- 24 Mayıs 2011
- 264
- 0
- 96
- Konu Sahibi okiyanus48
dün gece nişanlımla tartıstım.sebep ise ceyız esyalarımıda yollamam gerekıyor.calısmıyorum ve 50 lıram vardı kendı paramla son paramla bı kolı yolladım. dun gecede nısanlıma dıger esyalarımıznda gondermem gerektıgı soyledım ve para ıstedım..(normalde aynı sehırdede olsak naklıye parası erkek tarafı verır degılmı?)sonra ılk basta ne kadar dedı nısanlım bende soyledım 123 falan dedım...nısanlımda kalsın sımdı sonra yollarlar annemler dedı.bende gerekcten cok sabırla konustum hıc fevrı bı cıkısımolmadı... neden boyle dedım ve nısan takılarımızdan yaptıgımız bı bılezıgımız vardı bozdurayım dedım yollayayım dedım..ıyı tamam yolla dedı sınırlı bı sekılde...bende ne var bunda bu kadar ınat etcek dedım...tartısmaya basladık.nısanlım bana ben elımden gelenı yaparım ne kendımı nede aılemı sıkıntıya sokarım...askını ısteyen kendı yapar dedı....ve okadar kırıldım kı...ben cok hassas bırıyım..butun gece uyuyamadım....sımdı sabah kalktım ve nısanlımı aradım uyanması ıcın ve msnde konusmak ıcın...ona nasıl davranmalıyım...sızce ben haklı degılmıyımm?....ve sunu eklemelıyım ben bu zamana kadar bır kurusluk bısey ıstememısımdır..takı bıle ıstemedık ben olayım aılem olsun...hıc bısey ıstemedık..bu yuzden cok kırıldımmm....
Son düzenleme: