- 21 Ağustos 2022
- 2.024
- 6.875
- 88
- 33
- Konu Sahibi tugbaelaaaaaaaaa
-
Bu zamana kadar çalışmadığınız için sanırım maddi konularda acemisiniz. Ancak eşiniz çok makul yaklaşmış. Evi size bırakmış en azından siz bir daha evlenene kadar. Çocuğun kreş parasını verecek, 5 bin nafaka verecek ve 100 bin lira tazminat verecek. Buna ek olarak ben olsam 15 bin nafaka yerine küçük çocuğun kreş masrafı konusunu dile getirebilirdim ki çalışabileyim. Olaki adamı 15 bin diye direttiniz adam da sinirlenip elindeki 100 bin lirayı vermeyip evi size bırakmaktan vazgeçebilir. Kaldı ki evliyken hiç çalışmadığınız için alınan evde maddi olarak bir katkınızın olmadığını öne sürerse evin yarısı bile size gelmeyebilir. Size evi bırakmaz, 15 bin lira nafaka verir mahkeme, anne baba evinde diken üstünde yaşar gidersiniz.Yok dükkan zaten babasının üzerine ama gelirini paylaşıyorlar babasıyla tarlada babasının üzerine onun gelirini de paylaşıyorlar Ve benim eşim bunu yapmasına rağmen ki her kavgada yapıyor bunu şu an haklı modda geziyor biliyor musun 10 gündür hiç mahcubiyetlik yok hatta beni suçluyor ben onu alttan almıyormuşum eski Tuğba değilmişim
Bu çok bencilce bir yaklaşım leş gibi adamı boşarken bir kadın önce çocuklarım muhtaç kalmasın diyerek kendi ayakları üzerinde durmalı, babadır yapmak zorundadır diye camilerden anons etsek ne yazar, adam adam olsa karısı boşamaz zaten, böyle adamlara muhtaç olmayı nasıl kabul edebiliyorlar anlamıyorum.Siz maddi manevi doğurduğunuz çocuğa bakmayı tercih edebilirsiniz, başkası da boşandığı zaman kanunların verdiği hakları kullanmayı tercih edebilir buda onu ilgilendiriyor.
Kanunun verdiği hak 15 bin nafaka ile evlilik sonrası alınan bi evciğin yarısı. Tazminat falan diyorsanız darp raporu almayarak onu da eritmiş, yaşadığı psikolojik şiddeti de nasıl kanıtlar, zor çünkü o kısım. Kaldı ki kendisi çekişmeliden korkuyor. Şiddet uygulayan bir adamın ver demekle her şeyi konu sahibinin önüne yığması bir ütopyadan ibaret.Siz maddi manevi doğurduğunuz çocuğa bakmayı tercih edebilirsiniz, başkası da boşandığı zaman kanunların verdiği hakları kullanmayı tercih edebilir buda onu ilgilendiriyor.
Adam polis memuru kazancini nafakayi hesaplamak lazim mecbur kadin calisacak .ki adam karisini doven bir tip olmasina ragmen epey bisi kabul etmis .ben olsam bu sartlari resmilestirip onume bakarim ev buyuk bir nimet bir aydir kiralik ev bakiyorum anam agladi yemin ederim 29 a buldum bi tane yarabbi sukur modundayimBoşver canım, bazıları söz konusu çalismak olunca bütün idrak yollarını kapatıyor, sabah erken kalkıp çalışmak ve kendi geçimini sağlamak düşüncesi bile çildirtiyor onları. Madem çocuk doğurduk, herkes bize bakmak zorunda kafasıyla çocuklarina gelir kapısı muamelesi yaptıklarının bile farkında değiller...
Kanunun verdiği haklar he mi?Siz maddi manevi doğurduğunuz çocuğa bakmayı tercih edebilirsiniz, başkası da boşandığı zaman kanunların verdiği hakları kullanmayı tercih edebilir buda onu ilgilendiriyor.
Çocuklar bir tek eşinizin değil farkındaysanız ?Eşim kirada oturmayacak bir evi daha var ve yan geliri de var peki 5.bin nafakayla 2 küçük çocuğa nasıl bakılır Bir de buna cevap verin
Bu kafada bir insanın anlayacagı seyler değil bunlar. Yormayın kendinizi benceKanunun verdiği haklar he mi?Saatlerdir bunu anlatıyoruz, iş kanuna kalirsa konu sahibi maximum 10 bin nafaka bankada 3 kuruş parayla babasınin evine dönecek. Siz kanunu ne zannediyorsunuz allahaşkına, gerçekten bir anlatsaniz biz de öğrensek?
Bana nedense bazı konuları abartıyorsunuz gibi geliyor.İş yeri bilmiyor ki alkol aldığını yani nereden bilecek ki ama polis olduğu için silahı var daha önce bir kere silah dayadı başıma ve kavgalarda çoğunlukla da önce sana sıkacağım sonra kendime sıkacağım diye bana tehditler ediyor emniyetin bundan haberi olsa işinden bile olur da ben vicdanlı biriyim
2 çocuğunuzu ne kadar düşünüyormuşsunuz gerçekten. Barınacak konut mu önemli, sizin altınıza çekeceğiniz araba mı ?Aslında ben şöyle de düşündüm annemle babam beraber yaşıyorlar şu anki oturduğumuz evin yarısı benim ben burayı satıp en az bir buçuk milyar yapar burayı satıp buranın parasıyla kendime bir araba alıp kalanı da bankada çevirip kalanı da yatırım olarak koymayı düşünüyordum bu sayede para sıkıntısı çekmem diye düşündüm çalışma hayatım olana kadar ama ablam beni engelliyor iki çocukla annenin evinde yapamazsın diyor normalde de benim oğlumla sağ olsun annem babam çok ilgilenirler aslında onlarla beraber rahatım ama o durum farklı olur diyor
Boşver canım, bazıları söz konusu çalismak olunca bütün idrak yollarını kapatıyor, sabah erken kalkıp çalışmak ve kendi geçimini sağlamak düşüncesi bile çildirtiyor onları. Madem çocuk doğurduk, herkes bize bakmak zorunda kafasıyla çocuklarina gelir kapısı muamelesi yaptıklarının bile farkında değiller...
