- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Samsungda çok pahalı ya yarışıyorlar resmen iyi telefonları çok pahalıYani boşuna ayağını yorganına göre uzat dememişler dimi? iPhone lar gerçekten çok pahalı ne gerek var ki o kadar yüksek birseye israf bence. Huawei, redmi, oppo, Samsung bunlarda olabilir. iPhone alıp 10 bin verip bu israfın hesabını düşünmek gerekir önce.
Siz ağır birşey söylememişsiniz eşiniz muayyen günlerinde olabilir :)
Evet haklısınız da düşük modellerinden uygun olan vardır diye dedim. Çok yüksek modele de gerek yok ki arama, mesaj, video,fotoğraf çekmek bunun dışında telefon ne yapılır ki zaten.Samsungda çok pahalı ya yarışıyorlar resmen iyi telefonları çok pahalı
Benim eski iş yerimde de o zamanlar maaşınızın iki,ikibucuk katına tekabül ettiği halde tüm odadaki kızlarda iPhone vardı. Ama koca telefonla anca midpointe gidip menü ceker, belki boğaza nazır limonata cekerlerdi:)Evet haklısınız da düşük modellerinden uygun olan vardır diye dedim. Çok yüksek modele de gerek yok ki arama, mesaj, video,fotoğraf çekmek bunun dışında telefon ne yapılır ki zaten.
Siz iPhone kullanmayı ne sanıyorsunuz, Yakamoz S-245 mi bu?Bende dedim ki iphone alıp napacaksın, sanki özelliklerini mi kullanıcan,
Siz iPhone kullanmayı ne sanıyorsunuz, Yakamoz S-245 mi bu?
Yarın satmaya niyetleneceğine bozulana kadar kullanacağın bir şey al, tahtıravana binmene gerek yok deyin belki alınırken aklı da başına gelir. Bu ne teknoloji daha doğrusu gösteriş çılgınlığı ya. Diğerlerinden daha iyi olan nesi var. Uygulaması parayla günvellemesi süreyle, tam aptal işi. Yerinizde olsam hiç de umursamam, küsen gelip barışsın.Bugünkü 2. konum ama eşimin alınganlıklarından bıktım.
Eşim telefon alacak, paramız yoknakit avans çekip aylık 1500 falan ödeyecekmiş. şimdi baksak alacağı en ucuz telefon 6-7 bin civarı. O da almışken diyor ki hem sağlam bişey alayım hem de alınınca satmak istersek geri satılır diye. 12-13 bin tl civarı iphone 11 bakıyordu. Bende bişey demiyordum , istediğini al diye.
Sonra o kaç gündür oflayıp pufluyor bu fiyatlar yüzünden. Bende dedim ki iphone alıp napacaksın, sanki özelliklerini mi kullanıcan, tuşlu telefon alsan bile senin işini görür dedim
O da buna alınmış meğer , ben neye alındığını bile bilmiyordum. Meğer ben demişim ki sen kimsin ki iphone kullacaksın demişim. Söylediklerim ona çıkıyormuş. Cidden bu anlam mı çıkıyor.
Hiçbir şey almıyorum dedi, yarın dolar daha da artar , telefonsuz kalırım dedi . Böyle tavır koyan birine ne yapmalıyım acaba
Konu sahibinin gözünde İphone 12.
Anlayammazsın
Yani gel de şimdi telefonunu çıkar diyen dayıya dönüşmeBugünkü 2. konum ama eşimin alınganlıklarından bıktım.
Eşim telefon alacak, paramız yoknakit avans çekip aylık 1500 falan ödeyecekmiş. şimdi baksak alacağı en ucuz telefon 6-7 bin civarı. O da almışken diyor ki hem sağlam bişey alayım hem de alınınca satmak istersek geri satılır diye. 12-13 bin tl civarı iphone 11 bakıyordu. Bende bişey demiyordum , istediğini al diye.
Sonra o kaç gündür oflayıp pufluyor bu fiyatlar yüzünden. Bende dedim ki iphone alıp napacaksın, sanki özelliklerini mi kullanıcan, tuşlu telefon alsan bile senin işini görür dedim
O da buna alınmış meğer , ben neye alındığını bile bilmiyordum. Meğer ben demişim ki sen kimsin ki iphone kullacaksın demişim. Söylediklerim ona çıkıyormuş. Cidden bu anlam mı çıkıyor.
Hiçbir şey almıyorum dedi, yarın dolar daha da artar , telefonsuz kalırım dedi . Böyle tavır koyan birine ne yapmalıyım acaba
iPhone kalitesi diye bir gerçek var. Bilmemek mutluluktur.Bana lüxlerimi verin
Konudan bağımsız; maalesef iPhone altın kıvamına geldi. 2021 Ocak ayında aldığım 11 pro şuan aldığımdan daha fazla fiyata 2. el olarak satabiliyorum.Altın mı bu yatırım olsun
Ayranı yok içmeye ....Bugünkü 2. konum ama eşimin alınganlıklarından bıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?