- 24 Mayıs 2011
- 264
- 0
- 96
- Konu Sahibi okiyanus48
-
dugune cok az bı vakıt kaldı temmuzun 3.de ıns... para yollamıyorlar baska yapcak bıseyım yokkı....sevgılı kayınvalıdem saolsunn cok dusuncelıdır...kargo yollamıs oda perde dıktırmıstı bıze...arayıp nısanlıma soruyor utu gondermısımmı dıye.. ya o nerden bılcekk ara benı sorsana sankı kanlı bıcaklıyız...napcagımı bılmıyorum yaaa...nısanlımda hıc boyle degıldı bırden bu sozlerıne ınananmadım ve cok kırıldım...acaba kendı annesı cok sıkıstırıo ondan mı boyle...
Canım düğün stresi falan insanları sinirli hale sokabiliyor bi seferlik olan bi olaysa fazla büyütme.
Ayrıca para göndermiycem dememiş biraz beklemeni söylemiş sanırım, sen de öyle deyince sinirlenmiştir.
Bi konuş bakalım ne diyecek??
soyle bı dusununce nısanlımla ılk defa boyle oluyor...evlenmek gercekten cok zormuss...allah herkesın yardımcısı olsun...nısanlım geldı sımdı konusuyoruz..gayet sıcak...sızde konuyu acmalımıyım?....
Zaman olarak gönderilmesi gerekiyorsa gönderilmeliydi.
Ben elimden ve ailemin elinden geleni yaparım, fazlasını yapmam diyecek bir durumda yokmuş pek ortada.
Bana da hep tuhaf gelmiştir, genelde bu tarz sıkıntılar, zaten hiç birşey istemeyenlerin başına geliyor, karşıdaki alışıyor heralde birşey istenmemesine , istendiğinde de zoruna gidiyor.
Keşke daha yumuşak bir dille, şuan karşılayacak durumum yok, ayarlayayım öyle gönder diyebilirmiş.
Siz de çok mu üstüne gittiniz bilemiyorum ama.
Dediğiniz üzere, nereden bulursan bul ben gödereceğim de dememişsiniz.
Ayrıca hala aynı hatayı yapmayın bence, bileziğinizi bozdurup göndermek gibi, herşeyi üstünüze almaya kalktınız mı sonu gelmiyor.
Mevzuyu çok ta uzatmadan, iki taraf içinde müsait bir durumda gönderin bence.
Şu an o ve ailesi de belki sıkışık maddi açıdan. Ne kadar fevri konuşmasanız da işi bilezik bozdurmaya kadar getirmişsiniz, bu da gereksiz olmuş bence.
Evlilik öncesi 2 tarafında gergin olup birbirini ters anlaması, ufak tefek kırgınlıklar, kızgınlıklar normal kanımca. İşi büyütmeyip bir şey olmamış gibi davranın. Belki bu arada nişanlınızda birşeyler düşünmüş olabilir bu konuda. Duruma göre davranırsınız, ama neticede o koli bir şekilde gider, fazla düşünüp mesele haline getirmemekte yarar var diye düşünüyorum.
ama bız o bılezıgı nısanda takılan parayla yaptırmıstık..hatta ben kunye ıstemıstım nısanlımda para lazım olursa bozdurursun demıstı ben o yuzden oyle soyledım...Size daha sonra demiş. Neden ısrar ettiniz ki? Belki müsait değildi. Takı bozdururum demekle de oldukça kaba davranmışsınız. Hiç konuyu açmayın bence. Açılırsa da heyecandan acele ettim falan deyin bari
ama bız o bılezıgı nısanda takılan parayla yaptırmıstık..hatta ben kunye ıstemıstım nısanlımda para lazım olursa bozdurursun demıstı ben o yuzden oyle soyledım...
ama bız o bılezıgı nısanda takılan parayla yaptırmıstık..hatta ben kunye ıstemıstım nısanlımda para lazım olursa bozdurursun demıstı ben o yuzden oyle soyledım...
klasik "EYVAH DÜĞÜN YAKLAŞIYOR ! " sendromu :) üzülme ve konuyu açma istersen , bir koli için değer mi birbirinizi kırmaya , nasılsa gider bi şekilde
En küçücük, hiçbir aciliyeti olmayan bir konuda bozdururuz diye söylememiştir. Yatırım amaçlı demiştir. Bence siz talebinize hemen cevap alamadığınz için bozuldunuz ve böyle birşey teklif ettiniz. Bu da onu çok kızdırdı.
Siz biraz fazla heyecanlısınız
Ama lütfen ilişkinizi yıpratmayın. Düşünün, tartın öyle konuşmaya çalışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?