- 25 Aralık 2020
- 6.430
- 23.139
- 298
- 41
- Konu Sahibi tugbaelaaaaaaaaa
-
al çocukları o zaman diyinBahsedilen fatura tüm faturalar için geçerli ben aylık 5000 nafaka alacaksam ona göre hesabımı yapacağım evi satıp araba alma fikrı bir seçenek hayatımla ilgili karar vermek adına seçenekler düşünüyorum benimle inatlaşırsa da kendi bilir al çocukları o zaman derim asla bakamaz o yüzden bu kadar rahat konuşuyorum çünkü daha önce kızımi arabada unutup eve çıkan bir insan
İcraya bırakırsa alınmıyor mu yani ödemese bile şikayet edildiğinde toplu alınıyor diye biliyorum ben o ödemediklerini deEvi satar sana yarısını verir (evlendikten sonra alındıysa ve babasının üstüne değilse ) mahkemenin bağlayacağı 10-15 bin nafakayi canı isterse öder istemezse icraya bırakır . Başka da tek kuruş vermez.
Maaş haciz müzekkeresi gönderilir. Direkt maaşından kesilir. O sebeple herhangi bir memurun ister gönderip ister göndermeme şansı yok. O maaşlı çalışmayanlar için geçerli. Maaşlı çalışmayanlar için de nafaka borcunu ihlal 3 ay tazyik cezasıyla cezalandırılır.Evi satar sana yarısını verir (evlendikten sonra alındıysa ve babasının üstüne değilse ) mahkemenin bağlayacağı 10-15 bin nafakayi canı isterse öder istemezse icraya bırakır . Başka da tek kuruş vermez.
Boşanırken ve boşanma sonrası karısından para kaçıran bin türlu eziyet yapan adamlar varken eşiniz gayet olgun ve gücünün yettiği kadar nafaka kreş ev konusunda yardımcı olmuşPeki ben 5 ile 2 küçük çocuğa nasıl bakayım faturami ödeyeyim gıdaya mı vereyim kıyafete mi vereyim ki kaldı ki oğlumun bir maması 900 TL ayrıca eşimin bir tane daha evi var yan gelirleri de var ama onları benimle evlenmeden önce aldığı için ben hak iddia etmiyorum zaten ben onlardan hak da istemiyorum yani demek istediğim eşimin durumu da iyi yani
adam memur tabii ki icraya da bıraksa illa öderİcraya bırakırsa alınmıyor mu yani ödemese bile şikayet edildiğinde toplu alınıyor diye biliyorum ben o ödemediklerini de
İcraya vermeniz gerekiyor, şikayet etmeniz, uğraşmanız gerekiyor. Siz adam sizi çocuklarınızin önünde dövüp, kafanıza silah dayadiginda darp raporu almaktan korkan (vicdanliyim demiştiniz) bir kadın olarak, ugrasabilir misiniz bunlarla?İcraya bırakırsa alınmıyor mu yani ödemese bile şikayet edildiğinde toplu alınıyor diye biliyorum ben o ödemediklerini de
Toplu alacağınız güne kadar ne yapmayı planlıyorsunuz? Bunların peşinde elbette koşun da hakkınızı alana kadar geçen süreyi de nasıl geçireceğinize bakmanız gerekiyor.İcraya bırakırsa alınmıyor mu yani ödemese bile şikayet edildiğinde toplu alınıyor diye biliyorum ben o ödemediklerini de
Çocuklari arabaya atıp gezecekToplu alacağınız güne kadar ne yapmayı planlıyorsunuz? Bunların peşinde elbette koşun da hakkınızı alana kadar geçen süreyi de nasıl geçireceğinize bakmanız gerekiyor.
Kabul ederse verecek misiniz çocukları?Bahsedilen fatura tüm faturalar için geçerli ben aylık 5000 nafaka alacaksam ona göre hesabımı yapacağım evi satıp araba alma fikrı bir seçenek hayatımla ilgili karar vermek adına seçenekler düşünüyorum benimle inatlaşırsa da kendi bilir al çocukları o zaman derim asla bakamaz o yüzden bu kadar rahat konuşuyorum çünkü daha önce kızımi arabada unutup eve çıkan bir insan
al çocukları o zaman diyin
keşke deseniz, bunu tüm annelere söylüyorum. (burada da çok kere demişimdir, arasam bulurum).
ama sizinkinin belinde silah var ve siz bi sürü olay yaşamışsınız hiç rapor vs. almamışsınız.
