- 22 Kasım 2022
- 226
- 112
- 18
- Konu Sahibi Hayallerdualaraemanet
-
Hayır kendi isteği ile vermedi icra kartlarına haciz koydu aldıBaba vermiyor mu nafakayı?
Evet çok az arttırım davası acıcam ama sanırım 1 yıl beklemem gerekiyormuş bunun hakkındada bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirimBilgim yok. Sadece nafaka ne kadar az demek istedim. Onu da vermesin zahmet etmesin.
Şimdi kızlar kızıma nafaka davası açmıştım 600 tl çıktı 2ve 3. Ayın nakafası icra yolu ile alındı şimdi 4. Ayın 16 sında bi 600 tl daha almam lazımdı herhangi bi ücret almadım bakiye miktarı 0 yazıyo neden acaba bilen varsa benide bilgilendire bilir mi anlamadım nasıl olduğunu
Belki farkli kart falan çıkarmıştır siz alamayin diye :/Hayır kendi isteği ile vermedi icra kartlarına haciz koydu aldı
Avukatınız yok mu? Nafaka için dosya masrafı fazla bişey değil aslında. Ama icra yolu ile alınınca, 600tlden de kesinti yapılıyor600 tl nafaka için 3.500 masraf ededim
Nafaka artirimi için avukat yardımı almanızı tavsiye ederim arkadaşım. Ben karşıdan alabileceğim çok şey olmadığı için artirim olmaz, dava reddedilir, avukat masrafı bile bana kalabilir diye avukat tutmadım ama avukat olsaydı belki daha fazla artırım olabilirdi. Çocuk için yaptığınız harcamaları fişleri, faturaları ile belgelendirmeniz ve karşı tarafın buna ortak olmasını istemeniz gerekmekte. Okul, servis, yol, fatura, giyim, kırtasiye... Ne varsa belgelendirin ama tabii önemli detaylar için avukat tutun derim. Yıpratıcı süreçler, Allah sabır versin. Ha, bir de her sene her sene dava açmamak için Üfe veya Tüfe oranınca yıllık otomatik artış talep edin bence. Her yıl dönümünde icra müdürlüğüne dilekçe verip otomatik artırımı talep edersiniz, davayla ugrasmazsiniz. Gördüğünüz gibi detaylı mevzular var. Avukat sart.Evet çok az arttırım davası acıcam ama sanırım 1 yıl beklemem gerekiyormuş bunun hakkındada bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim
Malesef bahanesi evli ve çocuğunun olmasıymış bu çocuğu değilmiş gibiÇocuğun evde elektrik, su, doğalgaz masrafını bile zor karşılar bu para. Yemeği giysisi gibi temel ihtiyaçlarla bu çocuğun aylık masrafının dörtte biri ediyordur.
Çocuğun babası hiçbir şekilde başka destek olmuyor mu?
İcra için baya masraf ödedim git gel yol masrafı baya zorlandım 6 ay sürdü almasıAvukatınız yok mu? Nafaka için dosya masrafı fazla bişey değil aslında. Ama icra yolu ile alınınca, 600tlden de kesinti yapılıyor
Evet sorsan canımı veririm der 600 lirayı veremeyen herifŞu kadar nafakayı ödemeyen karakter yoksunları, ortada babayım diye dolaşıyorlar !
Avukatsız açmıltım davayı şuan borcum çok tutamıyorum avukatNafaka artirimi için avukat yardımı almanızı tavsiye ederim arkadaşım. Ben karşıdan alabileceğim çok şey olmadığı için artirim olmaz, dava reddedilir, avukat masrafı bile bana kalabilir diye avukat tutmadım ama avukat olsaydı belki daha fazla artırım olabilirdi. Çocuk için yaptığınız harcamaları fişleri, faturaları ile belgelendirmeniz ve karşı tarafın buna ortak olmasını istemeniz gerekmekte. Okul, servis, yol, fatura, giyim, kırtasiye... Ne varsa belgelendirin ama tabii önemli detaylar için avukat tutun derim. Yıpratıcı süreçler, Allah sabır versin. Ha, bir de her sene her sene dava açmamak için Üfe veya Tüfe oranınca yıllık otomatik artış talep edin bence. Her yıl dönümünde icra müdürlüğüne dilekçe verip otomatik artırımı talep edersiniz, davayla ugrasmazsiniz. Gördüğünüz gibi detaylı mevzular var. Avukat sart.
Teşekkür ederimO zaman hâlâ avukat konusunda ısrarcı olmakla birlikte çocuğunuzun masraf faturalarını simdiden biriktrmeye başlayın hiçbir şeyi atlamadan. Kıyafet aldıysanız o, okuldan okul, kresse kreş, servisse servis... Hepsiyle birlikte Aile Mahkemesine dilekçenizle birlikte başvurun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?