Nafaka iptal ve soyadı degisikligi

Evet xok zor gercekten oğluma her sey alamamak beni de üzüyor. İnşallah oğlumun her hakkinin peşinde olucam bundan sonra

Hakim sordu maaşını asgari ücret olarak soyledi arastirma falan olmadı yani yoksa fazla alıyor. Ne vicdanı benim altınlarımi aldılar elimden, dilekcede goturdu her şeyi yazdilar. Dava aciyorum iste arttirim için, oglumu veremedim yoksa denedim dayanamadim, o kadar pislikler ki rezil ediyolar insanı anneligim kadinligim kalmiyo, bilmiyorm oglumdan vazgecmek istemiyorm bu dava sonunda da saçma bi sonuç çıkarsa nazarı.merhaba bilmiyorm o zaman

İste bunun binasinda 2 ablası var 2de disarda var, onlara guveniyor ama yeri geliyo onlar bile bakmiyo ben oğlum perisa olur diye veremedim iste. Kendisi pc oyunu oynayip kari kızlarla sohbet eden bi tip oype birine birakamam çocuğumu.bakinca çok ilgili gibi ama işte surekli oyle olan biri degil

Hepsini duydum gerçekten, gören sancak ki malı mülkü var bi havalarda ki sorma, bi maasi var bi de babasinin binasindaki evi. Ya bilmiyorm çok tiksindim bu evlilik islerinden ben ,en zoruma giden de gören bi halt saniyo bunları adam yerine koyuluyolat

Evet çok doğru, bir arkadasimin oğlu babada babaanne bakiyor kiz arabasini aldı gezip tozuyo calisiyo. Ama benim oglum perisan olur orda hergun birine atar djye veremedim bilmiyorm ya belki de iyi olur ama işte yapamadim yoksa gerçekten çok yipraniyo kadınlar, adam bekar hayatını yasarken ben 2.5 yıldır çocuk büyütüyorum üstüne bir de iftira hakaret duyuyorm en busefwr diyosun adamin kanını ne diye buyutuyorum diye

Ben arastırılmadan böyle sonuc verdiklerini bilmiyordum . Sizin nafaka yükseltme davasıyla beraber bir dilekçeyle beraber sgk dökümanı bulabilirseniz cook iyi olur diye düşünüyorum. Veya maas beyanının yalan oldugunu is yerine elden müzekkere ile dökümünü talep edin. Muhakkak sonuc değisecektir. Verdiği para 1 kg et parası utanmaz herifin. Öldügünde o hesap günğ geldiğinden kendi cocugu icin bunu yapmanın bedelini nasıl ödeyecekler. Evimdeki hayvana bile bakarken biseylerini eksik yaparsam haklarına girerim onlar bana emanet diye düsünürüm. Biraz vicdan her sorunu çözerdi aslında

Ztn yalnız yasayan bi kadın olmak bile zorken türkiye şartlarında, birde cocuklı yalnız kadın olmak eminim ki cok ama cok daha zordur. Tabiki anne istiyorsa annede kalsın cocuk. Ama benim etrafımda son zamanlarda babaların nasıl baktıklarını gördükten sonra acıkcası inceden fikrim değisti benim. Ama tabi vicdanlı bi adam ise ..

Adamın kanını büyütmek mi kendi çocuğun için böyle mi düşünüyorsun gerçekten

Evet arttirimda özellikle isticem zaten maaş ve sgk dökümünü, gercekten vicdan en önemli şey bir insanda. İnsanlar eski eşleri bile mağdur olmasın diye destek oluyo cocuklarina bakıyorlar diye. Benim durumumu bildiği halde bu şekilde davranması beni tiksindirdi. Sonuc olarak ben cocugumuza bakıyorum, kendi alsa çocuğu kreşe vercekti 3 yaşı dolunca yani biliyo maddi manevi zorluklarini bildigi halde böyle yaoinca hirslanjylrum iste bende,

600 tl bebeğimin aylık bezime yetmiyor. çok az.800 de az bence. dava açın

Cocugu alınca ya da biz gorustugumuzde gayet ilgili ama işe gidince binada ablalarina birakiyo, oğlum her geldiğinde bi küfür öğrenmiş olarak geliyodu zaten. Ben hamileyken 2 zihin dışında bisey almamisti çalışıyodm her seyini tek başıma aldım ama asla kiymetim olmadı, Bi kere sende şunu yaptın demedi .bilmiyorm oğlumu bu yasa tek getirdim simdi de ona vermek çok zor çünkü onlar oğlumu bana düşman gibi büyütürlwr. O şeytan ablası, ver cocugumuzu git hayatını kur ,dediğinde anladım velayeti verirsem oglumdan olacagimi

