Tabi ki de yasal olan birsey bu sonucta ekonomi her zaman sabit degil her ihtiyacin her seyin fiyati degiskense insanin geçimini saglamak icin ihtiyac duydugu miktar da değişkendirBu seferde bunaltiyor ara ara iste bunlar bosanmak icin sebep değillere başlıyor,beni takip etmisligide var nikahli karimsin diyerek...bir kac ay once konu acmistim hatta...
Ama normalde yasal olan bu degilmi,yani memur zammi gibi birsey olur mu ki
E tamam iste deseydin ya madem cocugun icin harcamak cebinden cikarmak zor gelmiyo neden bu kadarince hesaplara girip yazili imzali kagitlardan korkuyosun.çünkü göz boyamalik belki 4_5ay yapacak destegi kagit uzerinde kendini kulfete sokacak birsey de nasilsa olmayinca bir süre sonra onu da birakacak.bu tip baba olmayı bedene becerip de maddi manevi sorumsuzluklarla batiran tiplerin hepsi a dan z ye ayni ben de yasadim biliyorum senelerdir artik kendimi taniyamaz oldum ben safcana bir kizdim nasil 23 yasimda böyle her turlu uyanikligi düşünür hale geldim diye ama hayat iste böyle insanlar cikiyo mecburen kendini evlafini ezdirmemek icin uyanik ve hersegin en kotusune hazirlikli dusunmek zorunda kaliyorsunİşin komik kısmı bugun bana okul alışverişi yaptığını,ders parasina katkida bulunduğunu,cantasini aldigini vs kalem kalem yazmış.. Beyefendi nafaka da ne yazarsa yazsin ekstrada taşın altina elini koycakmis..Neden bana samimi gelmedi bilmiyorum, taşın altina elini koyacak insan nafakada 50/100 pesine düşermi
Nafaka artacakta onun maaşı sabit mi kalacakmış 10-20 yılda. Karakter yoksunu herif. Artıştan vazgeçme.İşin komik kısmı bugun bana okul alışverişi yaptığını,ders parasina katkida bulunduğunu,cantasini aldigini vs kalem kalem yazmış.. Beyefendi nafaka da ne yazarsa yazsin ekstrada taşın altina elini koycakmis..Neden bana samimi gelmedi bilmiyorum, taşın altina elini koyacak insan nafakada 50/100 pesine düşermi
HEP BİRLİKTE AMİİİN!Allah kendi evladına vereceği 100tlnin 10sene sonrasını hesaplayan insanın belasını versin.
bu kadar çirkinleşmesi hiç tahmin etmediğim birşeydi,1000 tl dedim ilk basında'' cok , 500 olsun,giderlerim var '' dedi.Şimdi de ben 500 tl yazmama rağmen artırıma takılıyor bunun da pazarlığını yapıyor
Eskiler mustehakini/layigini versin derlerdi. Bu sozu cok severim. Hesaplarlar. Gozlerine cok gelir bu para. Hayat ve insan,ne denir ki baska.Allah kendi evladına vereceği 100tlnin 10sene sonrasını hesaplayan insanın belasını versin.
Ve bunları yazdim..ikna oldu tefe/Tüfe zamminaZaten bir yıldır ayrı yaşıyormuşsunuz. Bu durumda siz dava açıp, kendiniz için ayrı, çocuğunuz için ayrı tedbir nafakası isteyeceksiniz. O hemen bağlanıyor. Ve zaten öğretmen olduğuna göre siz çocuk için 1,000 tl talep edin tedbir nafakası olarak, hakim 500 enaz zaten bağlar. Üç yıl ayrı yaşadığınızda zaten boşanırsınız. Ve yasal artış hükmü devreye girer ve sorun çözülmüş olur. Bu arada aile konutu tesisi de isteyin. Asgari ücretle çalıştığınız için ev kirası ödeyecek durumda olmadığınızı da özellikle belirtin dava dilekçesinde. İlk duruşma görüldükten sonra sizinle anlaşmalı boşanabilmek için kapınıza gelir yüzde doksan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?