Napacağım ben şimdi

yasnur

herşeye rağmen gülümse
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
584
7
116
Kocaeli
Mrhba kafam durdu bi akıl verin nolur.ben 15 yıllık evliym.6 aydr babamın evindym ayrılık sebebi aldatma kötü alışkanlıkları.ama güvendğim dağlara kar yağdı babam ufak bşeyden 13 yaşındaki kzımı kovdu.ben onun çocuklarına bakmak zorunda dğilm dedi.bende 2 çocuğumla ev tutmaya karar verdm.kıyamet koptu evde ya çekecekmşm ya barışacakmşm.kzda babasıyla konuşmuş çıkın ayrı eve annen ev baksn demiş. ben hertürlü yardm ederim.eşyalarıda aln demiş.burda kalırsam kzım gelmiycek bende onsuz yapamam napıcam çıkıym ayrı eve dyorum.nolur dua edin beterin beteri var tabi.Mrhba kafam durdu bi akıl verin nolur.ben 15 yıllık evliym.6 aydr babamın evindym ayrılık sebebi aldatma kötü alışkanlıkları.ama güvendğim dağlara kar yağdı babam ufak bşeyden 13 yaşındaki kzımı kovdu.ben onun çocuklarına bakmak zorunda dğilm dedi.bende 2 çocuğumla ev tutmaya karar verdm.kıyamet koptu evde ya çekecekmşm ya barışacakmşm.kzda babasıyla konuşmuş çıkın ayrı eve annen ev baksn demiş. ben hertürlü yardm ederim.eşyalarıda aln demiş.burda kalırsam kzım gelmiycek bende onsuz yapamam napıcam çıkıym ayrı eve dyorum.nolur dua edin beterin beteri var tabi.

Son düzenleme:
çalışıp para kazanabilecek durumda mısın? Eğer öyleyse ne eşine ne babana güvenme al çocuklarını da çiz yolunu bence.

üzüldüm...teyzemde eniştemden ayrılıp ananemin evine gelmişti.eniştem kumar oynaıp içki içiyodu.teyzemi dövüyodu.çalışmıyodu.baba parası yiyodu.teyzemin eve aldığı eşyaları atıp atıp kırıyodu.halıları kanepeleri kesiyodu.okadar kötü durumdaydı ama yinede ananemin kahrına eziyetine dayanamadı ve eve tekrar dönmek zorunda kaldı.sonradan daha kötü şeyler çıktı tabi.....annenin evinde yapamazsın ben sana söyleyim.yediğin her lokma boğazına dizilir.yattığın kalktığın oturduğun herşey gözlerine batar.gülsen hemen laf sokarlar.ağlasan ona kızarlar.yatıp uyusan adını umursamaz koyarlar.ya eşinle barış yada kendine ev tutup yoluna devam et....hakkında hayırlısı olsun.

Selam arkadasim,beterin beteri var demissin dogru ama senin sorunun da üzücü bak dün kadina siddetle ilgili konu acmistim yani keske baban öyle demeyip sahip cikabilse...

sonucta sen cekeceksin...tabi ki cok kötü birsey cocuklu olup ayrilmak ve cocuklari icin bu sekilde mücadele etmek...ama canim niye ya baban niye öyle düsünüyor...kizisin ya

amin eski günlerimi aratıyorar zaten.eşimle konuşmak istedm kaç sefer iş güç dedi salladı. bu durmlar oluncada tepkisi bu oldu.

valla çok zor bir durum,babanıza da hayret ettim insan kendi torununu nasıl evden kovar
gidecek başka bir yeri olmadığını bile bile hemde..
bebeğiniz ne kadarlık ? daha önce çalışmış mıydınız yani yapabileceğiniz bir meslek var mı ?
eşinizden çoçuklarınız için biraz nafaka alırsınız siz kendiniz de bebeğinizi büyütünce çalışırsınız
yaşar gidersiniz..
babanızda bu ayıbını ömür boyunca unutmaz sanırım. kızım yanıma sığındı ona bakamadım diye..

çünkü ayrılmamı istemiyor.babam aksi diğer kardeşlerimede kzınca gtsinler dyip annemi huzursuz edyor.kendi tarafı bile anneme senin için gelyoruz dyor.sorun ben değilm yani sadece ayrıldm.babam byle işte.

inan çok zor.dediğin gibide düşünüyorum hayat işte. noldum ben ya dyp mahfoluyorm

çok zor.bebeğim 8 aylık.bende dediğin gibi düşündüm.ne halden ne hale geldim.

çünkü ayrılmamı istemiyor.babam aksi diğer kardeşlerimede kzınca gtsinler dyip annemi huzursuz edyor.kendi tarafı bile anneme senin için gelyoruz dyor.sorun ben değilm yani sadece ayrıldm.babam byle işte.

Ama canim seni göz göre göre atese atiyor-yani senin acindan bakarak diyorum atese atiyor...sen anlasamiyorsun adamla..baban cekmek zorunda degil biseyi...körpecik kizi nasil kovar yahu:26:

birincisi canım yazarken kelimeleri kısaltma anlamayan olabilir ( byle ) gibi

sen ayaklarının üstünde durmaya bak senin baban çok gaddar mış ne kocana dön ne babana her zaman diyorum evli bayanlar eşiyle anlaşsada anlaşmasada hayatlarını garanti altına almalı bişey olduğunda sığınacakları bir yer baba yanı değil tabiki benim babamda emin ol aynısını yapar babamı sevmiyorum bu yüzden

Ama canim seni göz göre göre atese atiyor-yani senin acindan bakarak diyorum atese atiyor...sen anlasamiyorsun adamla..baban cekmek zorunda degil biseyi...körpecik kizi nasil kovar yahu:26:

evet çok zoruma gidiyor yaptı işte kıymadı kızıma gideceksin,tepki verdiğimde banada durmayack dedi yapyo işte.diğerleride baba o katlancaksn,kzımsa istemiyo burda kalmayı haliyle of allahmevet çok zoruma gidiyor yaptı işte kıymadı kızıma gideceksin,tepki verdiğimde banada durmayack dedi yapyo işte.diğerleride baba o katlancaksn,kzımsa istemiyo burda kalmayı haliyle of allahm

off off ne kadar üzücü yaa yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal velevki bir ailen yok kocandan ayrıldın bir bebekler ve çocuklarınla ne yapardın:26::26::26:

Ne olursa olsun çocuklar için barışıyım diyorum.yada ayrı eve çıkayım barışsam sadece ben çekicem.burda dursam hem ben hem çocuklarım çekecek.ayrı evi ilk ben istedim oda destek vermiş.çıktığımda ailemle aram baya soğuyacak ama çocuklarım rahat edicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…