- 3 Şubat 2009
- 10.061
- 17.532
- 823
- 44
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Şimdi aldık aldık yoksa bi daha asla alamayız mantığında. Diğer telefonların kısa zamanda çöp olacağını düşünüyor. Bir de iphone yatırımmış gibi görüyor, kullanıp ilerde satılıp yenisi alınabilir diye
Aynı işi yapacak telefona 6 katı para ödemek, ancak kapitalizmin koleligidir.
Merhaba. Rica etsem note 8 pro ile çekilen bir fotoğrafı bana gönderebilir misiniz?2.5 yil önce oğlum iphone mu fırlatıp kırdı. Sonrasında redmi note 8 pro aldım , hala da kullanıyorum. Kısa vadede de değiştirmem. Resim çekmek, aramalar ve bankacilik işlemleri için ideal.
20+ bin TL maaşla iPhone almıyorum, diyeceklerim bu kadar....
Özel msj atmayi deniyorum hemenMerhaba. Rica etsem note 8 pro ile çekilen bir fotoğrafı bana gönderebilir misiniz?
valla az bile söylemişsiniz,tmm anlarım insan aldımı iyisini almak istiyor ama yatırım için telefonmu alınır,bende tlfn seçerken uzun yıllar kullanayım,kolay bozulmasın,kronik bir sorunu olmasın vs. bakarım,geçen sene almıştım fiyatlar bu kadar ucmamıştı ama iphone layık degilmiyim fln gibi bir alınganlık nedir yani iphone çok abartılmıyormu bizim ülkedeBugünkü 2. konum ama eşimin alınganlıklarından bıktım.
Eşim telefon alacak, paramız yoknakit avans çekip aylık 1500 falan ödeyecekmiş. şimdi baksak alacağı en ucuz telefon 6-7 bin civarı. O da almışken diyor ki hem sağlam bişey alayım hem de alınınca satmak istersek geri satılır diye. 12-13 bin tl civarı iphone 11 bakıyordu. Bende bişey demiyordum , istediğini al diye.
Sonra o kaç gündür oflayıp pufluyor bu fiyatlar yüzünden. Bende dedim ki iphone alıp napacaksın, sanki özelliklerini mi kullanıcan, tuşlu telefon alsan bile senin işini görür dedim
O da buna alınmış meğer , ben neye alındığını bile bilmiyordum. Meğer ben demişim ki sen kimsin ki iphone kullacaksın demişim. Söylediklerim ona çıkıyormuş. Cidden bu anlam mı çıkıyor.
Hiçbir şey almıyorum dedi, yarın dolar daha da artar , telefonsuz kalırım dedi . Böyle tavır koyan birine ne yapmalıyım acaba
Kırıcı bence ya, eşim dese kırılırdım… iphone 14 de istemiyor yani adam, zaten eskide kalmış bir modeline bakıyor. Dediği gibi bu arada, 7 binr aldığın telefon bir iki yıl seni zor götürür ama iphone alırsa kullanır yıllarca. Hevesini kursağında bırakmayın benceBugünkü 2. konum ama eşimin alınganlıklarından bıktım.
Eşim telefon alacak, paramız yoknakit avans çekip aylık 1500 falan ödeyecekmiş. şimdi baksak alacağı en ucuz telefon 6-7 bin civarı. O da almışken diyor ki hem sağlam bişey alayım hem de alınınca satmak istersek geri satılır diye. 12-13 bin tl civarı iphone 11 bakıyordu. Bende bişey demiyordum , istediğini al diye.
Sonra o kaç gündür oflayıp pufluyor bu fiyatlar yüzünden. Bende dedim ki iphone alıp napacaksın, sanki özelliklerini mi kullanıcan, tuşlu telefon alsan bile senin işini görür dedim
O da buna alınmış meğer , ben neye alındığını bile bilmiyordum. Meğer ben demişim ki sen kimsin ki iphone kullacaksın demişim. Söylediklerim ona çıkıyormuş. Cidden bu anlam mı çıkıyor.
Hiçbir şey almıyorum dedi, yarın dolar daha da artar , telefonsuz kalırım dedi . Böyle tavır koyan birine ne yapmalıyım acaba
Ay ne kıymetli şeymiş arkadaş, gören de tank zannedecek. Altı üstü telefon ya, yeterli korumayı sağlamazsan düşünce kırılıyor. Kaç para verirsen ver sokağa bıraktığın araba kadar çelişkili bir şey cep telefonu.Kırıcı bence ya, eşim dese kırılırdım… iphone 14 de istemiyor yani adam, zaten eskide kalmış bir modeline bakıyor. Dediği gibi bu arada, 7 binr aldığın telefon bir iki yıl seni zor götürür ama iphone alırsa kullanır yıllarca. Hevesini kursağında bırakmayın bence
Yani iphone un abartıldığı su götürmez bir gerçek ama note 5 bana iki yıl dayandı meselaAy ne kıymetli şeymiş arkadaş, gören de tank zannedecek. Altı üstü telefon ya, yeterli korumayı sağlamazsan düşünce kırılıyor. Kaç para verirsen ver sokağa bıraktığın araba kadar çelişkili bir şey cep telefonu.
Ayrıca eşim note5 telefonunu tam 6 yıl kullandı. Benim elimde a51 var 3 yıldır kullanıyorum canavar gibi maşallah. Iphoneların yarı fiyatından ucuza aldık zamanında. Yok daha iyiymiş, daha dayanıklıymış, hepsi insanların kendini kandırmak için yaptığı ucuz numaralar. Bir teknolojik alete çok para verince kendini daha değerli hissedecek kadar acınası olmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?