Size bir sır vereyim:Ah hiç sormayın oğlum sürpriz bebek ve tek ilişkide oldu Bir de o zamanlar ki sorunlarımız bu kadar büyük değildi ben bu kadar dolu değildim en azından boşanma taraftarı da değildim ama bazen oğluma haksızlık yaptığımı ben de düşünmüyor değilim
Sokakta kalmayacgim annemlerin evine geçersem böyle yapmayi düşünüyorum çocuk varsa arabada ihtiyaç2 çocuğunuzu ne kadar düşünüyormuşsunuz gerçekten. Barınacak konut mu önemli, sizin altınıza çekeceğiniz araba mı ?
Bu kafada bir insanın anlayacagı seyler değil bunlar. Yormayın kendinizi bence
Anne babanızın evde 3 nüfus daha istediğini size düşündüren nedir ?Sokakta kalmayacgim annemlerin evine geçersem böyle yapmayi düşünüyorum çocuk varsa arabada ihtiyaç
Bakin sizin geliriniz bile yok araba size cok luks .esiniz dovmus vs ama maddi olarak zorlanmamissiniz sanirim .isiniz yok maasiniz yok araba size suan cok fazla luks vallahi hayat disarda cok zorSokakta kalmayacgim annemlerin evine geçersem böyle yapmayi düşünüyorum çocuk varsa arabada ihtiyaç
Kanunların verdigi haklar bu konudaki eşin verdiklerinden daha az bunu neden ısrarla idrak edemiyorsunuz ?Haklısınız çocuğu doğurup bütün bakımını üstlenmek üstüne birde işin maddiyat kısmını da boşandığım kişi ile eşit şekilde paylaşmak benim anlayacağım bir şey değil. Ben kanunların verdiği bütün hakları gerektiğinde sonuna kadar kullanırım. Siz kullanmayı tercih etmiyorsanız oda sizin bileceğiniz iş.
Vallahi kusura bakmasın da o sorumluluğu tek başıma alamam yani paşa paşa da bakmak zorunda çalışsam da çalışmasam da onun çocuğa ödeyeceği ayrı bir konu çalışırsam sadece bana ödemeyecek zaten vermiyor ki sadece kreş ve evi veriyor Bir de 5 bini veriyor zaten başka verdiği bir şey yok yani kabul etmiyor yani siz dediniz ya o kadar şey veriyor dediniz evet bu kadar leş bir insan haftanın en az 3 güne alkol kullanıp ufacık bir laf ya da surat asmayla sabaha kadar bir insana cehennemi yaşatacak bir insan şiddetler hakaret küfürler arka arkası kesilmeyecek derecede bu arada beni ölümle de tehdit ediyor cinnet geçireyim ikimizi de öldüreyim mi istiyorsun diyor ve bunu bu hale maalesef alkol getiriyor alkolsuzken vicdanlı ve merhametli bir insan aslında ama o yönünu hep saklıyor Bir de iyi bir baba değil ama çocuklarına çok düşkün bir baba çocuklarıni mağdur etmez diye düşünüyorum sadeceBana nedense bazı konuları abartıyorsunuz gibi geliyor.
Kusura bakma ama boşanırken çoğu adam bu kadar şey vermez. Kiii sizin anlattığınız gibi bu kadar leş bir adamsa bu dediklerinizi vermez burada anlatmadığınız yada abarttığınız yerler var bana kalırsa. Adam madem bu kadar kötü karaktersiz bir adam size oturduğu evi veriyor kreş parasını veriyor üstüne çocuklara nafaka + eski eşine nafaka veriyor zaten bunlar maaşının yarısı yapıyor adamın. Siz hala çalışmayacağım daha fazla para istiyorum derdindesiniz.
Ben sizin anlattığınız gibi bir adamdan ayrılmak istesem arkama bile bakmadan giderim gerekirse markette kasiyer olarrak çalışırım bu adama minnet etmem kpss yemi çalışacaksınız boş kalan zamanlarda çalışırım çocuklarıda kreşe verim.
Siz zaten besyo mezunuymuşsunuz gidin özel okulda çalışın o olmazsa spor salonlarına gidin orada çalışın. Çalışmak isteyene gerçekten iş var. Ama siz habire yok çocuk yok kpss bahaneler yaratıyorsunuz.
İhtiyaçları karşılamak için işe girmek lazım. Bakın ne güzel eğitiminiz var. Kpss olur olmaz kesin değil. En basiti pt olarak işe girebilirsiniz.Sokakta kalmayacgim annemlerin evine geçersem böyle yapmayi düşünüyorum çocuk varsa arabada ihtiyaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?