Nakit avans çekip iphone almak 🤣

2.5 yil önce oğlum iphone mu fırlatıp kırdı. Sonrasında redmi note 8 pro aldım , hala da kullanıyorum. Kısa vadede de değiştirmem. Resim çekmek, aramalar ve bankacilik işlemleri için ideal.
20+ bin TL maaşla iPhone almıyorum, diyeceklerim bu kadar....

asgari ücretlilerin hemen hepsinin elinde ıphone olması cebinde 12 bin tl lik telefon var ama 5 tl si yok ay sonunu zor getiriyor. en son bi tanıdığım yaptı aynısını. ıphone 12 aldı. 4 ay aç gezip borcunu ödedi. bana cidden tuhaf geliyor

Evet bir konuda haklı başka bir markaya 10k verse satmak istese satamaz. Ama ıphone da temiz kullanmışsa zararsız satar.

Iphone dışındaki telefonlar da ucuz değil ki? Samsung son modelleri de aynı fiyat. Eski model almak da mantıklı gelmiyor güncellemeler vs sıkıntı çıkarıyor bir süre sonra. İlla alınacaksa ben de ıphone 11 tercih ederdim. Huawei bildiğim kadarıyla çeşitli kısıtlamalara uğradı yani almıyor kimse artık. Samsung’da dediğim gibi hem pahalı hem de kamerası falan berbat kasası plastik asla değmez

Karnı açken ağzında kürdanla gezen tiplerde bugün...
Asıl fakir bunlar işte. Zengin gibi görünmeye çalışırken fakirleşenler.
Ben olsam asla razı gelmezdim.

Merhaba. Rica etsem note 8 pro ile çekilen bir fotoğrafı bana gönderebilir misiniz?

Şimdi eğri oturup doğru konuşalım
iPhone 11 mi kaldı ayol ikinci eli para edecek? 14 alsa neyse
Gitsin bütçeniz neye yetiyorsa ona göre alsın.
Avans çekip telefon almaya hiç girmiyorum bile

valla az bile söylemişsiniz,tmm anlarım insan aldımı iyisini almak istiyor ama yatırım için telefonmu alınır,bende tlfn seçerken uzun yıllar kullanayım,kolay bozulmasın,kronik bir sorunu olmasın vs. bakarım,geçen sene almıştım fiyatlar bu kadar ucmamıştı ama iphone layık degilmiyim fln gibi bir alınganlık nedir yani iphone çok abartılmıyormu bizim ülkede niye layık görulmeyesin bir telefona o ayrı bir konuda o kadar parada bir telefona verilirmi allah aşkına,ben android tercih edenlerdenim çok daha kullanışlı,ama satmak için değil kullanmak için alırım ama şuanda bu kullandığm tlfnu alamam, geçen sene 7000 di şimdi 24000 bu kadar fark fazla,bir telefonada bu kadar para insanın zoruna gider araba alınıyordu bu paralara,normalleştirmeye çalışanlar var ama hiç normal değil ne kadar zengin olursan ol fazla yani buda bir gerçek şimdi,geçen adamın biri iphone pro max aldı bir tekno marketten,ben o paraya 4 sene önce şimdiki arabamı almıştım,yani ben hala alışamadım,makul fiyatlı sağlam bir telefon mantıklı yani siz haklısınız

Bazı insanlar bir telefon alıp 10 yıl kullanır , ben öyleyim mesela. O yüzden çok kaliteli bir şey almak isteyebilir.Bütçesini ayarlasın alsın bence

Ayranı yok içmeye diyoruz biz bu duruma. Çok üzücü durum içindeyiz çalışan insan telefon bile alamıyor kendine..

Kırıcı bence ya, eşim dese kırılırdım… iphone 14 de istemiyor yani adam, zaten eskide kalmış bir modeline bakıyor. Dediği gibi bu arada, 7 binr aldığın telefon bir iki yıl seni zor götürür ama iphone alırsa kullanır yıllarca. Hevesini kursağında bırakmayın bence

Ay ne kıymetli şeymiş arkadaş, gören de tank zannedecek. Altı üstü telefon ya, yeterli korumayı sağlamazsan düşünce kırılıyor. Kaç para verirsen ver sokağa bıraktığın araba kadar çelişkili bir şey cep telefonu.
Ayrıca eşim note5 telefonunu tam 6 yıl kullandı. Benim elimde a51 var 3 yıldır kullanıyorum canavar gibi maşallah. Iphoneların yarı fiyatından ucuza aldık zamanında. Yok daha iyiymiş, daha dayanıklıymış, hepsi insanların kendini kandırmak için yaptığı ucuz numaralar. Bir teknolojik alete çok para verince kendini daha değerli hissedecek kadar acınası olmamak lazım

Yani iphone un abartıldığı su götürmez bir gerçek ama note 5 bana iki yıl dayandı mesela en uzun sayanan da oydu, samsung huaweii lg ve başka bir sürü tel kullandım. Hor kullanıyorum, iki seneyi geçiren olmadı. İlk defa iphone um ne yaparsam yapayım yıllardır bozulmuyor…
Temiz kullanan biri için tel farketmebilir ve bir de şimdi iphonemu satmak istesem hala çok para ediyor. Onla beraber aldığım samsung hiç oara etmiyor… iphonumu satıp rahatça yeni tel alabilirim ama samsung yalan oldu gitti.. tabi ben samsungu daha çok seviyorum ama eşim sevmese iphone istese zorlamam yani, herkes sevdiği beğendiği markayı kullanma hakkına sahip

Telefon, laptop, ipad gibi şeyleri Tr şartlarında 2. el satmam. Binbir türlü iş gelebilir başınıza. Gereği yok. O nedenle uygun yollu bir şeyler aldanız bütçenize göre daha iyi. Telefon bir yatırım değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…