Nafaka

9 sene once bosandım. 300 lira nafaka baglandı her sene 100 lira artıs hakim baglandı. Yanı suanda 1100 lira nafaka ama nafaka alıyormuyum hayır hıcte almadım. Bızım durum farklı sızın nafaka az. 500 lira neymıs o cocugun egıtımını oldugu gıbı ustlensın derım

Eger almayi düşünüyorsanız bir an evvel icra takibi başlatın derim. Ben 5 sene biriktirdim nafakayı vermedi ben de cocuk okula başlayınca acarim davayi alirim dedim.Dava acarken avukatim "ne kadar erken açarsanız alma ihtimaliniz o kadar yüksek ve mahkeme masrafiniz o kadar az olur"dedi avukat suan toplam nafakanin %15ini alacak +170 noter+750 mahkeme acma oldu eger birikmeseydi mahkeme ucreti 100-150 gibi bisey olacakmis.

Yok canım ben almayı dusunmuyorum. Cocugu hıc gormedı bosanma sonrasında , aramadı da manevı olarak ortada yok yanı. Yarın obur gun senın kursagından benım lokmalarım gectı demesın

Yok canım ben almayı dusunmuyorum. Cocugu hıc gormedı bosanma sonrasında , aramadı da manevı olarak ortada yok yanı. Yarın obur gun senın kursagından benım lokmalarım gectı demesın
Aynen almiyorsa ve ortalikta yoksa en güzeli zaten keske benimkini de almasa ya da duzenli alsa 15 te bir görüş var 2 ayda bi aliyo erkenden getiriyo cocugun dengesini bozuyo,ihtiyaclari giderleri suanki esim karsiliyo sagolsun diyorum yani sokaktaki kedi köpek gibi babalik olmaz baskasinin üstüne atip yirtmamali pacayi versin nafakayi diye ugrasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…