- 10 Nisan 2014
- 42.494
- 113.833
- 798
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
her türlü elektronik alete 1 maaşımızı veriyoruz en az .telefona neden vermeyelim?şartlar bu uyguna alamayız arabayı bile.2 araba fiyatına 1 araba alıyoruz.ben aldım afyon 11 yenice kullanıyorum valla.amannn çok pahalı diyenlerin içinde de bir paket sigaraya 26 27 tl verenler vardır eminim.aylık toplam eve giren para 15 üstüyse gayet alınabilir.asgari ücret ve bir tık üstüyse lükstür uzak durulmalı.13 lerde bana lükstü bakmadım bileEşiniz ayağını yorganına göte uzatmasını öğrenmeli bence . Maaşı ne kadar bilmiyorum ama Türkiye’de ortala bir maaş ücreti kadar bu telefonlar. Ben asla bir maaşımı bir telefona vermezdim ..
Ayranın yok icmeye der kendi haline bırakırım.Alınan alınsın.Bugünkü 2. konum ama eşimin alınganlıklarından bıktım.
Eşim telefon alacak, paramız yoknakit avans çekip aylık 1500 falan ödeyecekmiş. şimdi baksak alacağı en ucuz telefon 6-7 bin civarı. O da almışken diyor ki hem sağlam bişey alayım hem de alınınca satmak istersek geri satılır diye. 12-13 bin tl civarı iphone 11 bakıyordu. Bende bişey demiyordum , istediğini al diye.
Sonra o kaç gündür oflayıp pufluyor bu fiyatlar yüzünden. Bende dedim ki iphone alıp napacaksın, sanki özelliklerini mi kullanıcan, tuşlu telefon alsan bile senin işini görür dedim
O da buna alınmış meğer , ben neye alındığını bile bilmiyordum. Meğer ben demişim ki sen kimsin ki iphone kullacaksın demişim. Söylediklerim ona çıkıyormuş. Cidden bu anlam mı çıkıyor.
Hiçbir şey almıyorum dedi, yarın dolar daha da artar , telefonsuz kalırım dedi . Böyle tavır koyan birine ne yapmalıyım acaba
o telefonu nakit alacak kadar para evde yoksa zaten uygun değildir taksitle bile alması.yiyecekten vs kısıp alan da var.saçmalık.bir kıstası yok bunun.herkes bütçesine göre davranacak.kimi 30 bine alır kimi 2 bine.hepsi de haklıAyranın yok icmeye der kendi haline bırakırım.Alınan alınsın.
Oyun oynanırEvet haklısınız da düşük modellerinden uygun olan vardır diye dedim. Çok yüksek modele de gerek yok ki arama, mesaj, video,fotoğraf çekmek bunun dışında telefon ne yapılır ki zaten.
Biz de gittik iPhone 13 pro aldık hala Nası ve niye böyle bişi yaptığımızı bilmiyorum. Türkiye’ye gelince satacağız büyük ihtimalle, iPhone un kurucusu Bile en düşük iPhone modellerini kullanıyor. O kadar para verip kullanmayınca çok pişman olacaktır, ben yine kamerasını kullanıyorum eşim sıfır… alınması da şirin bence biraz işve cilve gönlünü alırsınız. Sen en iyisine layıksın, daha çok paramız olsun inşallah sana en iyilerini alalım. Şimdi maddi durumumuzdan böyle söyledim, kendim için de geçerli ama hiç bir şey senin isteğinden daha önemli değil falan filan… tatlı dille o an trio arsada tek kalınca durumu düşünür benceBugünkü 2. konum ama eşimin alınganlıklarından bıktım.
Eşim telefon alacak, paramız yoknakit avans çekip aylık 1500 falan ödeyecekmiş. şimdi baksak alacağı en ucuz telefon 6-7 bin civarı. O da almışken diyor ki hem sağlam bişey alayım hem de alınınca satmak istersek geri satılır diye. 12-13 bin tl civarı iphone 11 bakıyordu. Bende bişey demiyordum , istediğini al diye.
Sonra o kaç gündür oflayıp pufluyor bu fiyatlar yüzünden. Bende dedim ki iphone alıp napacaksın, sanki özelliklerini mi kullanıcan, tuşlu telefon alsan bile senin işini görür dedim
O da buna alınmış meğer , ben neye alındığını bile bilmiyordum. Meğer ben demişim ki sen kimsin ki iphone kullacaksın demişim. Söylediklerim ona çıkıyormuş. Cidden bu anlam mı çıkıyor.
Hiçbir şey almıyorum dedi, yarın dolar daha da artar , telefonsuz kalırım dedi . Böyle tavır koyan birine ne yapmalıyım acaba
Şimdi aldığınız telefon ilerleyen zamanlarda değerlenir de satmaya karar verirseniz, elinizde kalan miktarla, satmaya karar verdiği telefonun daha iyisini alabilecekse yatırım olur. Mümkün mü böyle bir şey?Şimdi aldık aldık yoksa bi daha asla alamayız mantığında. Diğer telefonların kısa zamanda çöp olacağını düşünüyor. Bir de iphone yatırımmış gibi görüyor, kullanıp ilerde satılıp yenisi alınabilir diye
Ne is yapıyor esiniz.Bugünkü 2. konum ama eşimin alınganlıklarından bıktım.
herkes iphoneciii iphone olmazsa zengin degilsin insanlar zengin havasina katmayi kesin istiyor bu bir örnek.Madem parası yok eşiniz neden daha uygun fiyatlı şeyler bakmıyorUygun fiyata gayet güzel Huaweiler var mesela.
Değerini kaybetmiyor ama. Benim 5,5 yıllık iPhone yedimi Teknosa 1900e sayıl aldı. Beş senelik hangi telefonu neredeyse 2 bine geri alırlar ki? Ki baya sorunları da vardıŞimdi aldığınız telefon ilerleyen zamanlarda değerlenir de satmaya karar verirseniz, elinizde kalan miktarla, satmaya karar verdiği telefonun daha iyisini alabilecekse yatırım olur. Mümkün mü böyle bir şey?
Sizin ev almalı, araba almali konularınız vardi. Son durum ne bilmiyorum ama eşiniz şımarık bir ergen gibi davranıyor. Bu adamla ev/araba kredisine girilmez.
evet alıyorlar.ben yenisini alırken de getir indirim yaparız fiyattan dediler ama çocuğa vereceğimden kabul etmedimDeğerini kaybetmiyor ama. Benim 5,5 yıllık iPhone yedimi Teknosa 1900e sayıl aldı. Beş senelik hangi telefonu neredeyse 2 bine geri alırlar ki? Ki baya sorunları da vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?