Nakit avans çekip iphone almak 🤣

Samsungda çok pahalı ya yarışıyorlar resmen iyi telefonları çok pahalı

Eşiniz ayağını yorganına göte uzatmasını öğrenmeli bence . Maaşı ne kadar bilmiyorum ama Türkiye’de ortala bir maaş ücreti kadar bu telefonlar. Ben asla bir maaşımı bir telefona vermezdim ..

Evet haklısınız da düşük modellerinden uygun olan vardır diye dedim. Çok yüksek modele de gerek yok ki arama, mesaj, video,fotoğraf çekmek bunun dışında telefon ne yapılır ki zaten.
Benim eski iş yerimde de o zamanlar maaşınızın iki,ikibucuk katına tekabül ettiği halde tüm odadaki kızlarda iPhone vardı. Ama koca telefonla anca midpointe gidip menü ceker, belki boğaza nazır limonata cekerlerdi:)
Bence büyük bir vizuonsuzluk örneği.
Ben onlara da derdim yani şu telefonun 4te birine bir model alip kalan parayla tüm izinlerinde başka başka ülkelere gidebilirsin, en azından resim çekecek manzaran, anın olur diye. Telefonun cam gibi Foto çekiyor ama anca selfie cekiyon,o da filtreli:) ne bileyim,saçma yaa...
Ben iPhone'i olan orta/orta alt gelir seviyesinde insan görünce ister istemez yaftaliyorum

yılbaşından önce oneplus n10 (android) aldım 3900'e. 5000 falan olmuş şu an fiyatı, çok normal. iphone'u olan arkadaşlarım kamerasını kıskandı valla. benzer özelliklerde bir sürü telefon var, neyine yetmiyor? şu an bir telefon için 4000-6000 tl arası okey ama üzerine çıkmak pahalıya kaçıyor üstelik iphone'ların fiyatı uçmuş durumda. yani gerçekten eşinin yaptığı şey iphone'u bi halt sanmak ki bunlar genelde teknoloji cahili oluyorlar, hiç anlaşamıyorum kendileriyle...

Yarın satmaya niyetleneceğine bozulana kadar kullanacağın bir şey al, tahtıravana binmene gerek yok deyin belki alınırken aklı da başına gelir. Bu ne teknoloji daha doğrusu gösteriş çılgınlığı ya. Diğerlerinden daha iyi olan nesi var. Uygulaması parayla günvellemesi süreyle, tam aptal işi. Yerinizde olsam hiç de umursamam, küsen gelip barışsın.

8 yaşındaki kızım bile biliyor iphone a para vermenin hiç de akıllıca olmadığını.

Satarken de para edecekmiş, hadi ya

Yani gel de şimdi telefonunu çıkar diyen dayıya dönüşme aç kalsa evsiz barksız kalsa işine yatırım yapsa tamam 12-13 bin için kredi çeksin de telefonu ne yapacak cidden gitsin samsung xiaomi alsın neyine yetmiyor youtuberlık mı yapacak? Benim maaşım yettiği halde iphone 7+ kullanıyorum 4 senedir daha da değiştirmeyi düşünmüyorum madem illa apple alacak bari 7+ 8 falan alsın gayet yeterli, parası olmayan evli barklı adamın böyle bi borca girmesi şımarlıklık. Hayır bi de telefon bu niye satması gereksin veya satsın araba mı bu? Satacağı telefonu niye alıyor o da ayrı saçmalık.

Valla telefonlar uçmuş benimde telefonumda sorunlar vardı diye taa hakem heyetine kadar sikayet ettim pesini bırakmadım yeni telefon verdiler çünkü 3,5 a aldıgım tel olmuş 7 bin o paraları asla veremem hele de iphone kullanıcam diye 13 15 bin para vericem pehh

Ayranı yok içmeye ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…