Nafaka iptal ve soyadı degisikligi

Soyadı değişikliği anca karşı tarafın yüz kızartıcı bir suç islediyse oluyor onun dışında maalesef olmuyor.

2.5 yaşında, benim babamın bana hiçbir faydası olmadı sözde sahip çıktık sandı ama öyle degil. Ben hamileyken çalıştığım için sigortadan aldığım para sonra işsizlik maaşı sonra toplu nafaka falan hep idare ettim kendi kendime ,bi kendimi de dusunmedim eve düzenli olarak alışverişler yaptım het zaman ama bugün baktigimda kendime hiçbir şey yapmamışım bir birikim yapmadığım için pişmanım. Öyle degil iste su an ki durumum herkes sırtıni bana yaslamis, sabah gidiyor akşam geliyolar her şeyleri hazır ama benim gördüğüm bir karşılık yok. Babamla konuşmuyoruz zaten sildim artık onu ,en son tartıştığımızda kapi orda çık git demişti gidemedim iste çocuklara kıyamadığım için ama gerçekten şu bir gerçek kimseden fayda yok

Kardeşim 14 yaşında mahkemenin verdiği nafaka 750₺ adamın umrunda değil çocuğun masrafı o kadar çok ki.. ne diyelim bilmiyorum
Annem de diyor soyadımı versem diye de sanırım kolay olmuyormuş :/
Al iste şaka gibi gercejten benim bu devletin adaletine inancım hiç olmadı o yüzden de Anlaşmalı kurtulmak istedim. Çünkü yolun sonunda altinlarimi alamayacktim belki de ,sadece böyle erkeklerin soyu kurusun sözde adamız diye geziyolat ,bizimkisi belediye çalışanı gören adam saniyo üstü başı markadır bekarligi dibine kadar gosteriyo her haliyle ama işte kimse gerçeği bilmez ,günlük isyerinde hamburgerine 150 tl veriyo mailinde goruyorum, deidm ki 4 gunluk yemek paranı veriyosun sen bu çocuğa, şok oldu netden biliyosun sen dedi ,olay benim bılip bilmemem tabi onun o alçaklığı yaptığı degil

600 TL nedir bu hakimlerin hayat pahalılığından haberleri mi yok acaba. Zaten çocuk annede kalacak. Bütün sorumluluk annede, kadın bu durumda çalışamayacak. Çocuğu ayda iki kez dışarı çıkarayım desen bitti 600 tl. Bir oyuncak olmuş 300 tl. Hani bu çocuğun beslenmesi, giyimi, sağlık masrafları. Daha eğitim masrafları eklenecek. Kesinlikle nafakayı arttırmak için dava açın. Keşke kendiniz için de nafaka isteseydiniz.

Reactions: Cac
Nafaka arttirim davasi acin icraya koyun muhatap almayin konismalarina cvp vermeyin ben mesela hic cvp vermiyorum ne derse desin görüş gününden gorus gunune verdim aldim geldim geliyoruz kelimeleri boylelerone yetiyor inanin kafaniz cok rahat edecek sonra .hatta krese vereceginzi krese giden cocgun aylik masraflarini siralasin avikt yarisini talep edin ne alirsaniz evladiniza almamazlik etmeyin

Vala bende sasiriyorum krese giden cocugun aylik masrafi 8 binlirayi buluyor her yuk kadinda maddi manevi 4 5 binden asagi kres yok eve yakin yoksa swrvis derdi zaten gitti 6 binlira yemesi icmesi kıyafeti ayakkabisi sampuani kremi oyuncak kitabi liste uzun vala

800 tl'yi rulo yapip, oturma organına monte etsin bir zahmet. Rezil nafaka artirim davasi ac inadina, essek gibi odeyecek. Odemezse haciz yolla. Bir ise gir calis, moralini dusurmesine izin verme. Kendi cok mu babaymis, iskele babasi. Insan utanir 800 tl cocuguna vermeye, sasip kaliyorum su konulara

Çekişmeli actigim davayi anlasmaliya çevirdim 1 yıl gecmeden çünkü sağlığım her şeyden önemliydi,psikolojim bitmisti iftiralar yalanlardan, altınların her seyim ondaydi 60 bine anlastik ama hakkimin ceyregi bile degildi. Nafakayi mahkemeye bırakmak istedim ben ,sandim ki hakim ne derse o olacak, ama hakim ona sordu 750 odeyebilir misin diye ,baktı kabul etmiyo çıkın gidin anlasin öyle gelin diyince ben kabul ettim 600u yoksa Anlaşmalı bitmeyecekti.kendiisi mahkemeden 1hafta sonra abd ye gidecek diye bitirmek istedim bi yandan da ,altınları bozup gitti sponsora dünya para ödemiş sonra sürgün edildi para da gitti ,helal etmedim etmem de o yüzden ondan gelecek paraya lanet olsun ,oğluma bile ödesin istemiyorm artık ama iste böyleleri daha fazlasını hakkediyor diye düşünüp vazgeçiyorum

Biz fazla muhatap olduk hatayı orda yaptim zaten ama şu an engelli o da engelledi zaten. Kreş için sosyal hizmetten ücretsiz hizmet alıyoruz ama servis ücreti var 1000 tl onu talep edicem

