- 8 Ocak 2015
- 6.090
- 19.103
- 448
- Konu Sahibi tugbaelaaaaaaaaa
-
Oooo sizin hic dunya gercekliginden haberiniz yok .ansizin isten ciktiginizda sikinti olmamasi icin para biriktireceksiniz bir kurusun bile hesabini yapacaksiniz .gerekirse cocuklar buyudukce ek is yapacaksiniz babasina kizsaniz da cocuklar icin babanin huyuna gideceksiniz vs vsNiye nafakalar ömürlük değil mi ayrıca ben bu nafaka ile geçineceğim demiyorum çocuklarımi garantiye alıyorum ben devletin kadrosunda değilim özelde çalışacağım hadi beni bir anda işten çıkardılar o zaman çocuklara nasıl bakacağım ben kendi nafakamın hesabını yapmıyorum çocuklara verilen nafakayı az buluyorum ansızın işten çıktım diyelim o 5000 ile ben o an kısa süreli bile olsa çocuğa nasıl bakacağım Bir ay bile ihtiyaçlarını karşılamazsam bile çocuğum mağdur olacak
Çekismelide tedbir iştirak ve yoksulluk nafakalariyla birlikte özel okul masrafları, ortak mülkün kullanım hakkı filan ömür boyu sabitlenebilir mi devlet memuru eş için, protokol olmaksızın?Alacak. Hanımlar siz iştirak nafakası ve yoksulluk nafakasını karıştırıyorsunuz sanırım bir de bana sürekli hukuk dersi veriyorsunuz da ben zaten hukuk fakültesi mezunuyum ve bu işi yapıyorum ya bırakın da bileyim
Alacak. Hanımlar siz iştirak nafakası ve yoksulluk nafakasını karıştırıyorsunuz sanırım bir de bana sürekli hukuk dersi veriyorsunuz da ben zaten hukuk fakültesi mezunuyum ve bu işi yapıyorum ya bırakın da bileyim
Alacak. Hanımlar siz iştirak nafakası ve yoksulluk nafakasını karıştırıyorsunuz sanırım bir de bana sürekli hukuk dersi veriyorsunuz da ben zaten hukuk fakültesi mezunuyum ve bu işi yapıyorum ya bırakın da bileyim
nafakalalar ömurluk değil, siz ise girince kesilir bildigim kadariyla. Ayrica size kimse nafaka almayin demiyor burda. Adamin size şuan sundukları sadece 5 bin nafakadan ibaret değil, kira derdiniz olmayacak, kreşi eşiniz ödeyecek ve darp raporunuz olmamasina ragmen tazminat verecek. Siz halen daha 5 bin nafaka diyorsunuzNiye nafakalar ömürlük değil mi ayrıca ben bu nafaka ile geçineceğim demiyorum çocuklarımi garantiye alıyorum ben devletin kadrosunda değilim özelde çalışacağım hadi beni bir anda işten çıkardılar o zaman çocuklara nasıl bakacağım ben kendi nafakamın hesabını yapmıyorum çocuklara verilen nafakayı az buluyorum ansızın işten çıktım diyelim o 5000 ile ben o an kısa süreli bile olsa çocuğa nasıl bakacağım Bir ay bile ihtiyaçlarını karşılamazsam bile çocuğum mağdur olacak
Aslında 2024 için hazırlanıyordum geçen yıl Eylül ayında başlamıştım ama eşimle her ay bir kavga durumuna girdiğimiz için sürekli bölük pörçük çalışıp ara verdim bu yıl tam teşekkülü çalışmak istiyorum2025 yılının KPSS sine hazırlanmaya ne zaman karar verdiniz ? Eşiniz boşanma kararı alınca mı ? Sınava dair bir hazırlık yaptınız mı ?
yok hanımefendi anlaşmalı ve çekişmeli arasındaki farkı biliyorum takdir edersiniz ki. bu arada üşenmedim bizzat bilgisayarı açtım. Kendini sigortasız gösterenden talep edilen 20 karar verilen 15. İlk görsel buna ait. Diğerleri de iştirak nafakasıyla yoksulluk nafakasının farkı genel olarak anlaşılsın diye paylaşıyorum. İştirak nafakası eşlerden bağımsız tamamen çocuğun üstün yararı ile ilgili. Bu arada bu 3 davada da ev zaten kadının kullanımına bırakılmıştır. Baba şunu yapmadı bunu yapmadı cümleleri her davada olan mecbur tabiri caizse avukat abartmasıdır.Çekismelide nafakayla birlikte özel okul masrafları, ortak mülkün kullanım hakkı filan ömür boyu sabitlenebilir mi devlet memuru eş için, protokol olmaksızın?
