- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Çok afedersin de eşinin ayranı yok icmeye…….
Yani herkes ıphone kullanmak zorunda mı ? Daha duusuk bütçeli telefon baksın. Onun taksitini ödeyene kadar evin ihtiyacından kesmek doğru bir mantık mı
Ayağını yorganına göre uzatmaktan bihaber eşiniz.
Şimdi aldık aldık yoksa bi daha asla alamayız mantığında. Diğer telefonların kısa zamanda çöp olacağını düşünüyor. Bir de iphone yatırımmış gibi görüyor, kullanıp ilerde satılıp yenisi alınabilir diyeMadem parası yok eşiniz neden daha uygun fiyatlı şeyler bakmıyorUygun fiyata gayet güzel Huaweiler var mesela.
Altın mı bu yatırım olsunŞimdi aldık aldık yoksa bi daha asla alamayız mantığında. Diğer telefonların kısa zamanda çöp olacağını düşünüyor. Bir de iphone yatırımmış gibi görüyor, kullanıp ilerde satılıp yenisi alınabilir diye
Şimdi aldık aldık yoksa bi daha asla alamayız mantığında. Diğer telefonların kısa zamanda çöp olacağını düşünüyor. Bir de iphone yatırımmış gibi görüyor, kullanıp ilerde satılıp yenisi alınabilir diye
Biraz iyi özellikleri olsun dersen 7 binden başlıyor. Yine en az alacağımız o civarda.Benim kocam mi kullanıyor gayet memnun. Nakit avans çekip kendine iPhone al desem adam kalp krizi geçirir
Eşinin maaşı en son 5 bin TL idi , son zamlardan sonra ne oldu bilmiyorum. Ama marketten 3 parça sey alıp 100 TL bayıldığımız şu zamanda herif nakit avans çekip i Phone alacak, ayda 1500 mü ödeyecek. ?Acılara yürüyor korkmuyor adam yemin ediyorum.Bugünkü 2. konum ama eşimin alınganlıklarından bıktım.
Eşim telefon alacak, paramız yoknakit avans çekip aylık 1500 falan ödeyecekmiş. şimdi baksak alacağı en ucuz telefon 6-7 bin civarı. O da almışken diyor ki hem sağlam bişey alayım hem de alınınca satmak istersek geri satılır diye. 12-13 bin tl civarı iphone 11 bakıyordu. Bende bişey demiyordum , istediğini al diye.
Sonra o kaç gündür oflayıp pufluyor bu fiyatlar yüzünden. Bende dedim ki iphone alıp napacaksın, sanki özelliklerini mi kullanıcan, tuşlu telefon alsan bile senin işini görür dedim
O da buna alınmış meğer , ben neye alındığını bile bilmiyordum. Meğer ben demişim ki sen kimsin ki iphone kullacaksın demişim. Söylediklerim ona çıkıyormuş. Cidden bu anlam mı çıkıyor.
Hiçbir şey almıyorum dedi, yarın dolar daha da artar , telefonsuz kalırım dedi . Böyle tavır koyan birine ne yapmalıyım acaba
eşinizin şu an telefonu yok mu? yani hep yeni telefon kullananlardan mı?Bugünkü 2. konum ama eşimin alınganlıklarından bıktım.
Eşim telefon alacak, paramız yoknakit avans çekip aylık 1500 falan ödeyecekmiş. şimdi baksak alacağı en ucuz telefon 6-7 bin civarı. O da almışken diyor ki hem sağlam bişey alayım hem de alınınca satmak istersek geri satılır diye. 12-13 bin tl civarı iphone 11 bakıyordu. Bende bişey demiyordum , istediğini al diye.
Sonra o kaç gündür oflayıp pufluyor bu fiyatlar yüzünden. Bende dedim ki iphone alıp napacaksın, sanki özelliklerini mi kullanıcan, tuşlu telefon alsan bile senin işini görür dedim
O da buna alınmış meğer , ben neye alındığını bile bilmiyordum. Meğer ben demişim ki sen kimsin ki iphone kullacaksın demişim. Söylediklerim ona çıkıyormuş. Cidden bu anlam mı çıkıyor.
Hiçbir şey almıyorum dedi, yarın dolar daha da artar , telefonsuz kalırım dedi . Böyle tavır koyan birine ne yapmalıyım acaba
İyi özelikten kastınız ne? 7 bin de çok fazla daha uyguna çok güzel modeller var. Eşinizin istediği telefon fiyatında tuhaflık görmedim bu bakış açınızdan sonra.Biraz iyi özellikleri olsun dersen 7 binden başlıyor. Yine en az alacağımız o civarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?