Çok haklısın valla boyleleri bunu hakediyor, oğlumun 4 halasi var 1 amcası,birgun aramadilar sormadılar sayemde yegenlerini ogrendiler, çocuk rahatsızdı 2 hafta yanlarında kaldı hastaneye yatisi yapıldı bi halası yanında kaldı ben gittim isterse çıkar gider halası diye, bana demedigini birakmadi, sen anne misin çocuğa kıyafet bile göndermiyorsun, cikarci b.klu bezle gonderiyosun sırf biz para verip bez alalım diye, çocuk zayıf bilmem ne daha neler neler ,ulan 600e ne yapılıyor onu demiyo ama analigima laf ediyo iste kardeşi de öyle, Ah keşke komple kurtulabilsem

Çocuğunuzun babası ne iş yapıyor, aylık kazancı nedir,ona göre nafaka artırımı davası açın. Eski eşin ailesi yok mu,torunlarının mağduriyetini görmüyorlar mı..çocuk da çok küçük nasıl çalışacaksınız..Belediyelere gidip görüşseniz,belki birşey çıkar..

Sakın vazgeçmeyin hakkınızdan. Ortalıkta baba diye gezecek bu adam. Siz boşandınız diye çocuğunuzun hayat standardı neden düşsün? Şuan daha küçük ama büyüyünce istekleri olacak. Birçoğuna doğal olarak yetisemeyeceksiniz. Eski eş evlenecek çocukları olacak. Onlar rahat içinde yaşarken çocuğunuz belki sizi suçlayacak. Bu daha çok ağır gelecektir size. Lütfen psikolojinizi toparlayıp hakkınızı arayın

Reactions: Cac
Bakin artik bu dunyada siz ve evladiniz var kimseden fayda yok .
hele karsi tarafin ailesini unutun birsey almak zorunda degiller siz ve babasi mesul babasi gerekeni yapmiyorsa kanun koyucuya gitmek en mantiklisi sizin artik ciddi olarak is hayatina girmeniz gerek o zaman hersey degisecek .iste size bende çocuğumu biraz büyütmek istiyorum krese kadar en azından diyorsunuz annelik hakkinizdir tabiki lakin parasal olarak zorlanan insanlarin calismasi gerek 6 aylik birakip giden anneler var ise artik siz zorlaniyorsunuz anladigimbisan once duzen yapin.para kazanip babanıza verdiginizde babanızla iliskinizde düzelecek eve katkiniz varmi bilmiyorum ama faturalar mutfak masrafina yardim edemiyorsanız babanizda zorlaniyor olabilir

Belediye çalışanı, aylık kazancı iyi ama yol yemek o karşılıyor, kaynana kaynata yok bende ,halalar var ,kendisi ablalarina kurban olan bi adamdır,ama çocuğu gecen hafta aldım mesela cumartesi günü pazarda getirdi öğlen niye erken getirdin dedigimde ,benim işim var binadakilerde düğüne gittiler dedi, he cocuk ortada kaldı yani dedim, bu sefer diyo ki niye ortada kalsın sen annesi değil misin,aşırı tiksinç biri işine nasıl geliyorsa öyle yaşayan biri,sed desteği için başvuru yaptım,belediyelerde diyo ki babasnizin evindesiniz babamın kendi evi olduğu için yardım etmiyorlar

Evet Tabi oyle şimdiden istiyor her sey ,bende bu dediklerinizin hepsini düşünüyorum da işte o kadar tiksindim ki artik

Verdigi cocugun ihtiyaclarina yetiyor sanki de artani da sen harciyorsun saka gibi... cocuk zayif olabilir, bu iyi beslenmediğini gostermez. Yapisi oyledir. Cok babaysa gida masraflarini kendi karsilasin, vitaminlerini kendi alsin, cok babaya :) Doktor kontrolünde ilerle Dha'si yuksek balik yagi ve takviye vitamin al. Kof kilo iyi bir sey degil, basiyorlar pirinc ununu, hamur isini buyunce obez oluyor cocuklar. Verdigi 600 tlye bunlardan alinmiyor, dil uzun ama icraat 0

Bi tane uzak hikaye duymustum cocuk bisiklet istiyor bosanmis aile kadin herseye zor yetisiyor alamiyor sanirim evladinin dedigi bakamiyacaktiniz neden dogurdugunuz muazzam yikici bir cümle anne icin

Ben kreşe verdim oğlumu 1 Ay alisma surecindeydik. Sonra enfeksiyon kaptı göndermedim. Bugün gondersem hasta olsa bisey olsa bakacak kimse yok o yüzden meslegimi yaoamicam gibi gözüküyor. Babam konusunda ise bana tek Kr destek olmamış bir baba ve ona rağmen ben elimdeki tüm paraları bu evde tukettim, benden daha fazla ne beklicek ki evine bakiyorm karni doyuyo evi temizleniyo hiçbir karşılığını da almiyorum. Onla düzelmez hiçbir şey çünkü o düzelmez, anneme de böyleydi annem yardimlarla geçinirdi hep,babamın ne gezmesi ne para harcamasi vardır ,anca çalışır biriktirir.

Kesinlikle katılıyorum. Hasta olsa eczaneye 200 tl gidiyor en az. 600 tlye iki kilo kıyma alamıyoruz bu devirde. Bu çocuk nasıl sağlıklı beslenecek. 750 tl ödeyebilir misin diye sormuş bir de hakim. 750 tl ödemeyecek adam neden çocuk yapmış ki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…