Adamın kanını büyütmek mi kendi çocuğun için böyle mi düşünüyorsun gerçekten
Tabiki insan her seyi dusunuyo, korka korka büyütüyorum bazen bunlar normal değil mi ,bak en basiti oğluma o kadar emek ediyorum maddi manevi ama babaya gittiginde buraya gelirken agliyo gelmek istemiyor, bende korkuyorum ister istemez

adamın kanı dediğiniz çocuğu siz taşıdınız siz doğurdunuz. Allah korusun boşansam canımı veririm çocuğumu vermem. o ne demek ya

adamın kanı dediğiniz çocuğu siz taşıdınız siz doğurdunuz. Allah korusun boşansam canımı veririm çocuğumu vermem. o ne demek ya
Öyle tabi ama çocuk benim kadar onunda, valla hayat kendini yipratmak için çok kısa, benim annem küçük erkek kardesimi el bebek gül bebek büyüttü. Anneme karşı heo ters bi çocuk oldu şu an 24 yaşında, annem kanserdi hasta yatagina bi kere gitmedi ,böyle nice örnek var. Degiyo mu kendini bitirmek için hayır. Bende çok zorluklarla geldim 2.5 yila ama belki daha nice yıllar var zorluk göreceğim. Şimdi kendime bakıyorum aciyorum halime. Baba kılıkliya bakiyorm bekar adam takiliyo calisiyo yiyo iciyo. Bilmiyorm annelik kadınlık çok zor her sey anneye yukleniyor ama yanlış cok

Tabiki insan her seyi dusunuyo, korka korka büyütüyorum bazen bunlar normal değil mi ,bak en basiti oğluma o kadar emek ediyorum maddi manevi ama babaya gittiginde buraya gelirken agliyo gelmek istemiyor, bende korkuyorum ister istemez
Bu düşünce normal değil. Küçükler şuan babalarını da özlüyorlardır ondan bazen gelmek istemeyebilirler. Sonuçta hiçbir şeyden haberleri yok. Çok açık söyleyeyim aynı durumda olsam bilsem ki gelecek de babalarını daha çok sevecekler onu tercih edecekler, ya da ipsiz sapsız hayırsız evlat olacaklar yine de onlar için babalarının kanı demem kimseye de vermem. Büyük ihtimal çevrenden duyuyorsun böyle şeyler lafı ağızlarına tıka ve senin olan çocukların hakkında bu şekilde konuşmalarına izin verme.

Ya zaten ben annelik görevimi yapıyorum oğlumu Allahin emaneti bilip büyütüyorum. Ben kendim böyle dusunuyorm ama o da yasadiklarimdan kaynaklı, babasını çok sevdim ama hayatımı mahvetti sonucta ondan bir parçayı da sevip yanlış gormekten korkmam çok doğal bence,bunu hissetmeyen anne yoktur diye düşünüyorum

O daha küçük anlamıyordur. Benim 10 yaşındaki oğlum zorla gidiyor görüşmeye şu 18 yalına gelsem de senin soyadına geçsem kurtulsam şundan diyor. 28 aylık kızım baba diye koşup gidiyor deliye dönüyor kaldı ki o herifte bence kızımı sevmiyor oğlumu seviyor. Oğlan olduğu için değil de emeği geçti birkaç yıl. Kızımla hiç vakit geçiremedi hep ben büyüttüm ondan herhalde.
Yani şu an anlamıyor olabilir ama ileride anlar

Kendini bitirmeye hayatta hic bisey icin değmez o başka bisey. Evlat ble olsa… ama eğer bu sorumluluk size ağır ise, ve baskaısnın kanınu büyütmek olarak düsünüyorsanız gecici velayet verin babaya. Mesala 1 ay babada/ 1 ay sizde gibi… yada daha farklı bi formül. Cocuk bi inatlasma aracı değildir. Babaya velayeti vermekte sizi kötü anne yapmaz. Sonucta cocuk annenin değildir. Cocuk anne- babanındır. Ben bugün cocukla boşansam 1 ay babada 1 ay bende kalacak sekilde bi yola giderdim. Bütün sorumluluğu annenin almamqsı gerektiğini, kadınların bu sorumluluklar karsısında cok ezildiğini görüyoruz. Bir kere geliyoruz bu hayata. Sizde kendinizi cok yıpratmayın

Evet doğruları bilip uygulamada sorun yaşıyorum işte çoğu kadın gibi. Velayeti ona verip ben görüş gunlerinde görürüm diye dusunmustum bi ara ,oğlum oradayken 2. Günden acı çekmeye başlamıştım ve anladım ki oyle de olsa böyle d3 olsa oğlumu yanımdan ayıramazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…