Nakit avans çekip iphone almak 🤣

Ödeyebilecekse bence mantıklı. Benim telefonumu oğlum fırlattı hoparlörü bozuldu iphone 8 di. Bir tane teknoloji mağazası telefonumu aynen piyasadaki fiyatına aldı bende üstüne ekleyip yeni modelini aldım. Normalde diğer telefonları saymıyorlar bile. Düşünün. Herşeye olumsuz bakmamak lazım. Ama dediğim gibi taksitlerini ödeyebilecekse neden olmasın. Güzel kullanıldığında uzun yıllar kullanıyorsun. Androiddeki o sinir bozan kasma donma olayının esamesi yok iphonede

Durumunuz nasıldır bilmiyorum ama Apple hiçbir ürününde değer kaybetmiyor. Eğer eşinizde malının kıymetini bilen biriyse bence desteklenebilir. He değil hor davranır kıymet bilmez diyorsanız değmez bu olaya.

İphone bir kere kullanan başkaa telefona dönemiyor yazan olmuş.
Eşimin iş telefon iphone, yeni kişisel telefonunu iphone almadi 14bine iphone olmayan bir telefon aldi. (Eski telefonunu uzun yillar kullandi o da iphone degildi, telefonun yenisi cikmis diye zevkten zirt pirt değiştirmeyiz)

726262 taksite bölerek telefon alinmaz bana göre. Siz haklisiniz eşiniz sacma dusunuyor ama eşiniz gibi dusunen o kadar cok ki normal.

Ben kaliteli alinip bi defa alinmasi taraftatiyim alip o telefonu 6 7 yil kullanacaksa alsin.digerleri gibi zirt pirt bozulmaz.

Yani bu durum aylık geliriniz ile alakalı aslında. Bir arkadaş eşiniz 5.000 kazanıyordu diye eğer öyleyse hayatımda duyduğum en saçma şey. 2,5 ay yemeden içmeden sadece bir telefon için çalışmalı.
Benim eşim de iPhone13 kullanıyor ama iş yeri az bir farkla verdi yoksa aldırmazdim ki maaşı 20k. Bu arada benim maaşım da o civarlarda ve şuan canım redmimden yazıyorum.
ülkemizdeki sıfır ve markalı merakına anlam veremiyorum. Telefondan yatırım mi olur. Alın ucuz yollu birşey gerisi ile de bir yarım altın dar günde işinize yarar.

''bazı''erkekler çocuktan beter
alınmaya yer aramış açıkcası ben bu alınganlığın altında beni suçlu hissettirip daha yüksek modeli kendine al diye yol mu yapıyorsunda derdim yani kocaman insanların böyle çocuk gibi davranmasının altında hiç iyi niyet aramam ...

ayrıca bir telefon için (para yoksa) bu kadar borca girilmeside yanlış, allah korusun bir sağlık sorunu çıksa ne olacak o kadar borç öderken , çok doğru söylemişsiniz işini görecek yeterlilikte bir telefon gayetde yerinde olurdu yetinmeyi de bilmek lazım , ne iş yapıyor ki daha daha üst modellere bakıyor kocam telefonla fabrikaların sistemlerine girmek zorunda kalıyor işi bu ona rağmen üst üst üst modellere bakmıyor bu uğurda elinde avucunda ne varsa harcamıyor yani...

akıllı olsun bence her sıkıntıyı göz önünde bulundursun söylediğinizde alınacak birşey kesinlikle yok hergün telefon modeli yükseliyor bunun sonu yok ...

Allah herkese aklı selim koca nasip etsin. Benimkinin telefonu bozuldu bana yenisi alıp benim önceki kullandığımı kullanmaya başladı. Ki bu adamın maaşı da baya iyi ama telefona +10 bin vermek istemez. Bende istemem bir gün krediyle telefon alacak olursam beni engellesin isterim. Çünkü telefon için krediye bulaşılmaz. Senin kocan da neye trio atıyor anlamadım gayet doğru bir cümle kurmuşsun hatta ben olsam kıçına giyecek donun yok sen iPhone istiyorsun derdim

Ayranı yok içmeye tahtıravanla gider sı*maya hesabı sizin ki.

Ben kaliteli alinip bi defa alinmasi taraftatiyim alip o telefonu 6 7 yil kullanacaksa alsin.digerleri gibi zirt pirt bozulmaz.

Elimdeki telefon iphone değil, 4 sene once çokta uygun fiyata almistim şuan 5bin yoktur fiyati. Rahat 2 sene daha goturur beni.

kasiyerler o kadar ayaklanip eziliyoruz cok calisiyoruz az maas aliyoruz derken ..girdigim tum 3 harfli marketlerde goruyorum ki kiminde 11i kiminde 12 si var

tamamen markalastigi icin zenginlik gostergesi falan oldu bu marka (evime o marka telefon misafirlerle girdi anca )

Eşimde Oppo var şöyle diyim, kamerası benim iphone’dan güzel. Herkes ister iphone alsın ama durum yoksa yapacak bir şey yok.

Iphone demedim zaten kaliteli dedim.

626362 taksit yapmaya calisan adam var konuda. O telefonu (iphone) 6-7 yil kullanacaksa olabilir DİGERLERİ gibi zirt pirt bozulmaz diyorsunuz ve İphone demedim diyorsunuz simdi de.

Uzun kullanmak icin 266262 taksitle telefona hiç bir koşulda 13 bin verilmez. Daha uygun fiyatli olunca her sene bozulmuyor, onlar da goturuyor gayet uzun. Durumu olmayip taksitle telefon alanlar icin 13binlik telefon tamamen gosteriştir.

konu başlığınız çok sempatik

ayrıca tuşlu telefon artık kimsenin işini görmüyor, görüntülü konuşma diye bşy var en basiti .

ben olsam bende alınırdım sanki

çözüm önerisi
nakit avans yerine kredi çekilebilir, alışveriş kredisi denen bşy var.
bankalar taksit imkanı olmayan ürünler için veriyor. Kuyum, elektronik cihaz vs.
ihtiyaç kredisi bile olabilir. yüksek limit kmh tanımlayabilirsiniz,
ama nakit avans faizi vs sıkıntı kapanmıyor bir türlü. aman diyim mecbur kalmadıkça çekmeyin.

o kadar haklısınız ki,
hayatında şehir değiştirmemiş, farklı kültürlerin havasını solumamış, tiyatroya, konsere gitmemiş,
güzel anlar, anılar biriktirememiş insanlar o parayı basıp, halk otobüslerine hava atmaya bayılıyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…