Nafaka

tibettem

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008
440
238
303
Yarin anlasmali dilekce vericez,protokolu ben hazirlattim sadece cocugum icin istedim 500 tl,ben asgari ucretle calisiyorum o devlet okulunda öğretmen..Tefe tufe oranjnda artış demiştim o cok gelmiş yorumlariniz nedir

Bu da eski konum

Eklentiler

• Screenshot_2019-09-16-22-50-49-350.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 517
Son düzenleme:
Ben baya mücadele verirdikten sonra memur zammi oraninda yapilsin o sekilde yazılsın dedi

Yasak artış nasıl oluyorsa öyle olsun, memur zammına göre falan neden kabul ediyorsunuz ki? Belli ki adam evladına vereceği parayı kuruşu kuruşuna hesap edecek kadar karektersiz, siz hakkını alin yasal şekilde çocuğunuzun.

O zaman bosanmayacagini söylüyor..bana guvenmiyormusunlar dönüyor ortalikta... zaten 1 yıldan beri ayri yaşıyoruz....cok bunaldım..tansiyonum fırladı bugun ki mesajiyla

Arkadasim ben 5 sene once bosandim o zama kizim 1 yasjnda bi bebekti ve kendime nafaka tazminat vs istemedim yalnizca 350 tl cocugun ihtiyaçlarını karşılamak icin istedim.(hos onu da vermedi nafaka icra takibi actim bu ay maasina tedbir koyulacak).Ama suan kizim 5 yasinda ve krese gidiyor cocugun yalnizca kres aidat+servis masrafi minimum 600 tl zaten ayrica cocuga yapılan giyim oyuncak eglence vs harcamalar da var ve tüm bunlari suanki esim yapıyor. Suan mantikli düşünmek gerekirse benim o 350 yi cocuk buyudukce arttirmam gerekirdi ki zamanin piyasasi ve cocugun ihtiyaclari ile paralel ilerlesin tefe tuge artisini bozdurma derim sana sabitleme ,bir damla su ile aokaktaki kedi köpek de baba oluyor önemli olan Baba gibi Baba olabilmek evladini yük görmeyen maddi manevi ne varsa veren adam babadir.Suanki esim bekardi evlendigimde Allah razi olsun kocaman adam cocuga babalik icin ne kaydirak kaldi kaymadigi ne de almadigi 1 igne sagolsun herseyi o yapti ...Cocugun nasibi bir sekilde Allahtan bir vesile ile ulasir ama bu sorumzulugu onun yanina kâr olarak derim mahalle manavi sanki cocugunun nafakasinda pazarlik yapiyo...

Yukseltilmesi icin dava acamiyor musunuz ?

O zaman bosanmayacagini söylüyor..bana guvenmiyormusunlar dönüyor ortalikta... zaten 1 yıldan beri ayri yaşıyoruz....cok bunaldım..tansiyonum fırladı bugun ki mesajiyla
Bu asamalari yasamis biri olarak sana tavsiyem anladigim kadariyla bu adam sana nikahi kullaniyor yani boşamam kagit uzerinde evli kalirsin blofu yapiyor, eger hemen evlenmeyi düşünmuyosan birak blofu yeme ,istedigni yap de zaten ayri yasiyormussunuz sonucta bu bir erkek her cicekten bal al nereye kadar bi noktada is senin nikaha gelecek ve tikanacak mecbur resmi olarak bekar olmak isticek, su zamanda artik kimse resmiyette evli birine yaklasmaz(akli olan) boyle bir durumda seni resmiyeyye evli oldugun birinin hayatina giren kisiden bile tazminat hakkin dogar belki boyle buyuk capli ugrasmak istemeyebilirsin ama genel olarak hemen evlenmek niyetinde olmayan bir kadinin kagit uzerinde evli kalmasinin bir zarari yok ama erkek bu noktada cok kapilar kapanir yüzüne

Bu seferde bunaltiyor ara ara iste bunlar bosanmak icin sebep değillere başlıyor,beni takip etmisligide var nikahli karimsin diyerek...bir kac ay once konu acmistim hatta...

Ama normalde yasal olan bu degilmi,yani memur zammi gibi birsey olur mu ki

Eger yasal olarak boşanma talep etmenize gecerli sebebler varsa ve suan bosanma davasi actiysaniz karakoldan basvuru yapip koruma ve o kisiye uzaklaştirma talep edebilirsiniz.benim ananem 60 küsür yasinda demein delikanli gibi hovarda takilmasina ve ickisine dayanamadi bosanma davasi acti dedem de bosanmak istemiyorum ben boşanmıyorum kabul etmiyorum sen benin karimsin burasi benim evim diye huzursuzluk cikarp yeri gelip kafasi iyiyken bagrip çağırıyordu direk polisi aradigmiz gibi gelip aliyolar 3 kezden sonra uzaklastirma aldi ananem dedeme yaklaşamadı mahalleye bile uzaklastirma varken yaklasirsa sınırların icine karakolda nezarete atıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…