Nakit avans çekip iphone almak 🤣

Vallahi ben bütün ev halkına müdahale ettim. İphonea verecek param yok. Kendine müslüman bütün uygulamalrına para vereceğim telefon benim evime olmaz. Eşim note5 aldığında iphone hevesindeydi, engelledim. Bunu da 6 yıl kullandı işte ne gerek var. Bir maaşımdan fazlasını aynı işi yapan daha uygun şeyler varken o markaya gömemem, benlik iş değil.

Eşinizin mantığını kendi aslan kocam üzerinde denemek istiyorum.
Hangi fikri derseniz yatırım aracı olarak iPhone 14 pro alalım sonra satarız diyeceğim(şaka)
O bütçe bizde yok alan alsın güle güle kullansın.
Eşinizde diğer ayın eline geçmeyen parası ile borca girmesin

Bu erkekler çok garip ya.
Ben de eşime geçen şey dedim; sen akşamları evde olmadığında aklıma çay demlemek gelmiyor. Sonra çay içmenin eksikliğini çekiyorum.
Vay efendim niye çayın eksikliğini çekiyormuşum da kendisinin eksikliğini hissetmiyormuşum?
Nasıl bunu böyle anladın be adam?
Terasa cam balkon yaptıralım diyorum, en az 20 bin lira isterler diyor, kendine 30 bin liralık oyun bilgisayarı bakıyor sonra da. Ara sıra oyun oynarmış. Hem satmak isterse satılırmış. Yahu terası kapamak da evin değerini arttırır ona bakarsan.
Yani alınganlıkları da, yatırım anlayışları da garip.
Alınganlık kısmında eşinizi haksız buldum. iPhone konusu da saçma.
Öf bu erkekler bence doğuştan haksız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…