Konu sahibi bu sözüm sana da geçerli burada millete soru soracağına 2000 tl verip bir avukata danışacaksın. Gördüğün üzere kimsenin bildiği doğru değil. Hukuk forum köşelerinde sorup öğrenebileceğin bir şey değil
En fazla 2 gün bakar adım gibi eminim bakamayacağını bildiğim için zaten o teklifi sunacağımKabul ederse verecek misiniz çocukları?
Buradan sana prim çıkmadı canım çocukları vermemi mi elestireceksin şimdi de eşimle tanıştırayım mı seni o da aynı senin gibi kaos'la besleniyor iyi anlaşırsınız belki o zaman bir kadının acılarıyla dalga geçilmeyeceğini anlarsın öyle bir adama denk geldiğinde. ağzından çıkan her lafa bence dikkat et dost tavsiyesi Evren kimsenin lafini yerde bırakmazKabul ederse verecek misiniz çocukları?
Evliliği boyunca hiç çalışma hayatı olmamış bir kadının, evin yarısı kesin benim diyerek; bunun üzerinden hesap yapması da mantıksız bana göre.ayrıca konudaki 20 bin iştirak istenen adam araç alıp satıyormuş
o kişinin durumu ile maaşı belli polisin durumu aynı mı?
hepimiz biliyoruz iştirak nafakasının ne olduğunu bence burada nafaka arttırma davası açan onlarca üye biliyoruz. memur baba, başka iş yapması yasak, mahkeme memur babaya nasıl ek iş yap öde diyecek hiçbir şey anlamadım.
ya bir de en erken 2025 eylülde o da iyi puan alırsa, atanacak....Allah kerim.
adam evden gitmiş
faturaları hala ödüyor muhtemelen
adam yarın otomatik ödemeleri kapatsa evde elektriksiz susuz kalır. mahkemeye kadar adam 5 kuruş vermese aç kalır. inat etse icralık olana kadar ödemese bebeği bezsiz kalır... -ben de biliyorum tedbir nafakası diye de bir şey var ama daha dava açmış bile değiller--
insan bunu düşünür bir iş bakar
yok. hala adamla zıtlaşmayayım da anlaşıp yoluma bakayım, zaten vereceğini veriyor da yok.
ha derse ki benim için sorun değil birikimim var, aile destek olacak, onların durumu iyi. ben de inatlaşmak istiyorum gıcıklık değil mi -diyebilir, uyuzluğuna uğraşabilir o da bir tercih. Ama onları diyecek kişi "belediye boşanmış kadınlara faturada indirim yapıyormuş" filan gibi şeylerin peşine mi düşer?
ya aşırı fakir. ya aşırı gözü açık (!) bu arkadaşın.
söylediği şeyler tutarsız ve saçma. su faturasına belediyeye gidip indirim yaptırtcak ama ev satıp araba alacak!
Benim müdürüm çocuğun velayetini aldı, karıya da nafaka odetti 15 sene, çocuga da haftaici babanne haftasonu anne baktı, çocuk şimdi 18 yaşında annesiyle yaşıyor, babasına it diyorBoşanırsam ben dicem, buraya da yazarimEşim de benden nafaka ister bu sefer
İşte her erkek aynı olmuyor bazısı psikopat oluyorBen yukarıda bahsettiğim arkadaşımı nafaka arttırım açmaya ikna edebe kadar ne çektim. Aman uğraşmayayım aman ne kadar nafaka çıkacak sanki diye beni çıldırttı.
Şimdi diyor ki iyi ki beni ikna etmişsin seloş. Çok kolay oldu.
Polis memuru da öyle kolay kolay çirkefleşemez. Kaybedecek şeyi çok. Sen sindiğin için o başına silah dayamalar filan. İşsiz güçsüz adamdan daha çok kork. Kimse eski karısı için memuriyetini yakmayı kolay kolay göze alamaz. Erkekler için karılar ne yazıkki o kadar değerli değil. Bilse ki uğraşacaksın kediye döner
Neden tuhaf olsun ki ?Benim müdürüm çocuğun velayetini aldı, karıya da nafaka odetti 15 sene, çocuga da haftaici babanne haftasonu anne baktı, çocuk şimdi 18 yaşında annesiyle yaşıyor, babasına it diyor...Hayatımda gördüğüm en tuhaf bosanmadir ama mümkün yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?