- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Evet benimki iphone 8 di teknosa 5 bine geri aldıDeğerini kaybetmiyor ama. Benim 5,5 yıllık iPhone yedimi Teknosa 1900e sayıl aldı. Beş senelik hangi telefonu neredeyse 2 bine geri alırlar ki? Ki baya sorunları da vardı
Yani bu durum aylık geliriniz ile alakalı aslında. Bir arkadaş eşiniz 5.000 kazanıyordu diye eğer öyleyse hayatımda duyduğum en saçma şey. 2,5 ay yemeden içmeden sadece bir telefon için çalışmalı.Bugünkü 2. konum ama eşimin alınganlıklarından bıktım.
Eşim telefon alacak, paramız yoknakit avans çekip aylık 1500 falan ödeyecekmiş. şimdi baksak alacağı en ucuz telefon 6-7 bin civarı. O da almışken diyor ki hem sağlam bişey alayım hem de alınınca satmak istersek geri satılır diye. 12-13 bin tl civarı iphone 11 bakıyordu. Bende bişey demiyordum , istediğini al diye.
Sonra o kaç gündür oflayıp pufluyor bu fiyatlar yüzünden. Bende dedim ki iphone alıp napacaksın, sanki özelliklerini mi kullanıcan, tuşlu telefon alsan bile senin işini görür dedim
O da buna alınmış meğer , ben neye alındığını bile bilmiyordum. Meğer ben demişim ki sen kimsin ki iphone kullacaksın demişim. Söylediklerim ona çıkıyormuş. Cidden bu anlam mı çıkıyor.
Hiçbir şey almıyorum dedi, yarın dolar daha da artar , telefonsuz kalırım dedi . Böyle tavır koyan birine ne yapmalıyım acaba
aynende öyle huawei dedin yaYooo ne münasebet, ben Samsung da Huawei de kullandım taş gibi telefonlardı. Eşiniz akılsızlığına kılıf arıyor sankim
Ayranı yok içmeye tahtıravanla gider sı*maya hesabı sizin ki.Bugünkü 2. konum ama eşimin alınganlıklarından bıktım.
Eşim telefon alacak, paramız yoknakit avans çekip aylık 1500 falan ödeyecekmiş. şimdi baksak alacağı en ucuz telefon 6-7 bin civarı. O da almışken diyor ki hem sağlam bişey alayım hem de alınınca satmak istersek geri satılır diye. 12-13 bin tl civarı iphone 11 bakıyordu. Bende bişey demiyordum , istediğini al diye.
Sonra o kaç gündür oflayıp pufluyor bu fiyatlar yüzünden. Bende dedim ki iphone alıp napacaksın, sanki özelliklerini mi kullanıcan, tuşlu telefon alsan bile senin işini görür dedim
O da buna alınmış meğer , ben neye alındığını bile bilmiyordum. Meğer ben demişim ki sen kimsin ki iphone kullacaksın demişim. Söylediklerim ona çıkıyormuş. Cidden bu anlam mı çıkıyor.
Hiçbir şey almıyorum dedi, yarın dolar daha da artar , telefonsuz kalırım dedi . Böyle tavır koyan birine ne yapmalıyım acaba
Ben kaliteli alinip bi defa alinmasi taraftatiyim alip o telefonu 6 7 yil kullanacaksa alsin.digerleri gibi zirt pirt bozulmaz.
Iphone demedim zaten kaliteli dedim.Elimdeki telefon iphone değil, 4 sene once çokta uygun fiyata almistim şuan 5bin yoktur fiyati. Rahat 2 sene daha goturur beni.
Şimdi aldık aldık yoksa bi daha asla alamayız mantığında. Diğer telefonların kısa zamanda çöp olacağını düşünüyor. Bir de iphone yatırımmış gibi görüyor, kullanıp ilerde satılıp yenisi alınabilir diye
Iphone demedim zaten kaliteli dedim.
Benim eski iş yerimde de o zamanlar maaşınızın iki,ikibucuk katına tekabül ettiği halde tüm odadaki kızlarda iPhone vardı. Ama koca telefonla anca midpointe gidip menü ceker, belki boğaza nazır limonata cekerlerdi:)
Bence büyük bir vizuonsuzluk örneği.
Ben onlara da derdim yani şu telefonun 4te birine bir model alip kalan parayla tüm izinlerinde başka başka ülkelere gidebilirsin, en azından resim çekecek manzaran, anın olur diye. Telefonun cam gibi Foto çekiyor ama anca selfie cekiyon,o da filtreli:) ne bileyim,saçma yaa...
Ben iPhone'i olan orta/orta alt gelir seviyesinde insan görünce ister istemez yaftaliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?