Bu adam tam uğraşacak adam zaten. Şimdi boşanacağına da inanmıyor, aklına esmiş yine terk etmiş evi. Ciddiyet görünce ne hal alır onu kestirmek zor değil. Zaten konu sahibi korkuyor uğraşamam çekişmeli ile diyor. Ama adam her şeyi versin. Nasıl versin? Kim verdirsin? Darp raporu bile alma, çekişmeli mi aman aman de, ama adam versin. Duayla mı verecek nolacak anlamadım ben.iştirak ne yoksulluk ne biliyorum da
50 bin maaşı olan devlet memurundan
kadın evlenene kadar tahsisli ev, kreşler + 5er binden 10 bin iştirak + 5 de yoksulluk alan ben hiç bilmiyorum.
-ha adamın sosyoekonomik durumu üst düzeyde olur adam o an işsiz bile olsa hakim adamda ödeme gücü olduğuna kanaat edebilir. bunu gördüm. adam gıcıklık etmişti,
işsizim diyen ya da 300-500 bin kazandığı halde kağıt üstünde öyle değil 20-30 gösteren bir kuyumcu olur, hakim yürü git ordan der -kibarca tabi. adam villada oturmuyor anasının evine gitmiş.
Düz devlet memuru kişiye böyle karar çıktğını görmedim. varsa örnek karar bilirsek ne güzel olur, nafaka burada çok kişinin sorunu.
burada polis eşi bi sürü üye var kimse öyle bir nafaka almıyor mesela.
kreşler 15 bin yapıyor desek, 10 bi iştirak 5 bin yoksulluk desek + evin tamamı olduğu için yarı kirasını adam ödemiş oluyor...
şey...
şu anda adamın maaşını aştık.
ha böyle başvurursa adam da mal paylaşımı davasında, o evin satılmasını, paylaşmayı talep eder, gider kendisi kredi haciz birşeylere bulaşır, nafakanın azaltılması için talepte bulunur.
kadın uğraşırsa adam da daha fazla uğraşır yani -bakın bunu yapanı gayet biliyorum.
Yok ben kendi nafakamdan bahsetmiyorum ömürlük diye zaten çocuklarınkinden bahsediyorumnafakalalar ömurluk değil, siz ise girince kesilir bildigim kadariyla. Ayrica size kimse nafaka almayin demiyor burda. Adamin size şuan sundukları sadece 5 bin nafakadan ibaret değil, kira derdiniz olmayacak, kreşi eşiniz ödeyecek ve darp raporunuz olmamasina ragmen tazminat verecek. Siz halen daha 5 bin nafaka diyorsunuz
Kusura bakmayın sert cevap vermişim. Bir önceki mesajımda paylaştığım görsellere bakabilirsiniz. Konu daha net oturur kafanızda. İştirak nafakası tamamen ayrı bir olayYok ben biliyorum sizin mesleğinizi. Öğrenmek adına sordum o yüzden.
Bu yıl 14 Temmuzda sınava giriyor musunuz ? 2024 için hazırlandıysanız; sınava da başvurmuş olmalısınız.Aslında 2024 için hazırlanıyordum geçen yıl Eylül ayında başlamıştım ama eşimle her ay bir kavga durumuna girdiğimiz için sürekli bölük pörçük çalışıp ara verdim bu yıl tam teşekkülü çalışmak istiyorum
Yani şu anda da ciddi bir durumdayız aslında mesela ne gibi değişimler oluyor ciddiyete bağlanıncaBu adam tam uğraşacak adam zaten. Şimdi boşanacağına da inanmıyor, aklına esmiş yine terk etmiş evi. Ciddiyet görünce ne hal alır onu kestirmek zor değil. Zaten konu sahibi korkuyor uğraşamam çekişmeli ile diyor. Ama adam her şeyi versin. Nasıl versin? Kim verdirsin? Darp raporu bile alma, çekişmeli mi aman aman de, ama adam versin. Duayla mı verecek nolacak anlamadım ben.
Evet 2024'de başvurdum ama işte düzenli bir çalışma olmadı 5 tane eğitim dersi bitirebildim ancakBu yıl 14 Temmuzda sınava giriyor musunuz ? 2024 için hazırlandıysanız; sınava da başvurmuş olmalısınız.
