- 24 Mayıs 2011
- 264
- 0
- 96
- Konu Sahibi okiyanus48
-
evlımısınız bılmıyorumda bu ısler boyle olur.aynı sehırde olsaydık onlar araba tutup benım ceyızımı alcaklardı...hanı evlenırken bole olur yaa bılıyorsanız ondan iste.....yalnız şunu bir açıklığa kavuşturalım da bana bir erkekten para istemek çok itici geliyor.Bu kargo paralarını neden ailen karşılamıyor onu anlamadım hani nişanlın ve ailesi acaba bütün masrafları kendilerinin üstlendikleri hissine mi kapılıyorlar ya da bunu doğrular olaylar mı oldu
Biliyor musun örf ve adetlerimiz yöresel olarak değişse de bu tip şeyler genelde aynıdır. Ama senin yazdıklarından sanki biz bişey bilmiyormuşuz herşeyi sen biliyormuşsun gibi anlaşılıyor. Yolun açık olsun. Senin kimsenin fikrine ihtiyacın yok, fikir almak yerine kendi fikirlerini kabul ettirmeye çalışıyorsun. Yolun açık olsun
evlımısınız bılmıyorumda bu ısler boyle olur.aynı sehırde olsaydık onlar araba tutup benım ceyızımı alcaklardı...hanı evlenırken bole olur yaa bılıyorsanız ondan iste.....
bunlar oturulup konuşulmadımı? aşk muhabbetin başka şeytan ayrıntıda gizlidirpeki sizin fikriniz ne...ceyızı erkek tarafı almazmı....
Canım bence sen hemen o erkekten ayrıl onun başını yakma şu yorumdan anladım tamamen senin suçlu olduğunu hiç bir konu da ne ailenin ne de senin elini taşın altına koymadığını ne demek bu işler böyle olur nerde yazıyor hangi kitapta hangi kanunda ben evliyim benim de başımdan çok acı olaylar geçti ve halen evliliğim kağıt üstünde devam ediyor
bence sen kendine çeki düzen ver 3 liralık eşyalarıda herşeyden kıymetli babacığın versin oğlanın suçu ne senin çeyizinin taşıma nakliye parasını ödesin ya kendisi teklif etse anlarım ben bunu normal senin bunu teklif etmeni bir bayan olarak hazmedemiyorum doğrusu
daha önce yazdığım yorumu dikkate al sana üzülüyordum şimdi erkeğe kusura bakma ama biraz bencilsin tek taraflı düşünüyorsun sadece kendi doğruların var
Her şeyin çözümü ayrılık mı? Yapmayın Allah aşkına. Milletin ne acısı, ne derdi var.
Evet, arkadaşın anlattığı bir problem ama büyük bir problem değil. Bence çift olarak oturup konuşulduğunda çözülebilecek bir şey.
En küçük bir anlaşmazlık da; sevgilimizden, eşimizden, nişanlımızdan ayrılalım o zaman.. İnsanlar bazen sıkıntılı dönemler geçirir. Normalde söylemeyeceği şeyler ağzından kaçmış olabilir.. Bu kadar olumsuz yaklaşmayın lütfen.
benim bildiğim de çeyizi erkek tarafı alır ama, gelin de arayıp para gönder demez
bunlar konuşulmuş olur, konuşulmadıysa da ben olsam arar ''canım bu çeyiz işini napıcaz ne zaman nasıl halledicez'' diye konuyu açardım, para gönder demezdim
ben evlendiğimde bile ilk başlarda eşimden para istemeye çok utanmıştım
cebimde sadece yol param vardı o şekilde okula gidip geldim eşimden isteyemediğim için
açıkçası erkek tarafı kaba ve kırıcı ama senin hareketinde pek hoş olmamış
belki o an eli sıkışık... gönderme ne gerek var dememişki
sonra halledicez demiş.
bırak erkek tarafı düşünsün bunları kendini de fazla yıpratma
evlımısınız bılmıyorumda bu ısler boyle olur.aynı sehırde olsaydık onlar araba tutup benım ceyızımı alcaklardı...hanı evlenırken bole olur yaa bılıyorsanız ondan iste.....
bende bana para gonder demedım kı zaten...sadece anlatmaya calıstım konuslmustu bu konular...kargo gondercegım bellı zaten kayınvalıdem gelmıstı ben kendı paramla gonderdım demıstım....kayınvalıdemle gıttık zaten gondermeye ben gıdınce gondercem dedı ama bende gonderın dıyemedım...nısanlımada anlatmaya calıstım...bende oyle ısteyebılcek bırı degılım ama zorunda kalınca ne yapabılırdım kı...onlarında dusunmesı gerekmezmı??....
Ne Gereksiz Bir Tartışma Bu Böyle !!
Bilezik Bozdurmakta Hiç Hoş Değil..
Eşyalarınızın Aciliyet Boyutu Nedir Bilemeyeceğim Ama Eğer Çok Acil Olsaydı Nişanlınızda Bu Şekilde Çıkışmazdı Belki de ..
Unutmayın Böyle Zamanlarda En Ufak Bir Şey Bile Koskoca Sorun Olur...
Yani Niye Gözünün Üstünde Kaş Var Misali Kavga Çıkar..
Kafanıza Çok Takmayın..
Bilezik Bozdurma Sözüne Kızıp Çıkışmıştır..
Bu Arada Mutluluklar, Herşey Gönlünüzce Olsun..
kaynana seni tınlamıyor bende ceyizimi göndermezdim beklesinlerdi o halde! Sen kendini hiç ağırdan aldırmamışsın kaynanaya evlenmeye çok hevesli bir kız imajını vermişsin ben nişanlıyken baktım kaynana yokuşa sürüyor nişanlıma dedim ki 6 ay için evlenmez isem yüzüğü atarım ,birden kıymete bindim!babam da öyle dedi ,oh olsun böylelerine!
durumunuz var ki göndermişsiniz...benimde olsa gönderirdim zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?