatlıyı siz alın!!!
Sanırım farkında değilsiniz adam çocukların babası. kadında annelerin ve evde çocuk bakıyor.
Aynen öyle yazdım, çunku oyle...Annenin çalışıyor olması babanın çocugun sorumlulugunu almayacagi , nafaka odemeyecegi anlamına gelmiyor, çocugun ve kadının adamın insafına kalmaması, çocugun daha iyi koşullarda yaşaması anlamına geliyor . Kocanız acun değilse yasanın öngördüğü nafaka ile çocuğa bakılmaz, perişan büyür,Çok mu zor bunu anlamak?
Nasil bir anlatsaniza mesela 30 bin alan adamin nafakasiyla nasil gecinilir ? burda adam polis 50 bin resmi geliri .bununla hem adam hem baska aile nasil gecinir ? Ekstra is yapmak da yasak memurlarda .Bir hesap yapin ogrenelim biz de ufkumuz genislesinNafaka ile çocuğa bakılır sizin gibilerin itirazı olmasa.
İzmire tasiniyorum 25 in altina oturulacak ev bulamadim ama simdi 25 yazsam herkes lincleyecek .bence kira odememek mukemmel bir arti konu sahibi farkinda degil bu nimetin10 bine kiralık ev bulamıyorum belki kucukk yerlerde bi ihtimal
"Evde oturup, kendi çocuguna bakmak" bir meslek değil,...Milyonlarca kadın gibi çalisip hayatinizi kazanıp , mesaiden sonra gelip eve çocuga bakacaksiniz. Ancak o şekilde çocugunuza maddi manevi "bakmiş" olursunuz. Diğer türlü boşandiginiz adamın insafına kalırsınız çünkü nafaka çocuga yet-mez...Yok tatlıyı siz alın!!!
Sanırım farkında değilsiniz adam çocukların babası. kadında annelerin ve evde çocuk bakıyor.
Baba zaten aile babası olsaymis şiddet gostermezmis.Vallahi canım ben el açmıyorum o çocuklar sadece benim değil hakkımız neyse paşa paşa da ödemek zorunda ki kaldı ki ben çalışmayacağım demiyorum çalışana kadar benimde nafakamı vermek zorunda diyorum ama çocuklarına ömür boyu bakmak zorunda ben çalışmaya başlayınca çocukların nafakası kesilmeyecek sadece benimki kesilecek yani onun ömür boyu bakmakla yükümlü olduğu iki çocuğu var yok öyle boşanınca elini ayağını çekmek ben de it gibi çalışırım ama şu an çalışmaya şartlarım uymuyor herkes annen baksın demiş ama benim annem hasta bakamaz oğlum da küçük kreş yaşında değil kaldı ki kreşe gönderdim diyelim bizim buradaki kreşler şu an 8-9 bin istiyor benim zaten alacağım maaş en fazla 17bin
Kim diyor bunu? Ben sizden başka kimsede duymadım söz öbeği.bayanın düşmanı bayan derler
Kadin da cocuklarin annesi farkinda degilsiniz sanirim .2 yas cocuk krese gidebiliyor biliyorsunuz ozel sektorde 6 ay annelik izni .devlet kendisi bile 2 yil ucretsiz izin hakki veriyor sonra pasa pasa cocuk krese anne ise gidiyor . Adam iki cocugun kresini oderim demis anne de o arada bir zahmet calisacak
Ay üstüme iyilik...Hakim konu sahibinin polis kocasina 500 bin nafaka yazdı da ben mi tuttum eliniNafaka ile çocuğa bakılır sizin gibilerin itirazı olmasa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?