Burada dava karar dosyası değil, dava dosyası için hazırlanmış iddianameler yer alıyor yalnız.yok hanımefendi anlaşmalı ve çekişmeli arasındaki farkı biliyorum takdir edersiniz ki. bu arada üşenmedim bizzat bilgisayarı açtım. Kendini sigortasız gösterenden talep edilen 20 karar verilen 15. İlk görsel buna ait. Diğerleri de iştirak nafakasıyla yoksulluk nafakasının farkı genel olarak anlaşılsın diye paylaşıyorum. İştirak nafakası eşlerden bağımsız tamamen çocuğun üstün yararı ile ilgili. Bu arada bu 3 davada da ev zaten kadının kullanımına bırakılmıştır. Baba şunu yapmadı bunu yapmadı cümleleri her davada olan mecbur tabiri caizse avukat abartmasıdır.
Evi satar sana yarısını verir (evlendikten sonra alındıysa ve babasının üstüne değilse ) mahkemenin bağlayacağı 10-15 bin nafakayi canı isterse öder istemezse icraya bırakır . Başka da tek kuruş vermez.Yani şu anda da ciddi bir durumdayız aslında mesela ne gibi değişimler oluyor ciddiyete bağlanınca
Adama siz maruz kalmışsınız bana mı soruyorsunuz? Sizce evi, maaşın yarısını, okul masraflarını öylece bırakır gider mi? Öyle bir adam mı bu? Artık rahatınızı bi bozun hanımefendi, iş bakmaya başlayın kendinize. Bu adamın eline bakarsanız kırda kalırsınız. Kanunen alacağınızın peşine düşün, ama ben evde oturur gelen nafaka ile geçinirim olayını bi unutun.Yani şu anda da ciddi bir durumdayız aslında mesela ne gibi değişimler oluyor ciddiyete bağlanınca
Adama siz maruz kalmışsınız bana mı soruyorsunuz? Sizce evi, maaşın yarısını, okul masraflarını öylece bırakır gider mi? Öyle bir adam mı bu? Artık rahatınızı bi bozun hanımefendi, iş bakmaya başlayın kendinize. Bu adamın eline bakarsanız kırda kalırsınız. Kanunen alacağınızın peşine düşün, ama ben evde oturur gelen nafaka ile geçinirim olayını bi unutun.
ayrıca konudaki 20 bin iştirak istenen adam araç alıp satıyormuşBurada dava karar dosyası değil, dava dosyası için hazırlanmış iddianameler yer alıyor yalnız.
Bahsedilen fatura tüm faturalar için geçerli ben aylık 5000 nafaka alacaksam ona göre hesabımı yapacağım evi satıp araba alma fikrı bir seçenek hayatımla ilgili karar vermek adına seçenekler düşünüyorum benimle inatlaşırsa da kendi bilir al çocukları o zaman derim asla bakamaz o yüzden bu kadar rahat konuşuyorum çünkü daha önce kızımi arabada unutup eve çıkan bir insanayrıca konudaki 20 bin iştirak istenen adam araç alıp satıyormuş
o kişinin durumu ile maaşı belli polisin durumu aynı mı?
hepimiz biliyoruz iştirak nafakasının ne olduğunu bence burada nafaka arttırma davası açan onlarca üye biliyoruz. memur baba, başka iş yapması yasak, mahkeme memur babaya nasıl ek iş yap öde diyecek hiçbir şey anlamadım.
ya bir de en erken 2025 eylülde o da iyi puan alırsa, atanacak....Allah kerim.
adam evden gitmiş
faturaları hala ödüyor muhtemelen
adam yarın otomatik ödemeleri kapatsa evde elektriksiz susuz kalır. mahkemeye kadar adam 5 kuruş vermese aç kalır. inat etse icralık olana kadar ödemese bebeği bezsiz kalır... -ben de biliyorum tedbir nafakası diye de bir şey var ama daha dava açmış bile değiller--
insan bunu düşünür bir iş bakar
yok. hala adamla zıtlaşmayayım da anlaşıp yoluma bakayım, zaten vereceğini veriyor da yok.
ha derse ki benim için sorun değil birikimim var, aile destek olacak, onların durumu iyi. ben de inatlaşmak istiyorum gıcıklık değil mi -diyebilir, uyuzluğuna uğraşabilir o da bir tercih. Ama onları diyecek kişi "belediye boşanmış kadınlara faturada indirim yapıyormuş" filan gibi şeylerin peşine mi düşer?
ya aşırı fakir. ya aşırı gözü açık (!) bu arkadaşın.
söylediği şeyler tutarsız ve saçma. su faturasına belediyeye gidip indirim yaptırtcak ama ev satıp araba alacak!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?