Nakit avans çekip iphone almak 🤣

Eşiniz ayağını yorganına göte uzatmasını öğrenmeli bence . Maaşı ne kadar bilmiyorum ama Türkiye’de ortala bir maaş ücreti kadar bu telefonlar. Ben asla bir maaşımı bir telefona vermezdim ..
her türlü elektronik alete 1 maaşımızı veriyoruz en az .telefona neden vermeyelim?şartlar bu uyguna alamayız arabayı bile.2 araba fiyatına 1 araba alıyoruz.ben aldım afyon 11 yenice kullanıyorum valla.amannn çok pahalı diyenlerin içinde de bir paket sigaraya 26 27 tl verenler vardır eminim.aylık toplam eve giren para 15 üstüyse gayet alınabilir.asgari ücret ve bir tık üstüyse lükstür uzak durulmalı.13 lerde bana lükstü bakmadım bile

Son düzenleme:
Ayranın yok icmeye der kendi haline bırakırım.Alınan alınsın.

Ayranın yok icmeye der kendi haline bırakırım.Alınan alınsın.
o telefonu nakit alacak kadar para evde yoksa zaten uygun değildir taksitle bile alması.yiyecekten vs kısıp alan da var.saçmalık.bir kıstası yok bunun.herkes bütçesine göre davranacak.kimi 30 bine alır kimi 2 bine.hepsi de haklı

Bundan 15 sene önce bir tanidigim vardi.Bunlar habire telefon degistirirlerdi bir üst modeli ciktikca ama altlarindaki araba murat 124 dü.Yani telefonlari arabalarindan pahaliydi.Onlar geldi aklıma.Hiç anlamlandiramadigim konudur bu telefon mevzusu

.

Biz de gittik iPhone 13 pro aldık hala Nası ve niye böyle bişi yaptığımızı bilmiyorum. Türkiye’ye gelince satacağız büyük ihtimalle, iPhone un kurucusu Bile en düşük iPhone modellerini kullanıyor. O kadar para verip kullanmayınca çok pişman olacaktır, ben yine kamerasını kullanıyorum eşim sıfır… alınması da şirin bence biraz işve cilve gönlünü alırsınız. Sen en iyisine layıksın, daha çok paramız olsun inşallah sana en iyilerini alalım. Şimdi maddi durumumuzdan böyle söyledim, kendim için de geçerli ama hiç bir şey senin isteğinden daha önemli değil falan filan… tatlı dille o an trio arsada tek kalınca durumu düşünür bence

Şimdi aldığınız telefon ilerleyen zamanlarda değerlenir de satmaya karar verirseniz, elinizde kalan miktarla, satmaya karar verdiği telefonun daha iyisini alabilecekse yatırım olur. Mümkün mü böyle bir şey?

Sizin ev almalı, araba almali konularınız vardi. Son durum ne bilmiyorum ama eşiniz şımarık bir ergen gibi davranıyor. Bu adamla ev/araba kredisine girilmez.

Ayfonun ismi havali sanki.. alternatifler var diye biliyorum.. ayranin yok icmeye…ayrica soylediklerinden o anlam cikmiyor emin ol

Bütçeye bağlı.
Benim kizkardesim bekar ve öğretmen maaşından kimseye sorumluluğu yok.
Kendisi fotoğraf çekmeyi seviyor ve o iphone tercih ediyor.
Sonra bozuk geldi hakem heyetine felan gitti bayağı ugrasti sonunda aldı yine telefonunu.
Şimdi yükseltmek istiyor ama dedigim gibi sorumluluğu yok.
Bende sıradan bir akıllı telefon kullanıyorum çünkü benim beklentime uyuyor.
Ama bakıyorum geçende temizliğe gelen kadina üzüldüm zor şartlarda çalışıyor eşi çalışmıyor ve iPhone almış şimdi buna gerek var mı?

Erkeklik gururu okşanmış anlaşılan kendini size karşı parasız görmüş utanmış. Ayağını yorganına göre uzatacaksın hiç takılma

Ne is yapıyor esiniz.

iphone güzel tmm şarji cabuk bitmesinden dertliyim..
samsung 10 nurmara es geçerim eşim de iphoneci bende iphone oldum ama samsungu unutamadim.
çünkü ilk maaşımla samsung aldim ve anneme verdim 10 yıldır bozulmadi maşallah

Hayatimda hic iPhone almadim.. Yani birsuru telefon var ayni isi goren. Hatta saglam olan.
Ki almak icin avans cekmek ayri bir sacmalik.

Değerini kaybetmiyor ama. Benim 5,5 yıllık iPhone yedimi Teknosa 1900e sayıl aldı. Beş senelik hangi telefonu neredeyse 2 bine geri alırlar ki? Ki baya sorunları da vardı

Değerini kaybetmiyor ama. Benim 5,5 yıllık iPhone yedimi Teknosa 1900e sayıl aldı. Beş senelik hangi telefonu neredeyse 2 bine geri alırlar ki? Ki baya sorunları da vardı
evet alıyorlar.ben yenisini alırken de getir indirim yaparız fiyattan dediler ama çocuğa vereceğimden kabul etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…